Who's next?

Gaah! resultatet i valet, vem som ska vinna allsvenskan och allt det där som folk kallar spännande just nu kan slänga sig i väggen för det som är spännande just nu, liksom på riktigt, är vem som blir H&M:s nya gästdesigner. Det som är nytt i år är att de satsat stort på att öka spänningen genom Youtube där fiktiva designer spekulerar i vem designern är och uppmanar till att gissa på facebook och Twitter. Jag har ett antal funderingar och önskningar och hoppas och tror att antingen Stella McCartney eller Alexander Wang blir näst på tur till det ärofyllda uppdraget, men kan också gissa på att relativt små märken som till exempel Nina Ricci har fått uppdraget, på Måndag får vi reda på det, kan knappt vänta.

Kolla in videoarna här; http://www.youtube.com/results?search_query=H%26M+collaboration&aq=f


Backpacker

Höstens första köp gjorde jag idag och det blev en snygg väska som man har på ryggen, också kallad ryggsäck och jag ser det som ett riktigt bra köp då jag inte kommer få ont i ryggen av att kånka kollegieblock och kommer se sådär urban och snygg ut med den rätta känslan. Åhh, vad duktig och förnuftig jag känner mig.


Gina Tricot, 299 kronor.

Alltså, om ni undrade om vad problemet är så är det att jag innan skrev dessa rader tvekade om det här var ett rätt köp. Men nu har jag insett hur snygg den är och hur härligt nördig jag kommer vara i den.

Nudlar i lass

Åh, vet ni vad jag ska skulle vilja komma på förutom fred i världen och sånt där som man liksom måste säga när man säger önskegrejer? Jo, det är att slippa säga adjö till människor. Jag hatar det! Jag gjorde det i morse till min syster som just nu troligen sitter i sin lägenhet i Sthlm men visst är hejdå ett så jävla "laddat" ord? Ibland skulle jag SÅ gärna vilja dela på mig och vara på tusen olika ställen samtidigt. Aja, över till något roligare, nämligen min dag som har bestått av ett tråkigt matteprov och arghet över helt störda politiker( men något positivt med det är att jag nog valt partiet i mitt hjärta så att säga..) och nudlar på stan med Malin, Elin och Julia. Efter skolan har jag umgåtts ännu lite mer med mina kompisar och nu kom jag precis hem från den lyriska dansen, så trots "farvälet" så har jag haft en riktigt rolig dag!


Julia och Malin på Saigon, de körde såklart med pinnar men jag kände mig fruktansvärt svennig och körde gaffel, det går liksom så mycket fortare att få upp nudlarna då. Elin och jag blev för fula på bild så ni får inte se någon ,haha

Kika in en liten stund så får ni hjälpa mig med ett problem som måste ha en lösning!



HK: Acne!

Idag har jag haft en väldigt skön dag, med enbart skola till 12 och lunchat på bakad potatis med kyckling med kära syster, nu har vi bara tagit en powerwalk och sett lite på O.C (vilken fantastisk serie det är, jag dör!) Imorgon far hon till Stockholm och till en ny lägenhet så idag passar jag verkligen på att umgås med henne, ikväll ska jag möta upp min kompis Maja för årets första dans. Jag älskar att komma igång med allt igen, hösten here I come!

Och eftersom hösten kommer och allt där till så hade jag tänkt att göra en liten miniserie här, eller så mini är den i och för sig inte men rolig hoppas jag iallafall. Vad säger ni om att jag ger mina tankar och tyckande om 2 stycken kollektioner varje vecka, så kör vi A-Ö så ni får koll på allt. hajar ni, är ni redo? Vi börjar med svenska Acne!


Johhny Johanssons kollektion är inspirerad av star wars som syns tydligt med glittret runt ögonen och den stora "pricken" i huvudet. Han säger själv att han har utgått från Skandinaviens kalla klimat och gjort det till en hög modegrad, själv är jag inte så imponerad av kollektionen och den känns ganska intetsägande.


