Burberry A/W 2010

Jag fortsätter kolla in designernas lookbooks och Burberrys med årets IT-jacka fårskinnsjackan. Vad som gör att den nästan får 10+ är de galet snygga frisyrerna, färgerna och energin i bilderna. Me like!


Lanvin AW 2010

Å, släng er i vägen tråkiga budgetkedjor-lookbooks ni är alldeles för tråkiga! Så här ska det se ut. Påkostat lite halvt galet och en röd tråd genom både sminkningen, håret, miljön och kläderna.



Om en liten stund blir det F&S-träning och sen kommer min kompis Lovisa hit för att planera våran Sthlm-tripp som blir söndag-tisdag denna vecka, längtar!

Kvällens

Ljumma sommarkvällar på en uteservering är rena lyckopillret för mig, det finns fan inget bättre. Och bland det bästa med ljumma kvällar är de bara benen som gör det SÅ mycket najsigare att klä sig.

Jeansväst- carlings
Topp-Gina tricot
Schorts- Gina
Örhängen-H&M
Skor-Bianco
Armband-gammalt plock


Uhh, vad jag ser ut på den bilden...


Nu är det äntligen dags för Spanien-Portugal, heja Spain säger jag bara!

AW

Sitter och kollar in Bikboks lookbook för hösten 2010, höstkollektionen är indelad i två delar. Look Sharp är den som består av hårdare, ruffare kläder och "grey gardens" består av mer romantiska kreationer. Lookbooken i sig är inte något speciellt överhuvudtaget då jag gillar lookbooks som det lagts ner mycket pengar på och där man ser en tydlig röd tråd mellan kollektionerna och lookbooken. Mina favoritkläder från kollektionen så här långt är den militärgröna jackan som ser ut som en perfekt höstjacka med lite Fjällrävenkänsla. Koftan som är en dressad variant av collegemodet kommer stort i höst!



Nu ska jag sätta på mig lite fina sommarkläder och sätta mig på en restaurang i kvällssolen och äta middag, mysigt!

Modeflickan



Har bara snabbt kollat in internettidningen modeflickan, verkar vara precis som de flesta andra lättsmälta modetidningarna. Men det intressanta är om detta kommer vara framtidens tidningsläsande? Min första tanke var att man missar den lyxiga känslan av ett helt nytt magasin som väntar på en!

Nytt från H&M

Just nu är jag riktigt sugen på denna supercoola tischa från Bikbok, SER inte ut att vara något att hänga upp i granen men i real life är den magisk. Om jag får äran att bära den så blir det med ett guldhalsband som tar upp färgerna i tigern, beiga schorts(sommaren 09 skulle man stajlat med trasiga svarta schorts men nu kör jag beiga dressade för en mer "påklädd" variant) och till det kör jag antingen svarta ankelboots eller träklackar.

Bilduppladdningen är mysko, så ni får den länkad!
http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Tops/Printedtee/


En annan snygg Print-T-schirt är denna från Christopher Kane frö Topshop, lite gammal men snygg!

Converse

Enligt mig har den perfekta garderoben klassikerna som randig tröja, en skjorta, den lilla svarta, ett par svarta pumps, ankelboots, en quiltad Chanel-väska och trenhcoat uppblandat med massa trendplagg som kanske bara funkar någon säsong men som är ruggigt heta i några månader. Då borde och tror jag att man får den perfekta blandingen. Och i högen av klassiska grejer som man ska ha så måste de ligga ett par converse och det gjorde det inte i mina förns några dagar sedan. Vita, höga, snygga och klassiska!



Imorgon är det jobb och träning på F&S som står på schemat, hörs imorgon!

Ni kommer få se mig i dessa ofta, mcyket ofta

Jag trodde ALDRIG att de skulle bli mina men så en dag så stog de där uppradade i skyltfönstret i den perfekta storleken och jag tolkade det som att de ara stog och väntade på mig, här är de berömda Bianco-skorna! De är så mycket perfektion över dem, samtidigt såp klassiska ankelboots men med den snygga dragkedjan och detaljerna där framme. SÅ. GALET. SNYGGA. De kostar 1200 kronor men det kommer jag aldrig ångra.







Nu ska jag ut i kvällssolen och möta upp min vän Josefine för en powerwalk, kommer bli så skönt!

