Just nu på FACEBOOK

Såhär ser min senaste statusrad ut just nu, och jag syftar såklart till Chloes resortkollektion, och jag hoppas ni förstår hur mycket jag diggar kollektionen när jag skriver den som statusrad på kära FACEBOOK, för jag riskerar ju liksom att folk ska tro att jag avgudar lilla Chloe Schutermann, och då riskerar man MYCKET.

Ta bort inlägg
Karin Gustavsson
Chloe!!!!!
2 sekunder sedan · ·

Nu glider jag över till kära Maja och Frida, klem klem klem på er

Att jag kunde gilla något med Celine!


Väska från Celine, spring 2011. Perfekt på alla olika möjliga vis.

Smärta

Oj, oj, oj om ni känner för ett köp av det tunna guldhalsbandet från förra inlägget, så kan man till och med köpa det här; http://www.shopgarde-robe.com/


Bra shoppingtips va?

Thin

Yes! hittade äntligen ett silvrigt, kroppsnära halsband, visst är det snyggt? Har länge letat något i stilen av det där då stela, kroppsnära och lite mindre halsband kommer stort till våren. Woho, där fick vi både in lite shopping-och trendtips. Perfa!




Detta är riktigt snyggt


Detta halsbandet från Ann Sofie Back atelje är coolt, men tveksamt om det är snyggt alltså.

Så, alltså tunna halsband nära kroppen kommer till våren, gilla eller inte?

sommaren från H&M

Åh, jag kan knappt vänta! H&M-katalogen har kommit och deras skor och klänningar brukar vara min holy bibel liksom, men jag hinner inte kika i den nu för jag ska upp för att möta min vän Maja på stan, får se om jag klarar hela dagen utan att spricka av förväntan över H&M-katalogen...


Jag kysser the holy bibel.

Acne S/S 2011

Acnes S/S 2011 bjuder på mycket lager på lager, konstiga ofärdiga kläder, transparent, svarta- och blåa toner, klännigen över brallan och långa längder. Som vanligt faller det inte mig i smaken alls, men två stilar kan jag helt klart tänka mig att apa i vår;


Korta tröjör över plagg,


Som jag sa igår, det transparenta håller i sig. Suck eller jippi?

Shoes from H&M

Det är oräkneligt(?) många gånger jag klämt, kännt och våndats(?) över dessa godbitar till skor från H&M, så snygga och riktigt Karin som min kompis sa. Men jag hoppas de är slut nästa gång jag är på H&M, så jag slipper stå inför valet ha eller inte ha liksom. Borde jag köpa dem och vara ett skor rikare och 400 spänn fattigare eller bara vara lika rik som jag är nu, utan skorna?!




Gillar den runda klacken och snygga ankelbandet .


Nu ska jag och mina kusiner ut och köra skidor i spåret, så sjukligt bra träning ju!

Lite mer gifts!

En apadapasnygg byxdress med underbart mönster, en sptsklänning med beige underklänning och puffärmar från BikBok, en snygg mockaväska(den är inte i sin rätt på bilden) och så oljekritor i de allra snyggaste färgerna. Jag hade nämligen tänkt komma igång med att måla lite, tycker liksom det verkar härligt att vara en som där fri person som är kreativ och mystisk i sin galet stökiga atelje, det är en viktig detalj att den är stökig också. Men det är nog bara någon bild jag har i huvudet som bara kommer VARA EN BILD I HUVUDET i fortsättningen också, men förhoppningsvis kanske man kan få till lite snygga teckningar vid mitt alldeles vanliga svarta IKEA-skrivbord som är ganska städat. Jag älskar ju nämligen oljefärg!


LV S/S 2011

Det är bara 16 dagar kvar till jag kan börja använda snygga läppfärger som svart, plommon och eldrött på mina läppar igen, för då tar jag nämligen ut min tandställning. Så förvänta er mycket mörka färger på mig i vår, blandat med massa blommiga 70-talstoppar.



Snygga läppar hos LV för vårsäsongen 2011.

Jag har lämnat gruppträningen bakom mig för någon vecka, för nu ska jag nämligen ut i spåret och avverka en mil på skidor. See you!