En playsuit som mer liknar en illasittande pyjamas. Armband sågs både på sin vanliga plats men också på benen, kanske flera olika armband i rad kan bli nästa tusen ringar på händerna-trend!


Min absoluta favorit-lookbookbild, älskar skiftningen i de olika greiga tonerna och jag som inte ens är en päls-lover tycker västan är  F A N T A S T I S K


undrar ni vilket plagg jag tycker är snygasst hos Acne i höst? det givna svaret är den här funkis-skinnjackan, lovely.


Ge mig vad som helst i de här tonen och jag DÖR!

BLOND och SNYGG, det viktigaste

Det finns mycket oläsvärt om mode här på nätet men det finns iallafall lite läsvärt iallafall och det är bl a Daniel Björk som gör krönikor om mode och allt som hör till, visst är kanske inte språket eller humorn så stor men det är rakt och helt rätt väldigt ofta. Senaste krönikan handlade om sveriges modebloggar och att de är de blonda svenska som går hem med en egentligen ganska simpel stil jämfört med övriga världen där de utstickande bloggarna är störst, check it out!



http://rodeo.net/blog/2010/08/jag-foljer-dig-for-att-du-ar-snygg/

Om ni undrar varför jag låter så klagig så kanske det beror på att jag hör min farmor snacka om hur dåligt samhället är och att ALLT var bättre för...

Utkast: Aug. 29, 2010

Gaah, jag blir galen på det här vädret, det regnar ju fucking hela tiden och man måste planera grejer utifrån om det regnar eller inte, om jag skulle vinna pengar skulle jag DIREKT lägga dem på första bästa resa till Spanien.Aja, Något Spanien blir det roligen inte men iallafall en powerwalk med min kära vän Josefine i Markaskogen, vi måste snacka om våra första dagar på gymnasiet!


Bara lite mer måsten...

Just nu ångrar Emma, min syster och jag oss djupt att vi nyss gick in på Net-a-porter.com, vi vet ju att det resulterar i grav ångest och bara ännu mer måsten som är helt omöjliga att faktiskt få(eller om vi skulle leva av nudlar i tio år kanske vi skulle ha råd med det billigaste) men vi hittade alldeles för mycket gosaker från höstkollektionerna och ni kan ju gissa hur vi mår nu Läs; deprimerade.


jag älskar alla assymetriska klänningar och mönster just nu, Helmut Lang har de snyggaste.


Alexander Wangs höst imponerade inte stort på mig men den här toppen som blandar den kvinnliga draperingen med manliga kragen är inget att klaga på.


Snyggaste sportjacakn har min nya favvo Stella McCartney, snyygt utställd och baksidan gör ALLT.




Men oj vad mycket suckar vi gav Balmain, alla vet att överdådiga axlar och paljetter var vintern 2009 och nu går vi mot ett mer dressat mode. Om inte Balmain erbjuder skyhögt mode nästa kollektion så riskerar märket bli en tvättäkta one hit wonder. Watch out!


sammet for me

Åhh, jag orkar inte ha mer klädmåsten i höst men sammetsbyxor känns bara som ett måste som man inte kan göra till något annat än ett måste, skönare plagg med minst lika hög snygghetsfaktor får man ju leta efter. Det räcker som anledning till att köpa några, second hand here i come!



men idag har jag gjort mer att tråna efter sammetsbyxorna, tagit en powerwalk, sett ÖSK utklassat Helsingborg och jag har just avslutat stor Tacofest med Emma, wunderbar...

Trött

Jag kom just hem från en lååååång dag med skola från 8:00-16.30 och med träning efter det med Julia så jag är typ levande zombie, när man har haft sommarlov och lovet inte riktigt gått i så många knop så är sånna här dagar som att bestiga berg men senare är ju sånna här dagar gånger 100 vardag, haha... Jag var lite nervös inför Friskis då jag inte gjort så hård tränig på typ en månad men visst fanns konditionen kvar men styrkan var väl inte riktigt där fortfarande...suck... Jag orkar inte blogga mer idag men vi hörs imorgon med bättre upps!