My last days

Hej igen bloggen! Jag kom just hem från min tripp i skärgården och det här med att ni skulle få följa med mig på resan blev ju som jag anade- alltså inte så mycket av det. SÅ mycket skönare att vara ute i solen eller ta en promenad än att sitta inne och få fyrkantiga ögon (eller vad var det pärona sa när man var liten...?) Men sen sist vi hördes har jag iallafall åkt runt bland skärgårdarnas alla olika hamnar, solat och fått lite färg(gyllenbränan som jag ständigt snackar om börjar komma), gått promenader som sammanalgt varit 2 mil långa men som egentligen skulle ha blivit drygt 1 mil långa och ätit underbara frukostar i morgonsolen. Men framföralllt så låg jag på en båt i lördags som åkte långt ut i skärgården där låg jag i några timmar och lapade massa sol och bara njöt, bland det bästa på länge!!!


Jag på båten!

Kika in om en liten stund så får ni se ett köp som jag har pratat och längtat efter i evigheter...

Skärgården

Hej bloggen! Som tur är så fanns det en dator här i skärgården också så jag kan uppdatera er (eller lovar jag för mycket nu?) om hur jag har det här, ni får ju inte missa någonting! Vi kom just hit och det ser alldeles underbart ut. Röda små stugor, öppet hav(eller något hav/vatten är det i alla fall) och massa båtar och badbryggor som vi ska ligga och steka på. Imorgon ska vi ta en tur med bilen och hitta en fin badstrand at bada vid och såklart fira midsommar med sill och massa annat smarrigt. Ja, jag gillar faktiskt sill... På lördag ska vi hyra cyklar och cykla några mil, perfekta träningen och inte minst upplagt för att bli pepparkaksbrun. Dessutom hade jag och min bror tänkt att hyra kajak en dag och köra lite i vattnet, visst låter det jävligt kul?!


Jag drar bort igen!

Nu drar jag äntligen iväg till skärgården för några härliga dagar med mycket sol( om inte så kommer jag storkna), långa cykelturer och massa härliga veckotidningar och böcker som jag bunkrat upp med. Åker imorgon efter jobbet och kommer hem på söndag kväll förhoppningsvis lite piggare, brunare och fräschare. Förlåt för att det där lät som en skönhetsreklam...


Jag på en av många resor i vår, den till Berlin. Åhh, tanken av den där yoghurten inne i min mun får mig att kunna döda.

Dagens

Stickad tröja- farmors gamla
Schorts-gamla
Jeansväst- Carlings
Halsband-Indiska
Väska-second hand
Skor-Din sko




Så här mycket marin ska jag bli sommar

Å, en grej som alltid gör mig lika glad är att hitta mammas eller någon annan gamlings gamla kläder som är högsta mode just nu, det är helt seriöst en kick. Efter lite rafsande och bråkande med allt som låg i den överfulla walk-in closeten i lägenheten så hittade jag denna söta "skjorta" med röda ränder, älskar att den är tvärrandig!


Träning på G

Nu har jag bara åkt och bytt om från mina lufisga dagiskläder till lite snyggare träningskläder(när träningskläderna till och med är snyggare än dagiskläderna så måste ni förstå hur jag går klädd just nu...) för det är nämligen dags för lite gruppträning på F&S igen. ;) När jag kommer hem ska jag visa er lite av sommarens finaste outifts som jag knåpat ihop, hörs!


De här jeansen kommer helt klart vara med i många favoritoutifts denna sommar. Åh, mitt långa hår som nu är ett minna blott... snyft

Designad av Per Engsheden

Direkt efter att jag kom hem från Dala-turen så stack jag iväg på sommarfest där jag bla träffade min kära vän Emma som bott i underbara London i ett halvår, det var såklart hur roligt som helst att träffa henne. Det första vi såklart började prata var om shoppingen där och alla dessa underbara grejer hon köpt. Gissa att vi kommer mötas en dag och gå i genom våra köp de senaste månaderna, haha.

Men det viktigaste just nu är ju vad alla tycker om bröllopsklänningen. Själv blir det nog inte mer än en 5+ av mig. Det jag gillade med den var ...hmm... ingenting speciellt förutom den otroligt vackra slöjan som gör att jag inte ger den minus. Men annars tycker jag den var tråkig, fult med axelband som går över armarna och alldeles för enkel. Kunde hon inte haft lite guld eller något som skimrade iallafall?! Men det som gör att den får 5+ och inte 5- är den vackra tiaran och slöjan. Och att det känns lite taskigt att ge minus när själva klänningen inte ens var ful utan bara tråkig...



Imorgon är det jobb igen(suck) och sen träning, vi hörs!

Nästan en 10-poängare!

Hej! jag har det så bra man kan ha det här uppe i Dalarna, vi går runt bland röda stugor med vita knutar och fina blomsterängar, det är så idylliskt det kan bli här och oj vad jag gillar det. Idag har vi intagit en väldigt god frukost(med bla världens godaste surdesgbröd, känner mig som en tant som bloggar om något likt detta men oj vad gott och mörkt det var) sen har vi tagit en powerwalk bland de röda stugorna, suttit i solen och nu är det dags för bröllopet, ja jag kommer faktiskt kolla.