Lite mer julklappar

Två nya böcker har jag berikats med (kan man säga så?) efter julaftonen; "fashionista" av DV:s modechef Martina Bonnier, handlar om allt från klädvård, en moderedaktyörs dag, klädklassiker och sånt där trevligt. Dessutom fick jag boken "shoes A-Z" som handlar om precis som det låter. Jag gillar att läsa modeböcker och få ytterliggare en "dimension" av mode(eller vad kan man säga?) och inte bara läsa krönikor, kolla catwalkbilder och senaste fynden på internet. Alla som vill få bredare syn på mode borde läsa modeböcker, bara ett litet tips såhär i juledagarna.



Nu ska jag åka första turen på skidor denna vinter, vi hörs!

Mavala

God jul på er en dag för sent! Eller, det känns bättre att säga god jul nu när man har smält all gårdagens mat (igår vid 3 efter det stora julbordet tänkte jag ALDRIG MER MAT) Jag hade iallafall en underbar julafton, men över till det ni kanske tycker är mer intressant; mina fina julklappar som jag fick av min fina familj och släkt.


Av syster fick jag hudlotion från FACE med underbar doft.

Av min kära moster fick jag sju stycken nagellack, jag blev SÅ glad!

Nu ska jag ta en powerwalk, sen ska jag förbereda mig för nästa släktanstormning. Stor juldagsmiddag väntar, hörs senare med mer julklappar. Har ni haft en bra jul?

Slå en knut, dovt





Ny ring från Gina Tricot, har länge letat efter en ring som kan bli en varje-dag-bärare, eller till en dov klädsel. Jag har kommit på att jag gillar ordet dov, det var typ därför jag skrev det...

Mad men

En av de snyggaste klädda på den jättemysiga fikan med mina kära gamla klasskompisar var min fina vän Frida. Hon körde Mad-Menvibbar med en söt blus, snygga glasögon och största 50-talsfrippan med minst sagt volym. Frida lyckades liksom klä sig även fast det är -20 grader, jag har liksom lagt ner allt som heter outfit de senaste dagarna pga värdret, men kommer starkare än någonsin 2011!


Red nails så här på julen

Nu när det är jullov och bara två dagar kvar till dopparedagen så har jag såklart smyckat mig med röda naglar, överraskande nog heter just den här färgen "red nails" från H&M. Nu ska jag fira att jag har jullov med en liten reunion med gamla klasskompisar, puss och klem på er.


Kortas rätt i samhället.

Det här med den gamla 90-talsgodingen byxorna över brallan kommer ju stort till våren, kan med rätt styling vara awesome, men det här modet som är just nu med ganska lågklackade skor, långklänningar, boot-cutjeans och klänningen över byxan är inte snäll mot oss som är korta här i samhället. Tänk på det nästa gång ni designar kära designers, alla är inte 1.70 långa. Kortas rätt i samhället, tack!




Imorgon är det julavslutning sen ska jag träffa alla mina kära klasskompisar för en liten reunion, mycket trevligt tycker jag!

70-talet är tillbaka som sagt!

Gisele Bundchen frontar Balenciagas kanpanj för S/S 2011, jag tycker det var värt att skriva om det då Gisele nog är min favoritmodell, snygg som attan och dessutom har hon ju varit ihop med självaste Leonardo DiCaprio som är en gammal liten kärlek till mig...


Känns som typiska Balenciagakläder, bilden till höger får mig att tänka på typ "sjunde inseglet" Av Ingrid Bergman?, eller?

x-mas is everywhere


Enligt mig behöver inte julen vara snygg utan bara lite överdriven, här har jag inlindat en vas med granris med guld och massa guldkulor i riset. Fult men juligt.

Julkappar med Maja

Idag ska jag förutom skola, plugga och storhandla julmat med mina kära päron göra den traditionsenliga julhandlingen med min kompis Maja, jag har fortfarande många saker att köpa...


Jag på väg hem från julklappsshoppingen med Maja för två år sedan, bra att man kan göra snöbilder idag också...

Carine Rotfield lämnar Vogue!

NYHET; Carine Rotfield lämnar Vogue Paris efter 10 år som chefredaktör. Varför, undrar jag? Vad är det hon vill göra istället?


Fantastiska Chloe!


Det var den här vackra bilden som fick mig att kolla in Chloes vår mer, ett ord för jackan; fantastisk!!!!!


Skorna, blusen-jag dör.


Den slickade tofsen som jag kör på ofta är en favorit och den roströda ögonskuggan.