Whyred

Jag trodde bara sånna här skor fanns i drömmarna, de som liksom har allt; färgen, höjden, materialet och såklart formen. Whyred S/S 2011 gjorde drömskorna men nu hoppas jag att budgetkedjorna härmar och gör drömskorna till ett humant pris. Just nu spelar inte min åsikt om kopiering någon som helst roll, det är som en fis i rymden liksom. Det viktigaste är att de står i min garderob i senast April nästa år och att det inte är ett svart hål i min plånbok efter det.


Nya/söndriga

FAAAAAAAAAAN! Jag var så jävla lat och orkade inte knäppa upp armbandet utan tänkte att jag hinner få på det innan det går sönder så jag pressade allt vad jag kunde för att få det på handen och schwopp så blev allt jävligt dåligt och det gick sönder när jag inte ens använt det. Aja, det här skulle egentligen handla om mitt nya armband som nu är mitt nya söndriga armband som jag köpte i somras som jag älskar så mycket. Ni vet väl att rött är accentfärgen som man bara måste ha i höst? Mitt armband är oxblodsfärgat och det är min favoritnyans inom den röda, blodiga världen. Nu vet ni det!


Ann sofie back

Ann Sofie Backs kollektion för hösten modelleras av vanliga människor som inte är exakt 175 centimeter långa eller har det där exakta BMI:et, det gillas starkt och det var helt klrt dags för det. Känns som att det egentligen skulle ha hänt för 10 år sedan men modevärlden är ju så fruktansvärt feg. Dessutom diggar jag att Det är just en väldigt liten klädlinje som Ann sofie Back som vågar göra detta och ta steget och till exempel inte Acne som redan är rejält etablerade. Nu gäller de bara för de internationella kedjorna och lyxbutikerna att haka på detta men på andra egna sätt, för det är förns då vi kan snacka om att det möjligen kan bli förändring och inte bara kallt moraliskt prat.




Vogue

I höst kommer jag blanda stilen med hur den ser ut i Vouge Russia September med armejacka, sköna leggins, kängor och ryggsäck mellan Bikboks "grey garden collection" med söta blommiga klänningar, stor akoftor och skinnschorts.


Vogue

Grey garden collection

Backpacker

Jag vet inte om jag ska vara orolig över mig själv över att jag nästan längtar (verkligen bara nästan) efter att börja skriva arbeten och begrava mig ner i språk-böckerna med en kopp te och bara råplugga några timmar eller om jag bara ska vara glad för att jag är lite halvt peppad?! Iallafall så har jag bunkrat upp med kollegieblock, plastfickor indelade med olika ämnen, kalender och en bra penna som ska göra så att jag verkligen skriver begripligt. Men vad jag kom på var att jag nog behöver en jävligt stor väska till det här eller kanske till och med en ryggsäck om jag inte typ ska få diskbrok eller något liknande, dessutom är det ju jävligt snyggt och lite sådar urbant chict liksom. Nej, en rygsäck ska bli min nästa invertering.


Indiska-säck, men känns lite som något min moster skulle kunna bära...

Det snyggaste budgetalternativet just nu men inte riktigt så mina tankar på den perfekta är

Klassisk från Lindex men lite halvt tråkig!

Uppgraderad med det bästa?

Nu är det dags för en powerwalk!

Bronze

Det här med gymnasiet börjar kännas ganska bra nu, det kan nog ändå bli kul bara man liksom ger allt och jag är faktiskt riktigt peppad inför plugget. En del i det kan vara att jag gick på stan och tog en fika med Elin och Malin från nya klassen så nu vet man att de alltid kommer finnas där, det är skönt! När vi var på stan letade jag efter dessa två armband från H&M som man kan ha på vardera arm, så JÄVLA snygga. Att ha två stora klossar på vardera arm var inte riktigt något som visades på catwalkerna inför året men har blivit ett riktigt street-mode och jag älskar't!