Inte förns igår kom jag nämligen på något roligt med det här bröllopet och det är ju SÅKLART alla klänningar, Victorias klänning igår var helt klart en 10-poängare som satt snyggt, hade en otroligt fin färg och var alldeles lagom fin. Men det mest spännande är ju vilken klännning hon kör på bröllopet, att det blir svensk design är ju officiellt men ingenting mer. Jag hoppas på en inte alltför tantig klänning utan en med bara axlar och mycket gulddetaljer. Klart är iallafall att designern som gjort klänningen kommer få ett REJÄLT uppswing, smart och roligt knep där.

Nej, nu ska jag gå ner till de andra och börja kolla på klänningarna och frisyrerna, det är ju det enda roliga med detta spektakel!





Förresten, tänk vad roligt det skulle vara om Victoria twittrade timmarna innan bröllopet och vi fick följa med när hon fixade det sista, hur nervös hon var och när den sista hårnålen sattes i hennes hår. Snacka om modern prinsessa!

H&M Höst

Det här är ett lysande exempel på sånna där skor som inte alls är imponerande första kollen, som tar sig andra gången man kollar på dem, som man börjar tycka är snygga tredje gången, som man börjar gilla fjärde gången och som man bara älskar och inte kan släppa blicken i från den femte gången.

Önskade att de kom till den här våren istället men blir GALET snyggt med strumpor i höst, nu ska jag fan se till att få dessa. Ni vet ju min otur när det gäller populära varor från H&M, är alltid sold out...




Direkt efter jobbet imorgon åker jag upp mot Dalatrakten så nu ska jag packa lite för det och sen se på fotboll, så vi får se om vi hörs i helgen annars blir det på söndag kväll!

Turbanens existens i mitt liv eller inte?

Jag är delad med vad jag känner för det här med turbanen, kan ju vara så galet snyggt med till exempel mycket färg, höjer ju och är så himla vackert. Men samtidigt är jag kluven, om det är snyggt eller fult beror OTROLIGT mycket på hur bäraren bär upp det,med risk för att låta hemsk men det snyggaste är om man har ett modell-ansikte, alltå kindben och smala kinder. Så, så här ligger det till: jag vill använda turban men tycker inte jag har ansiktsformen eller är den rätta bäraren. Vad tycker ni, ska jag våga mig på turban? Ni avgör!


Mascara

Jag tog en snabbis till stan och köpte en ny mascara, tycker det alltid är lika svårt att köpa den perfekta. Men till slut föll mitt val på Loeral's voluminious mascara, om den håller vad den lovar skulle den förlänga fransarna gånger 500(typ något sådant) och fransarna skulle bli intensivt svarta. En recension av den kommer såklart om några dagar. Nu ska jag möta upp min vän Maja för att gå på Friskis och Svettis utegympa, brukar inte gilla utegympan så mycket då jag inte tycker det blir lika jobbigt men ska iallafall ge det en chans. Det här med att gå på sommargympa med Maja på somrarna har börjat bli en tradition och det gillar jag starkt, mycket starkt!

Vi hörs lite senare, kram!


Jag gör fiskposen!

Hlea iden med tygpåsar är ju borta nu

Dessa tygpåsar från Prada som påminner med prints skulle jag mer än gärna vilja bära runt med i sommar men det är ju bara att glömma då de kostar 2400 kronor. Jag kan ju sy en egen för 20 kronor, det är SÅ mycket bättre!


Powerwalk

Oj, mitt bloggande har blivit lite dåligt de två sista dagarna men igår blev det ju jobb till fyra, tandläkarbesök klockan sex på kvällen( sämsta tiden, man vill ju gå till tandläkaren på arbetstid så man sliper jpbba lite, haha) och efter tandbesöket blev det träning. Men nu är jag iallafall tillbaka fit for fight för bloggandet igen. Det är så himla fint väder idag så nu ska jag ta mig ut på en lång powerwalk i det fina sommarävdret, vi hörs!


Jag var först med trenden

På rodeo.net måste man verkligen kolla in Karolina Skandes Buzz där hon spånar de största trenderna just nu och framöver, just nu har hon skrivit en artikel om nagelfolie som sägs vara den senaste nageltrenden, http://rodeo.net/blog/2010/06/minx-it/. Men om man vill läsa lite mer om mode över lag så ska man helt klart kolla in Daniel Björks krönikor. Den här veckan skriver han om skillnaden mellan budgetmode och desigermode, hur budgetkedjorna gör plagiat och vad det positiva/negativa är med det.