Seriöst, inga ord! Metallic, kombinationen OCH skorna. My god!


Snygga färger

Så ni vet, så är det här nog min favorit av alla kollektioner jag någonsin sett. Nu ska jag fortsätta kolla vidare genom kollektionerna och sen plugga lite historia.

Chloe resort 2011

God förmiddag på er mina kära läsare, efter min sjukt jobbiga promenad i snön så började jag längta sjukt mycket efter solen och sommarkläder så jag började kolla genom resortkollektionerna för 2011. Resortkollektionerna är menade som en pigg grej mitt i vintern för att få lite energi, de brukar också inspirera till hur sommarkollektionerna ska se ut. Dessutom finns såklart en konsumtionsgrej i det hela, modehusen kan ju inte bara känna stora summor av vintermodet... det funkar ju inte. Precis som alltid så kollar jag först hur Chloe har presterat med Hanna McGibbon i spetsen, hennes vinterkollektion gjorde mig besviken men resortkollektionen gjorde mig SERIÖST gråtfärdig, liksom en finare variant av Celines minimalism(ni vet ju att jag inte gillar den...) Roligare, vackrare och inte så intetsägande som minimalismen.


Först kommer lite collage med bilder så ni får se många av plaggen men sen kommer mina favoriter...



Kika in om en liten stund så får ni se MINA favoriter ur kollektionen!

Grejer jag mer än gärna skulle vilja äga just nu...


Är den här apasnygga läderklänningen från H&M trend(älskar H&M trend, lovely) det snyggaste är ärmarna, liksom lite flätade/ihopknutna. Come to mama!


Jag är sugen på virkat just nu, den här från Shona Joy känns OK men inte riktigt vad jag tänkt mig. Känns den inte som en perfekt festivalklänning? Ja, jag är faktiskt riktigt sugen på festival just nu. Men är jag en festivalmänniska? Hmm, tveksamt...

Therese Lindfors

Woho, Therese Lindfors första kläder för sitt nya märke som ska gå under just namnet Therese Lindfors är släppta och jag tycker det minst sagt ser mer än bra ut. Skulle väl kalla det något sorts sportigt 50,60 eller 70-tal och helt rätt i tiden då Mad Men-influenserna är stora och 70-talet kommer ännu starkare till våren.


Triangeln går genom många av kläderna, lite som ett signum.


Min favoritbild, snygg silkesskjorta och en sportig variant av Pradas hårband från hösten 2010.


Snygga kostymbyxor

Vad tycker ni? Jag gillar't! Men kom ihåg var ni läste om Therese Lindfors först...



P.S Kvällen räddades igår genom våran hjälte Elin. Jag, Elin, Julia, Malin, Ronja, Hanna, Anna och Linnea hade en jättemysig kväll och gjorde tacos tillsammans, kvällen blev alltså inte förstörd! D.S

ELLE i massor

Nu har jag sugit på en karamell alldeles för länge, och ni kan ju tänka er hur man mår då. Nu ska jag öppna nya ELLE där prenumerationsomslaget har ritats(!) av Liselotte Watkins. Dessutom har jag inte gått genom senaste tyska ELLE som jag fick av min tyska utbytesvän, hörs senare med förhoppningvis liter av inspiration om ELLE har gjort sitt jobb.


Barca

God eftermiddag! Jag har lite ångest för att jag gick runt och skräpade med mitt täcke till klcokan 12 idag, så nu ska jag börja göra något vettigt av den här dagen vilket betyder; julgodisbak, julgransköp, städning av rummet, pluggning och lite träning. Det är ungefär så mycket jag orkar idag. Min energi är som bortblåst, jag behöver en vecka i solen med shopping, fina gränder, vackra ställen, en härlig bok och uteserveringar. Det vill jag ha NU!


Typ Barcelona skulle inte sitta helt fel, de vita skorna från H&M skulle vara en viktig detalj för den packningen...

Kom igen Karin, du klarar det här, du är inte alls trött. Jag ska orka göra julgodis plus städa mitt rum.

Frukosten

jag hade ne underbar frukost med Julia, så mycket god mat på ett och samma ställe kan ju inte bli annat än bra. Massa gott bröd, goda pålägg, ägg, frukt, grönsaker, te, yoghurt och goda muslis. Så ni som bor i Örebro, ta er till Javas frukost snarast om ni vill vara säkra på en brastart på dagen, oj det där lät lite för mycket som en reklamslogan...