De översta är från H&M och de understa från Weekday, brons kommer stort i höst!

Dagens

Idag har jag gått från högstadiare till gymnasieelev, letat det mest pressade priset på kollegieblock med Julia, tagit en fika med Agnes, Lovisa, Elsa, Anna och Julia och snackat om vår första dag och till sist sett på en underbar match där Örebro slog gnaget iklädd min nya underbara tröja från Topshop som jag fåttt av min syster, älskar sammetsdetaljerna!



Schorts- Gina
Tröja-Topshop
Väska-H&M
Skor-Dinsko
Smycken från världens alla hörn, typ

Ida S

Kom ni ihåg att min favorit från modeveckan var Ida Sjöstedts hår och smink? Och ju mer pics jag kollar på desto mer hajpad blir jag på dessa snygga läppar, ögon och hår. 70-talet kommer i vår som ni ser!


Tips

Om några jävligt värdefulla timmar är sommarlovet 2010 över och imorgon kommer jag ta några nervösa steg till min första dag på gymnasiet, om allt går bra och jag typ inte dör av nervositet eller något liknande som kan hända när man gör nya saker så kommer jag imorgon kunna kalla mig en SAM-språkare. Det känns riktigt bra . Alla har ju olika tekniker för att göra sig redo för gymnasiet och jag gjorde det genom entimmes uppfräschning, alltså inpackning, noga insmörjning, lite fotbehandling och såklart min favoritfärg "blue my mind" på fötterna och tassarna. Tänkte bara tipsa om ett grymt schampoo som verkligen ger TV-håret (fanns inte riktigt så glansigt, men det gör inget!) Loreals professionnel schampoo och inpackning, visst kostar det mycket mer än Loreals simpla schampoo men det är ju så sjukt värt det, mitt hår är som nytt! JUST LOVE IT!



Glassa på

Sommarlovets sista dag har jag spenderat utomhus (hur "symboliskt" är inte det?) med min syster innan hon far mot Stockholm igen, vi körde våran klassiker superlång promenad( idag blev den typ 1,5 mil lång) som idag delvis var i störtregn. Vi avslutade hos våran kompis Emmas fik och åt underbar banana splitt. Min bestod av polka, pecannötkola och chokladglass med grädde, mjukglass och chokladsås. Trots att jag inte mår super just nu av den där glassen så var det SÅ värt det! En riktigt bra dag innan jag börjar gymnasiet imorgon, älskar dig syster!


Banana!

Kära Micaela!

Igår hade jag en fantastisk kväll när min kompis Micaela hade flyttfest! Medan vi fick i oss popcorn, chips, godis, melon, vindruvor och läsk diskuterade vi politik(eller några av oss medan vissa sov), snacka gymnasiet och badade ett ruskigt kallt dopp i poolen, det får inte ha varit årets sista dopp!


Jossan, jag, Eva och Helena


POOL!

Kärftskiva igår

Igår var det äntligen dags för kräftskiva! Det var supergott, förutom de röda små djuren stoppade vi i oss pajer, sallader och bröd och våran cheesecake såklart. Under kvällen spelade vi fotboll och gjorde knasiga dikter om kvällen. Dessutom lyckades jag skala(eller vad är det man gör?) kräftorna själv i år, kändes ganska skönt att slippa fråga någon annan om det när man är 16 år gammal... Nej, nu ska jag möta upp mina kompisar Lovisa och Agnes på stan för lite hemliga uppdrag innan det blir flyttfest för min kompis Micaela ikväll, vi hörs lite senare!


The cake!

Emma

Jag i somras

Jag skippade skivstången utan gick ut på en riktigt lång promenad på en mil istället, kändes mycket skönare att vara ute istället för att svettas i en trång gympahall med stinkande människor, det här med gympahallar och riktig träning får vänta tills på Måndag då allt börjar igen... 3 dagar kvar bara!