Jag håller med honom i det mesta och det här med budgetkedjorna som kopierar deignermodet kommer bli ett stort problem att tackla i framtiden, kanske tyvärr ett problem som inte går att lösa. Daniel har helt rätt när han säger att mode med stort M måste sträva efter konstnärlig höjd och yppersta kvalitet. Risken är annars stor att mode helt och hållet förvandlas till konsumtion. Enligt mig har mode och konsumtion alltid gått lite hand i hand men när designermodet kopieras av budgetkedjorna och det inte längre handlar om material, kvalite och konst så blir det bara komsumtion. När jag tänker på mode som konsumtion så far mina tankar direkt till tidningar som Sofis mode, Glamour och Solo eller bloggar som Elin Kling och Kenza. Kolla in Björks krönika och ge er in i debatten!

Björks krönika: http://rodeo.net/blog/2010/06/faran-i-att-sluta-sikta-mot-stjarnorna/

Jag tycker ni ska kolla in vad jag skrev om budgetmode VS designermode i början av maj här; http://karhin.blogg.se/2010/may/vad-jag-tycker-om-kopiering-och-framtidens-ly.html


H&M, v 24-27

Åh, det här ser ju riktigt jävla bra ut. Snygga mönster och fin blå färg, legginsen är galet snygga. Håll utkik!


Det går inte en dag utan att jag tänker på mode!

Det som just nu går runt i mitt huvud mest av allt är hur jag ska matcha min nya jeansväst, finns ju tusen olika sätt att matcha den på, både på sommaren och vintern. Man kan tuffa till det med västen om man har på sig en söt klänning, köra väst och rocktischa kan ibland vara ruggigt snyggt eller kanske sätta den ovanpå en hoodie en kall sommardag/höstdag. Eller varför inte stajla den som här och blanda safar/jet set looken och bryta av med jeansväst. Ruggigt snyggt! Sommar, kan du inte komma NU?


Chloe för Opening ceremony!

Att Chloe Sevigny frontar Openig ceremony för resort 2011 kan väl inte någon ha missat, förutom att jag tycker det är snyggt och roligt stajlat så har jag även lagt märke till att många trender som är det hetaste du kan ha på dig just nu inte är otrendigt 2011 heller. Till exempel:

  • Leopardmönstrat, kolla bara strumpbyxorna som är galet snygga.
  • Jag hade helt klart tänkt tanken att klumpiga klackar och platå snart borde vara blasè, men oj så fel jag hade.
  • Mönstermixarna kommer vara lika hett 2011 som det är säsongen 2010, skålhett alltså.
Här är mina lookbook-favoriter;


Träklackar, leopard pch mönstermix. Check!


Baskern kanske är på ingång igen?


Favoritbilden och favoritskorna.


Tankarna kommer direkt till Dsquareds sommar 2010.

Västen pesten

Det här känns inte så bra, att jag liksom är halvt slutkörd efter första arbetsdagen när jag har 14 stycken kvar men det är fan "tufft" (lite jobbigt är det väl att jag på dagis ändå?) att jobba med 20 skrikande dagisungar från 7.30-16.00? Aja, lite synd om mig själv kommer jag nog tycka ändå. Eftersom mina dagsoutifits består av slitna jeans, randig tröja och en stor kofta (försöker dock pimpa upp det lite med smycken, kan ju liksom inte lägga av mig helt...) så får ni en bättre bild på den nya jeansvästen som jag är helt förälskad i. Jag och västen kommer tillbringa många fina sommardagar tillsammans!


Jag klarade det och det var till och med kul!

JAG ÖVERLEVDE! Oj, oj, oj det här var ju fan allt annat än jag hade trott. Det var alltså skitroligt, det var inte bara massa vältränade knuttar där och jag vände inte alls i korridoren. Det började med 3 konditionslåtar och 1 styrkelåt. Efter det delades man in i fyra grupper som sprang runt på fyra olika stationer i en halvtimme och körde allt från kettlebells, skivstångsövningar till vanliga hederliga situps. När man var som svettigast och mest trött efter styrketräningen var det dags för 5 stycken till konditionslåtar. Efter passet var jag blöt på varenda litet ställe på kroppen, det rann liksom droppar ner men det var riktigt jävla bra tränig och annorlunda. Om ni vill ha träningsverk dagen efter ska ni iallafall helt klart gå på station/medel på F&S!



Nu ska jag äta en fet jävla fruktsallad och kolla på Italien-Paraguay. Imorgon börjar jag som sagt jobba 9-5 och efter det är det träning som gäller så vi hörs på kvällen, kram på er!



Kommer jag dö eller överleva?