Men här kommer iallafall två bilder från morgonen, jag och Julia var så stört hungriga så vi orkade inte vänta på de perfekta bilderna!




Spetströja-H&M, ring-Gotland, örhängen-Bikbok

Nu ska jag tackla en nödsituation, vännerna skulle komma hem till mig ikväll men min mamma har blivit mgasjuk så det går ju inte, MEN DEN HÄR KVÄLLEN FÅR INTE BLI FÖRSTÖRD!!!!!

Söta Kate

YEEEESSSSS! Det är fredag, plus SISTA fredagen innan lovet på det också, kan inte bli bättre! Detta ska firas genom att starta min dag med frukost på Java med finaste Malin, Elin och Julia och ta mig till skolan och överleva dagen där (om jag kan gå, kan bli mycket frukost). I eftermiddag blir det Friskis och Svettis och ikväll ska det lagas underbar tacos hos mig med några kompisar. Jag tror det här kommer bli en alldeles underbar dag, för idag gör jag sånna grejer som jag älskar, förutom matteprovet då såklart... Vi hörs senare, puss på er!


Okej, så här kanske man inte ska gå på frukost i Örebro men bara rådiggar Kate Bosworth i den här klänningen från Jil Sander för kommande säsong. Hon bär upp det så stört snyggt, hon är omänskligt snygg och jag älskar det helt enkelt. Glöm inte bort att jag har suttit bredvid henne på en restaurang i sommras med en viss kille... viktig detalj.

S/S 2011-H&M

Alldeles strax ska jag och min döda, trötta och sega kropp ta mig till årets sista balett (jag får alltid ångest när det snackas om årets sista...osv, får inte ni det?) Men jag skulle egentligen inte prata om min halvt döda kropp just nu, utan om Spring/Summer 2011 för H&M. Det jag gillar med att kolla ur lookbooks från budgetkedjorna är h     ur mycket de faktiskt plagierat från lyxmodet, vilket "tema" det kör på i år och att faktiskt kunna veta att man kan köpa detta gör SÅ stor skillnad, här kommer iallafall mina första favoriter för kommande säsong;


Satsa på 70-tal i vår och du är där, H&M lyser av 70-tal.


Mina stora favoriter är kapporna och jackorna, den här är så där lagom. Detaljerade fickor, utsvängning men sen låter du det du har under tala. Me like


Thumbs(?) up till att brunt är kvar i vår också, matcha det med starka färger som cerise eller mönstrat och du är där. Det här är SÅ mig.


Ja, ni ser rätt! H&M kan göra sånna här snygga skor. Åh, de där nudeskorna, fin sommarklänning, rött läppstift, bruna ben, my god! Att jag alltid ska komma tillbaka till detta med brunbrända ben...ha ha... Jag ska ha de där skorna!!!

Nya pjucks i vintern

Dessa godbitar har jag kollat på sen i sommar, så när de var på 50% rea kunde jag ju inte göra något annat än att köpa dem, jag har inbillat mig att det skulle VARA HELT FEL om jag inte hade gjort det. Jag gillar dem, varken det var rätt eller fel att jag köpte dem


Från H&M

Hjärta plus lite mer

GAAAAAAAAAAHHHHHHH! Jag hatar mig själv, varför går jag ut i strumbyxor när det är -10 grader? jag vet ju att jag kommer frysa häcken av mig, just nu inser jag nog att jag är TVUNGEN att lämna mina strumpbyxor för några månader, snyft... Aja, dagens detaljer ser ni här, det får bli detaljerna istället när det inte finns någon som kan fotta hela outfiten( Men idag var det nog tur för jag såg ut som prosit pga endast strumpbyxor...)




Nu blir det julkonsert!


Snyggast

Mina favoritbilder hos The Sartorialist just nu;


Söt bagare, snygg bagare och mhölig bagare också.


Nu ska jag plugga matte.Woho.
Snygg frisyr, snygg kille och en cool bild.

Karins tankar om julgodis

God förmiddag. Jag har precis tagit en skön promenad ute i det jävligt kalla vädret och försökt få fram lite julkänsla på julmarknaden, men igår hade jag iallafall en supermysig och rolig kväll!