Nu ska jag och min syster göra halloncheesecake, det vankas kräftskiva och vi har ansvar för desserten!

En revolution!

Har jag missat något?! Sofi Fahrman har satt på sig något som faktiskt känns fräscht och till och med är snyggt( ja det är faktiskt sant) Så här såg hon ut utanför Sthlm fashionweek och printen, nudeskorna och dubbla skärpen ger ju henne höga modepoäng men den quiltade väskan drar ner Betyget. Men det var iallafall mer snyggt än fult och det är inte vanligt när det gäller Sofi Fahrman, JAG TROR JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ!



Jag sammanfattar

Visningarna på Stockholms modevecka avslutades ju igår och Sveriges bästa, eller iallafall kändaste, designer visade upp kollektionerna för våren som kommer efter hösten 2010 och här är mina favoriter och besvikelser;


Whyreds kollektion imponerade inte så stort på mig men 90tals-favoriten klänning över byxa är tillbaka och jag tyckte Whyred stajlade den allra snyggast!


En anledning till min besvikelse över Whyred, den här fruktansvärda tröjan med en passform som inte ens kan kallas passform!


Vårens snyggaste body(eller är det baddräkt?) från Carin Wester


Carin Westers kollektion var starkt 70-talsinspirerande med STORA axlar, magtoppar och höga schorts och kjolar precis som här, min favoritstylning är denna snygga bustier och kjolkombination.


Stylein hade i år en enkel kollektion med mycket vackra draperingar och fladrande plagg. Färgerna gick nästan i enbart svart, vitt och grått vilket faller mig ganska bra i smaken. Dock känns Stylein lite väl kommersiellt och till nästa år hoppas jag att designen sätts ännu lite mer i fokus.


Min favoritdetalj-luvan!



Jag älskar Ida Sjöstedt för att hon är en motsats till det mörka draperade bomulls-Sverige. Jag såg inte en enda svart färg i kollektionen som nästan enbart bestod av klänningar som flirtade tydligt med 70-talet! Jag inspirerades dock allra mest av håret och sminkningen som hade snyggt röda glansiga läppar och snygga utkammade retrolockar.


HOPE van guldknappen igår!

Godmorgon! Jag vaknade av nyheten att HOPE vann guldknappen igårkväll, roligt för dem men skulle ibland önska att de prisade lite mindre svenska designermärken som behöver ett uppswing mer än vad till exempel HOPE behöver men det skulle också på något sätt kännas kontigt om inte HOPE skulle vinna en av Sveriges största designpriser, de är ju duktiga även fast det inte alltid faller mig i smaken!



Nu ska jag äta frukost som idag består av yoghurt med frön och knäckebrödsmacka med hummus, kalkon och grönsaker. Sen måste jag ta en funderare på om jag orkar gå på Skivstång idag, eller ska jag ge mig själv tre dagar till ledighet från hård träning innan allt börjar på måndag?!

Stock

Jag hade en fantastisk dag igår i Stockholm! Jag hängde som sagt med min syster och hennes lilla knodd som för övrigt borde kamma hem priset för världens sötaste unge! Vi satt i solen på Nytorget i flera timmar, gjorde en secondhandrunda och avslutade med supergod kurdisk mat på ett supermysigt ställe på Söder som helt klart kan kvala in som ett nytt favvoställe med supergod mat. Jag åt kikärtor i tahini med ägg som man doppade med pitabröd och grönssaker. Det var en befrielse att inte äta en kräftsallad eller parmaskinskabaguette med fabriksmak utan speciell mat som man aldrig ätit förut. Där har vi en av tusen anledningar av att bo i en storstad och inte i en stad där man bara kan välja mellan indisk, italiensk eller grekisk mat!