Idag tar jag det ganska lungt, har fikat lite med min moster som kommit på besök, städat mitt rum och såklart kollat lite på fotbolls-VM. Jag måste ju förbereda mig för 8 timmars jobb i tre veckor, ha ha. Men nu ska jag iallafall åka tilll friskis och svettis för att gå på station/medel och jag kan ha valt helt fel pass då det är ren styrketräning, kanske bara är massa vältränade knuttar som dricker proteindrinkar där medan 1,55 korta jag kommer in där och kommer kräkas efter första rundan. Aja, vi får väl se om jag vänder i korridoren eller inte. Rapportering följer!


Jag och Frida i Torsdags.

Lackigt

Just nu älskar jag Chanellacket Riviera. Om jag hade pengarna alltså.


3 Investeringar

Imorgon börjar helvetet, eller okej inte riktigt men imorgon startar iallafall 3 veckors hårt slit på dagis. Men oj vad de 8 timmarna/dag, de tidiga morgnarna och barnskriket kommer vara värt när 6000 kronor dimper ner på kontot som jag kan spendera hur jag vill, och att jag just kan spendera de HUR JAG VILL kommer nog märkas tydligt för kolla vilka ytliga grejer jag kommer lägga pengarna på(förutom datan då)

1.Biancoskorna

Ändå sedan jag såg dessa i Berlin har de suttit på min näthinna och jag har påmints om dem varje dag och när de släpps i Juli/Augusti i Sverige ska jag vara där och slå till, lita på det!


Så här galet snygga är de bakifrån, love.

2. Grymt bra smink.

Jag ska investera(ja, det är fan en investering) i galet bra smink. Har hört från min kompis Micaela att Chanels äger och jag ska införskaffa både foundation, puder och rouge från detta märke även om det kommer göra mig 2000 kronor fattigare.

3. En minidator

Nu ska jag kunna sitta var jag vill och blogga.

Stella McCartney A/W 2010

Jag har inte börjat kolla på höstkollektionerna på allvar än men det är nog dags att börja göra de snart för att kunna få de riktiga guldköpen inför hösten. En kollektion som ser lovande ut så här långt är Stella McCartneys, kollektionen visades i Paris och som vanligt minimalistiskt ala Stella och ibland lite Coco Chanel-ig! Här är mina favoriter så här i början av juni;


Ena axeln bar och assymetriska trenden kommer igen. Kolla de galet spetisga skorna, fy och usch!


De transparenta fortsätter. Klänningen under påminner mig lite om Chanel-tatueringarna för denna vår, tycker ni inte det?!


Olika gråa toner tillsammans, tröjan ser ut som en dressad variant av sommarens collegemode, grymt snygg!


Visst är den Coco Chanel-ig?!

Jag behöver en walk in closet NU

ÅNGEEESSSTTTTTTT, nu har jag ytterliggare 3 grejer i garderoben att inviga. Jag förstör miljön och jag kan använda de är pengarna till annat men vad ska jag göra när jag shoppar på och pengarna ändå bara fortsätter strömma in på kontokortet? Aja, idag REA-fyndade jag lite iallafall och det är väl lite bättre? Det blev en apasnygg jeansväst(har längtat efter en jeansväst i åratal nu så det var faktiskt ett bra köp) från Carlings och är sådär lagom sliten. Sen blev det ett par mönstrade leggins från Monki(det här köpet var också ganska bra, för det första passar de murriga färgerna i höst och mönstrat kommer vara stort i höst också) Till sist blev det ett par guldiga dingliga örhängen från H&M(de här finns det egentligen ingen anledning till att köpa, förutom att de är snygga när man är brun i sommar...igen) Förutom de ångestframkallande köpen så hade vi det supermysigt på stan, vi satt ganska länge på Bara Vara och åt och pratade om klassfesten. Jag åt en supergod fullkornsbaguette med lax, squash och wasabicreme. Och, vet ni eftersom jag är så JÄVLA effektiv så hann jag också med en sväng till simhallen innan jag mötte Lovisa och Micaela, ha ha!




Detaljerna


Om ni inte visste det, så ÄLSKAR jag rökt lax!

----> Stan!

Som ni vet är jag fruktansvärt sugen på något med batik just nu och den här kjolen från Acne är ett snyggt bevis på att det inte nödvändigtvis behöver vara i färgerna svart och vitt eller sitta på överkroppen. Ska verkligen hålla utkik efter batik idag när jag går på stan med Lovisa och Micalea. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare idag när jag kommer hem från stan, puss och kram!


Varje kjol är unik då batikgrejen har gjorts för hand. ;)

Hur ska jag få plats med alla halsband?!

Nytt halsband från Indiska som jag fick i examenspresent av min kära farmor, galet snyggt och galet tungt.