Vi gjorde mozartkulor med marsipan, nougat och ljus choklad(lyxigt värre) och knäck, har ni tänkt på att när man gör julgodis så blir man så taggad och smakr liiite för mycket under tillagningen så sen när man faktiskt ska äta dem så är man inte sugen längre? Det "problemet" uppstod igår, lite som ett antiklimax. Men det brukar ju vara så att när allt är degigt och rinnigt så är det som godast. När det blivit stelt är det kanske inte lika gott längre.

Förresten, jag lärde mig 3 grejer igår;

1. Att tomteskum doppad i ljus choklad är himmelriket.



2. Att knäck är som lim, jag efterlyser ett enkelt sätt att göra knäck på där inte knäcken är över hela köket?



3. Att Mozartkulor är stört gott, i rätt mångd alltså annars får man en överdos av marsipan. Det gäller att hålla gränsen liksom.











Allt vårat julgodis när det var klart, mums!

Kragar och godis

Kom ni ihåg när jag pratade om i typ oktober att jag och mina gamla tjejkompisar skulle ha julmys i december och hur taggad jag är? NU är det dags och jag är minst lika taggad fortfarande. Vi ska göra julgodis, dricka glögg och julmust, såklart lyssna på de bästa jullåtarna och som pricken över i snöar det också. Åh, det kommer bli så mysigt. Hej svejs!


Min drog just nu är kragar, ikväll får den dyka upp under min nya favorittröja.

guld och lite sammet

Hej!

Har haft riktigt bra dagar i Stockholm, på torsdagskvällen då det var en stor middag åt jag troligen den godaste maten ever. Till förätt var det pilgrimsmusslor med parmesanmajonäs, till huvudrätt fick jag i mig kalvytterfile med bakat fikon, svartrötter och mandelpotatispure med tryffel. Som efterrätt var det nog det godaste jag ätit, vit- och mörk chokladmousse, jag dog av godheten i den rätten. Ni skulle varit där. På fredagen kollade jag julklappar utan framgång (bröjar bli stressad...) och hängde med min syster och hennes barn. På kvällen njöt jag av god kinesisk mat med 8 roliga människor. Det var mina dagar i Stockholm det, kom precis hem men nu ska jag iväg igen för att träna. Gör allt för att inte känna hur trött jag är, haha.


Jag gjorde en helomvandling angående kläderna, korde guldig stil istället med krafitig eyeliner. Blev NÖJD!

Sidenskjorta-second hand
Schorts- BikBok
Örhängen-Bikbok
Skor-Bianco

På tåget

Mina planer var att jag skulle sitta på tåget och PLUGGA och inte SURFA eller BLOGGA, men lyckades såklart inte hålla mig så måste berätta för er att jag älskar H&M:s Holidaybilder just nu, snygga kläder men framförallt snygga bilder och människor. Äntligen är det inte enbart vita människor med i största kampanjerna och dessutom lite äldre människor, men det är ju i och för sig en trend(Tex H&M för Lanvin:s video...) Jag tycker det här är en helt underbar och vacker reklam, så olikt H&M på något sätt. Njutning att kolla på bilderna faktiskt.




Ska leta upp den här klänningen


Finaste bilden



Nej, nu ska jag plugga sista timman som är kvar+försöka få till en snygg sminkning på en bullrande tågtoalett, känner mig skeptiskt till det. Efter det ska vi direkt mot middagen/festen, hoppas jag typ inte skämmer ut mig och tar besticken från fel håll eller äter för snabbt. Rapportering följer!

Imorgon

Jag behöver era funderingar och åsikter om min outfit som kommer bäras på kvällen imorgon då middag/fest väntas med massa människor jag inte känner och massa god mat förhoppningsvis. Tänker köra vida schorts med guldknappar, stickad tröja som är längre där bak, tunna nylonstrumpbyxor, superbiga guldiga örhängen, uppsatt hår och klackar. Tänker mig rolig materialmix med stickat mot tunna strumbyxor och sätta fokus på mina örhängen med uppsatt hår? Kanske för ofint? Kanske för svart?(fast jag gillar ju svart) Kanske jävligt bra? HJÄLP MIG!


Crust och powerwalk

Vet ni? Jag börjar få julkänsla, så jag känner mig lättad för inför varje jul är kah rädd för att den inte ska infinna sig.