Idag sov jag till halv elva (blir alltid galen på mig själv när jag sover så länge men brukar tänka på måndagmorgnarna när klockan ringer 6:15 och då tycker jag det var det bästa jag kunde ha gjort...) och sen har jag och min syster tagit en runda på stan som avslutades med en supergod räkmacka på ett mysigt cafe och där har typ hela dagen gått, haha!


Idag på cafet. Halsbandet är Indiska och assymetriska(?) koftan från New Look


Den kurdiska maten igår, ska helt klart göras i detta kök också!

Nu ska jag kolla in min nya bok Egoboost och sedan visa er mina favoriter från Sthlm modeveckan!



Back

Jag spanar ju såklart mest efter det som hänger på kropparna på modeveckan i Stockholm men kollar också in håret och sminket och jag fastnade direkt för den här korta klippningen på Backs catwalk. EXAKT så där vill jag ha det! Ge mitt hår 2-3 veckor och längden är där och det som återstår då är bara stylingen och produkterna, tjoho!



Jag fick ett litet spontaninfall och beställde nyss en resa till just Sthlm imorgon, blir dock inget besök på modeveckan utan häng med min syrra och hennes knodd, det är inte fy skam det heller!

Sthlm fashionweek

Idag har jag sovit till 11, varit hos tandläkaren och satt in gummisnoddar mellan tänderna (jag kallar det high fashion) och till sist har jag besökt det härligt svettiga gymmet, idag var det tråkigare än någon gång annars. Ja, som ni mätrer har jag haft lite av en slappardag. Men ändå har jag inte hunnit det jag tänkt (bla kolla in alla kollektioner inför hösten) och röja min garderob. Någon som vill ge mig ett dygn som har lite mer än 24 timmar?

Jag skippade som sagt att kolla på höstens visningar 2010 utan kollade istället in kläderna som just nu visas på Sthlm fashionweek och blev lite intresserad av Filippa K:s kollektion. Och, ja inspirationen är ju uppenbar- såklart Phoebo Phillo hos Celine vilket betyder inga detaljer på kläderna, dova toner och avskalad omgivning. Cigarettbyxor byxor blandades med mjuka typiska Filippa K-kläder. ELLE:s Maria Soxbo kallade det ny minimalism men jag skulle vilja kalla det sportig minimalism. Jag tyckte mig iallafall se en ny Filippa K-stil. Och jag tror att det kan bli succe! Jag säger tummen upp för detta.

Här är mina favoriter från Filippa K:s S/S 2011:

De långa längderna finns i vår också

En damig beige klänning blandas upp med spotiga cyxlebyxor. Snyggt!


Jag skulle kunna dö för den här tröjan och färgen- det gula håller i sig!

Lets play a lovegame

Jag bara älskar oversizade koftor, det finns fan inget bättre. Därför älskar jag denna outfit som jag bar idag;





kofta-Bikbok
Body-H&M
Schorts-gamla
skor-bianco
väska-H&M
örhängen-I am
Ringar-Marknad




Nu ska potatissallad med lax innjutas i sällskap av mina vän Emma och Gustav!

Block it

Jag undrade bara vem skulle vara snabbast att härma Blogghajpade blocktightsen från the local firm och Gina Tricot han fortast men resultatet blev dock inte så bra, eller vad säger ni?







Jag är inte värst hajpad över några av tightsen men The locals är ändå snyggast!

Pengarna går åt

Igår insåg jag hur mycket jag saknat min farmors underbara mat, det var ju för tusan ett år sedan jag åt där. Och jag vet precis varför jag gillar det SÅ mycket, det är liksom 1000 gånger mer grädde och smör än vad man behöver och då kan ni nog första hur gott det är. Det kan också ha berott på att jag och min syster tog en powerwalj på 90 minuter innan, haha.

Idag har jag iallafall träffat Maja, Frida och Frida Eriksonn över en chai latte på stan. Det var så himla kul att träffa Frida E igen, vi hade så mycket att prata om så en fika över en chai latte inte räckte!


Farmors goda mat


Finaste Frida


Och jag!