Torsdagen

Godmorgon på er! Eller okej, jag har inte sovit till 2 på min första sommarlovsdag men jag har chillat ihjäl sen dess, haha. Idag mår jag superbra förutom att jag känner mig lite "dagarna efter" då det har varit så jävla mycket roligt som hänt på sistone och jaghar väl snittat på 5 timmars sömn per natt senaste dagarna. Min dag igår var verkligen hur bra som helst. På förmiddagen var det skolavslutnig i kyrkan och sen blev det tårta, betygsutdelning och lite snyftningar när man sa hejdå till alla lärare. Efter det kom min kära farmor och morfar för att äta lite mat och fira. Jag hade önksat mig smörgåstårta och oj, oj så gott det var. På kvällen hade vi klassfest i Stadsparken och firade att grundskolan är över. Vi spelade brännboll och kubb och grillade såklart massa fantastiskt goda grejer. En bra kväll helt enkelt!


Delar av klassen i klassrummet


Min fina vön Lisa sjöng Så fint.


Här är hela klassen jävligt glada för att vi slutat 9:an, kommer sakna er så galet mycket. Tack för dessa 3 år ni gett mig!




Jenny, Frida, Mickis, Renate, Maja, Jimmy och Lovisa.

Hela underbara klassen!


Lovisa, Oskar, Eva, PH, Jenny, Jonas, Felix och Frida!

Två gårdagens

Jag inviger nya kläder hela tiden denna vår, har shoppat ganska mycket jämfört vad jag brukar göra denna säsong. Men jag har varit duktig på att spara och har faktiskt varit i två stycken storstäder där shopping är ett måste så jag har helt naturliga förklaringar... Iallafall så invigde jag nya kläder både på kvällen och dagen igår. På dagen bar jag min Pradainspirerade kjol med ett XL-largehalsband, svart linne och träklackarna. Allt är från H&M förtuom favoritskorna som är från Bianco.



På kvällen bar jag min perfekta klänning från Gina tricot:


Tyvärr har jag bara en bild när jag har på mig svart kofta över men ungefär så här såg jag ut. Armbandet är från Indiska.

Nu ska jag gå en powerwalk och sen är det dags för premiären av fotbolls-VM, hela mitt sociala liv kommer gå under i en månad då det är VM men hela min famij är fotbollsgalna så då blir liksom resultatet det...

Tack världens bästa syster!

Jag är bombsäker på att jag har världens bästa syster, för kolla vad som damp ner i min brevlåda idag! Ett jättefint kort och ett asfint rött och guldigt halsband från London där hon bor. Kommer bli galet snyggt med sommarbrun hud i sommar, vet att jag tjatar på om det här med solbränd hy och hur snyygt det är men det är SÅ sant så jag måste liksom fortsätta. Jag köpte ju ett likadant fast blått när jag var där i Mars och det har sen dess varit mitt favorithalsband men det är mycket möjligt att detta seglar in på delad 1:a plats, haha.




Fina detaljer

Klass 9a

Nu har jag gått ut 9:an!


Spanska, ryska och japanska Vouge denna månad

En naturlig reaktion av att Victoria Secretsmagansinen är baldn världens populäraste så blir ju såklart resultatet att tre av de hetaste VS-modellerna pryder Vougeomslag. För övrigt ska jag nog snart bege mig mot Pressbyrån för att köpa brittiska Vouge där en specialtidning med ALLA kollektioner från i stort sett alla nämnvärda designers för hösten finns. Har liksom redan bröjat kräkas på catwalkbilderna för säsongen. Känns som att jag kan varenda, inte så bra när det är nu man ska inspireras av dem, ha ha.


Gammeldags

Det händer så himla mycket roligt just nu, jag kom just hem från grillparty och idag har jag haft picknick med min underbara klass och igår hade jag en awesome balkväll. Dessutom går jag ut nian imorgon och på kvällen vankas det galen klassfest ;)

Balen började med en fördrink på restaurangen, eller egentligen började den 5 timmar innan då jag, Mickis, Agnes och Lovisa gjorde oss i ordning i flera timmar och hade varandra som smakråd, sminkråd och hjälpte varandra att locka håret och välja vilka färg på ögonskuggan man skulle ha. Så jävla typiskt tjejigt så att man suckar högljutt alltså. Sen intog vi en tvårättersmiddag medan det hölls tal, läraraspex och massa annat.