Jag har precis tagit en kort promenad för att rensa huvudet lite innan jag sätter mig för att RÅPLUGGA, men efter den här kvällen kommer jag ha det riktigt kul; Middag/fest på kvällen imorgon i Stockholm (visar mina klädplaner senare) och på fredag ska jag julshoppa lite, vara med min syster och hennes barn och på kvällen gå ut med mina kära kusiner innan jag åker hem på lördag igen. Das klingt gut.


Höll på i säkert 20 minuter för att få till en bra bild på mig, längtar till jag kan öppna munnen igen utan 20 stora järnklossar. På läpparna har jag läppstifter "crust" från Makeupstore och tröjan är från Topshop, gjorde liv i en gammal goding igen. Nej, nu kan jag inte sitta här och prata smink utan måste plugga sådant som är viktigt, alltså naturkunskap...

P.S Jag hade en superbra dag igår, känner mig inspirerad och motiverad. Men hela dagen sänktes lite då tåget körde in i en älg på hemvägen och blev försenat, tur att Maja var med annars skulle jag dött av tristess.D.S

Tänk lila till våren, eller?

Att lila kommer bli vårens stora färg börjar man ju tveka mindre och mindre på när dessutom Lancomes reklam i vår går i lila, jag tänker två grejer om detta: vilken ovanligt ful reklamkampanj och kommer jag hinna vänja mig med lila på var och varannan person, jag gillar ju liksom inte lila?!


Stockholm, för andra gången på en vecka

Just nu har verkligen inte morgonstund guld i mun eller vad man brukar säga, eller det har väl i och för sig aldrig morgnar? Klockan ringde för en liten stund sedan, och jag har precis fixat håret och gjort mig redo för den lite speciella dagen, såklart satte jag på mig mitt systerarmband som jag har fått av min syster från Camden market i London, hon har ett likadant fast rött och att tänka på sin syster kan väl inte vara något annat än en bra start på dagen?!

Nu ska jag iallafall snart bege mig mot tåget, en dag med FN-föreningen väntar på mig i Stockholm. Kommer nog bli kul och bra påfyllning av allmänbildningen... Kommer hem vid ungefär halv 9 ikväll så vi hörs då. Nej, nu måste jag och armbandet ta oss till tåget, kram!


Bär det varje dag!

Utkast: Dec. 6, 2010

Hej!

Igår åkte de kära tyskarna hem (eller, när de var här kanske de inte alltid kändes så kära eller vad man kan säga, men när de åkte började man gilla dem..som vanligt..) och igår firades också min kära syster med massa gäster här hemma så tiden och lusten för blogg har varit lika med 0. Men de senaste dagarna hade vi det riktigt kul med julfilmskollande, pulkaåkning, mys hemma hos Johanna, besök på Svampen, julkonsert så de senaste veckornas schema gör att jag också känner mig veckor efter, nu skulle jag helst av allt lägga mig i soffan och sova men en stor hög väntar på att minskas. Två prov och en inlämning, och två besök till Stockholm är det den här veckan. Puh, nu fick jag iallafall skriva av mig lite så nu kör jag igång med bloggandet och pluggningen igen, hörs snart igen efter att de tyska orden kommit in i skallen.




NEW!

ALLT går i ett just nu, så det är därför det blir lite bloggande dessa dagar men nu ska jag och min tyska vän Annika till Camilla för att kolla på "en julsaga" för att ha något att göra med våra tyskar som inte säger speciellt mycket utan att man tvingar dem..


Det är inte riktigt såhär jag går klädd just nu (även om jag önskar att man kunde göra det) men visar bara mina nya schorts med guldknappar i sidan och fladdereffekt som får det att se ut som en kjol, kommer frånBikBok och kostar 199 kronor, förresten har ni sett min nya leopardblus från second hand också?!

Stockholm

Tänkte bara berätta lite fort om min dag i Stockholm idag innan jag stupar mot sängen eller fryser ihjäl, vi har varit på Naturhistoriska riksmuseet (kan bara tänka på Tzatsiki när någon säger det namnet, ni vet när han står där med sin morfar...) och Livrustkammaren. Efter det fick vi ha liten egen tid med shopping som innebar julmarknad i gamla stan (älskar julkänslan), lunch på Vapiano och turboshopping på Drottninggatan, fick med mig en lila/beige blus hem från Zara, visar lite senare för nu MÅSTE jag gå mot bädden. Men först kommer lite bilder;








RSS 2.0