Nu blir det en powerwalk, hade tänkt mig gym men jag ger mig själv sommarlov lite längre.

Bildkavalkad

Igår började jag min dag med att hänga med min kompis Eva, Maja och Frida



... på kvällen mötte jag upp mina vänner för kinamat på Bamboo. Friterade läckerheter stog på menyn

'

... sen blev det dagens outfittagning på mig och jag sket i att vara seriös



... och såklart skulle den fantastiska ryggen vara med



sen åkte vi till Josefin och satt ute till småtimmarna och pratade och då gjorde även Maja, Frida och Eva oss sällskap



... allt detta blev en riktigt bra dag helt enkelt!

Jag önskar att klänningen är min men tyvärr är det min systers från Barcelona. TACK för lånet syster!



Nu ska jag ha det så jävla bra!

Jag är lite stressad just nu efter på stanhäng och trådgärdshäng med mina kära kompisar Maja, Frida och Eva som det var så roligt att träffa igen, vi hade SÅ mycket att prata om. Nu ska jag abra byta om till en magisk klänning med galet snygg rygg som jag lånat av min syrra och lite smink på det så är jag redo för en kväll på Bamboo med Lovisa, Helena och Josefin. Vi hörs imorgon, puss och kram!


Frida, Maja och på valborg. Mitt lovely hår..snyft..

Stan!

Det känns (eller det känns inte utan jag vet) att jag har missat massa snygga lanseringar i butikerna medans jag varit borta och de riktigt bra höstguldkornen brukar ju komma i början då folk inte riktigt börjat tänka på höstens garderob, men det har jag helt klart gjort och jag längtar så inför alla inköp som ska göras inför hösten och idag hade jag tänkt att börja, det ska såklart kombineras med att träffa mina kära kompisar Maja och Eva igen. Ikväll ska jag ut med några kompisar och äta mat, ska bli så himla kul att träffa alla igen. Puss på er!


Har inte hunnit kolla in Monkis höst än men snabbkollen gjorde den här till en möjlig favorit.

Have to have liksom

Den enda nackdelen med att vara bort så länge från allt vad uppkoppling heter är att man missar så mycket i bloggarnas och framförallt modets värld. Har en hel del att ta igen kan jag meddela! Men bland det första jag gjorde checka vad som fanns på skofronten inför hösten och dessa blev mer än mina favoriter. Exakt sådana här jag har tänkt att ha i höst, snyggt konjaksbruna och jag älskar stilen man kan få till med boots. Dock så har även min älskade syster upptäckt dessa skor så det kommer bli en stor fight men jag kommer för evigt köra med att jag såg dem först. Återkommer om jag vann slaget.


Där var man hemma igen!

Var tvungen att sätta ett utropstecken på rubriken för att göra mig själv lite mer taggad på detta faktum att jag faktiskt är hemma igen och inte längre är på underbara Gotland som jag kommer vara evigt tacksam för att det finns, bästa stället att känna sig lycklig och bara vara. Och till och med den lilla rastlösa själ jag är har funnit ro (på köpet kommer lite pensionärsord) När solen står högt som den gjorde de första veckorna så är det beachen från 10-5 som gäller, en powerwalk och kanske grillning vid stranden, picknick eller en underbar buffe på stranden. Allt detta med minst 10 släktingar. Om det regnar sätter man igång massa olika projekt, åker på roadtripp, kör något roligt spel eller bara sitter och umgås. Låter väl som ett ganska härligt liv med alla de närmsta runt omkring? Har såklart massor att berätta men låter det vara utan tänker bara berätta om två grejer från denna Gotlandssommar; Kändisspotting och det jag fått med mig hem i smyckesväg hem från ön. Allt detta kommer senare! 


Jag i onsdags då det var restaurangbesök som gällde. Om ni är på bruna dörren i Ljugarn ta då pizzan med parmaskinka, det kommer ni ångra. Tro mig!

RSS 2.0