Från klockan nio till klockan 1 var det bokstavligt talat klackarna i taket som gällde och röj på dansgolvet! Ni kan ana hur mina fötter mår just nu efter 4 timmars dansande på 10 cm höga klackar. Kvällen var verkligen minnnesvärd och hur rolig som helst. Förutom att det alltid ska vara så jävla gammaldags såklart. Är det inte sjukt töntigt att det måste vara tjej- och killplacering och att man måste dansa med motsatt kön?! Jag önskar verkligen att jag var en tjej som kunde göra protest mot sådant!


Här är gårdagens outift! Klänningen är från MQ, skorna är från Bianco, armbandet är Indiska. Vad tycker ni om den?


Jag och min "bordsman" Charlie.

Imorgon är det skolavslutning på morgonen och senare under dagen kommer lite släkt hit för att fira.På kvällen är det dags för klassfest så det blir nog sålig uppis imorgon igen, men förvänta er en bildkavalkad på fredag med bilder från de senatse dygnen!



Dagens skoval

Idag har jag svirat omkring i mina träklackar med svarta strumpbyxor i och beiga korta schorts, snyggt att blanda olika bruna toner och inte minst strumpor i skorna. Det får bli dagens "dagens" då jag precis bytt om till löpkläder och det inte fanns någon som kunde knäppa kort på mig innan ombytet, måste bli bättre på det här med att komma ihåg dagens-bilder! Vi hörs lite senare innan jag sticker iväg på grillfest!


Mönstermix?

Ja, i vår kommer jag att drunkna i massa olika mönster och färger. Känns så himla rätt och framförallt snyggt den här sommaren, dessutom ännu snyggare när man blir lite pepparkaksbrun. Det bästa är att på två av tre möjliga mönstrade plagg i min garderob hänger prislappen kvar...



En liten del bara...

Sedan vi sist hördes har jag hunnit med den sista vanliga skoldagen någonsin i hela mitt liv på grundskolan, mina tio år på skolan jag gått på är över. Och jag kan meddela att det känns fantastiskt skönt, men vemodet det finns där inne. Tro mig! Förutom skola har jag även hunnit med träning på Friskis och svettis och en shoppingrunda med mina vänner Helena och Josefine, en bra dag men tyvärr har det dåliga vädret försvunnit och därmed det här galet glada humöret.

Imorgon kommer jag verkligen leva i två olika världar, på dagen ska jag och min kompis Lovisa klä ut oss till cowboys med lasso, cowboyhatt och boots. Om ni undrar varför vi ska se ut så här på en tisdag så är det nämligen dags för den klassiska sunedagen på min skola då man ska klä ut sig. Under eftermiddagen hade jag tänkt med hjälp av mina kompisar gå från flab till fab för då är det bal för 9:orna som går ut, ska bli så galet kul! På onsdag kommer ni såklart få se hela min outfit på balen men här kommer en liten sneak-peak. Jag kan säga att den röda tråden är guld!



Vi hörs under onsdagen, för imorgon blir det umgänge med massa komisar hela dagen!

Vill ha just nu


Jag har varit otroligt sugen på något med batik länge nu och känns som ett riktigt trendmönster. Den här från Indiska kan faktiskt jag ha råd med(149 kronor) Snyggt att matcha som klänning till gyllenbrun hud, kaxiga kilklackar och massa smycken.




Så Chloe-iga men också så galet snygga. Från modekungen.


Det är totalt omöjligt att jag skulle kunna raffa åt mig dessa boots från H&M just nu men när de kommer i höst kommer jag vara där och kämpa för dem, trust me!



Hur snyggt skulle inte de här schortsen vara till ett par kaxiga röda skor eller nätta nudepumps? Tyvärr vet jag dock att den outfiten bara kommer vara en drömoutfit.


Helst vill jag ju såklart ha Mulberry-originalet men när det är en ren och skär omöjlighet så får jag drömma om denna konjaksbruna skönhet.


Next hösten 2010

När man är i London måste man verkligen besöka affären Next som ligger vid början av Oxford Street, alltså vid Marble Arch. Man kan helt klart hitta några riktiga fynd och speciellt på deras smyckesavdelning, den är awesome och måste besökas. Next:s höstkollektion släpptes nyss och där finns höstens IT-jacka, fårskinnsjackan, den beiga skinnpajen och det militäriska färgmönstrtet fortsätter. Många spår att sammetskorna kommer bli höstens måste ha-sko och den fanns såklart med i Nexts höstvisning. Nu kommer jag låta som en gammal änslig mormor som inte förstår sig på mode, men är inte sammetskor otroligt opraktiskt på slaskets årstid...?


Bruna lilla jag

Just nu har jag fått en förkärlek till Ida Sjöstedts kollektion för den här sommaren, förutom hennes nyckelplagg klänningen så finns det mycket print, precis som hos Prada alltså. JAG ÄLSKAR SCHORTSEN!!






Nu ska jag ut i den stekheta solen och cykla 5 mil, slå den ni!

Fika i solen

Jag, Lovisa, Lisa och Jenny tyckte det var en alldeles för härlig och bra sommarkväll för att vi skulle sitta inne så om en liten stund ska vi sätta oss på en uteservering i kvällssolen och ta en fika, vi skiljs ju åt om några dagar så det är bäst att kunna ses så mycket som möjligt. Dessutom har jag en förkärlek för sena fikakvällar, speciellt när man kan sitta ute. Mysigare saker att göra finns liksom inte! 


Jag och min blommiga bikini


Maja, Lisa och Jenny som kom lite senare ;)

New look

Godmorgon! Studententfirandet igår var superroligt och höll på hela kvällen, dessutom fick jag smaka av två stycken studentbuffer och oj vad det var gott! Här kommer bara en liten bild på hur min outfit igår såg ut bak ifrån med den transparenta ryggen, visst är det jävligt snyggt?! Idag skiner solen som vanligt och jag ska alldeles strax möta upp min vän Maja för liggande och stekande i Stadsparken, hoppas ni får en bra dag så hörs vi later!


Det var viist inte en jättebra bild på baksidan... men lite ser ni allt


student hela långa dagen!

Nu ska jag iväg på två stycekn studentmottagningar, ska bli SÅ himla kul och jag har alltid älskat att träffa studenterna. Det finns sådan lycka liksom, eller hur? Jag satte precis på mig mina nya skor från Bianco(har väntat sedan i början av Maj att få använda dem och nu är det dags...) till det har jag min magkorta topp från New Look och så beiga schorts till det från Gina. Allt nytt alltså!


Underbar

Här har vi klänningen med det stora K:et, eller vad säger man? Den perfekta skärningen, färgen och så sommar. Jag älskar den över hela mitt hjärta och jag och den kommer vara bästa vänner långt fram över. Jag tackar Gina Tricot för det.




Utkast: Juni 3, 2010

Idag har jag stekt runt på stan och inne i ett köpcenter på kvällen i min klänning från Uniqlo i London. Den är så himla enkel men det kan också vara det snyggaste ibland, eller i allafall det skönaste.


Dagens



Skjorta-Second hand
Jeansschorts-Monki
Halsband-Gina
Skor-Din Sko

Imorgon blir det olika ärenden på stan med min kära familj. Flrst av allt ska jag möta upp min farmor efter skolan för att få välja en present jag ska få av henne, värsta lyxen! På kvällen ska jag och mammsen åka ut till marieberg och shoppa lite grejer till bl a balen. Vi hörs imorgon någon gång, puss!

sommaren är här

Jag har haft en alldeles UNDERBAR dag med mina vänner i solen ute i Stadsparken. Vi solade ihjäl oss(lite för mycket för min del, ni ska se min bringa just nu...) Vi åt massa goda vindruvor, nektariner, jordgubbar och vattenmelon som svalkade i hettan medan vi låg och prata och läste tidningar i flera härliga timmar. Förresten, har ni tänkt på ett problem som uppstår när man ska läsa när man solar. Man vill ju oftast ligga på mage och bli brunast fram av kroppen men visst är det omöjligt att läsa och samtidigt få solen på hela kroppen?! För om man tar tidningen rakt för solen så får ju ansiktet skugga och det är ju på ansiktet man vill bli asabrun, förstår ni vad jag menar...?

Nu på kvällen har jag tagit en kort kvällsporomead med min kompis Maja och dessutom sprungit en löprunda i kvällssolen Kika in om en liten stund så får ni en dagens också!


Jag och Colagte-leendet- Josefine idag!

Min garderob fylls på

Hej, det här vädret gör något magiskt med humöret. Allt glider liksom på och det är så jävla enkelt att bara ta på sig så lite kläder som möjligt(ja, så varmt är det fan i örebro) och sen bara glida iväg. Jag kom iallafall nyss hem (eller gled då, höhö..) från min morfar där vi har grillat lax med sallad och potatis och sutttit ute i solen flera timmar. Och som inte detta skulle ha räckt så har jag även gjort två riktiga kap idag, ett par beiga safarischorts från Gina Tricot och så baddräkten från H&M som låg i paketet igår.


Här matchas de med baddräkten och träklackar. Inte supersnyggt men funkar

Bak

Den snygga guldiga dragkedjan fram

och den djuuuupa urringningen bak på baddräkten.

Imorgon efter skolan ska jag lägga mig med massa kompisar och sola och käka massa jordgubbar och frukt och schteka. På kvällen ska jag vara med min kompis Maja, så vi hörs sent imorgon. PUSS!

RSS 2.0