Haider

Åh, måste säga att jag gillar det här från Haider Ackerman för kommande vår och sommar, antagligen ett helt omöjligt plagg att bära men de där knutarna fascinerar mig på något sätt, kan liksom inte förklara hur. Men det är knutarna som gör det här plagget(vad man nu ska kalla det...?)

Såg förresten att Linda Sundblad ska modella för ett nytt klädmärke som en tjej som heter Therse Lindfors har gjort, skulle tydligen vara lite 60-tal över dessa kläder och jag är ALLTID pepp när nya svenska märken startar, återkommer senare om detta om jag blir en diggare av hennes plagg!



Nej, nu ska jag pusta ut efter den här långa dagen som bla har innehållit träning och shopping, dags att underhålla min tysk och plugga lite..

Wang S/S 11

Åh, det är långa dagar just nu kan jag lugnt meddela. Jag och min tyska vän Annika kom precis hem, nu ska vi snart få i oss lite mat och efter det kommer 14 tjejer storma lägenheten (eller jag tror det blir ganska lungt, tyskar verkar vara väldigt lugna och fina...) för att se på "Mamma Mia!", äta svenskt godis och bara mysa lite. För övrigt så hittade jag nyss en bild på Alexander Wangs säsong för S/S 2011, väldigt olikt Wang men jag tror jag gillar det. De långa längderna och "smutstonerna" verkar hålla i sig och jag kan inte säga annat än att jag gillar det. Önskar dock lite mer överraskande detaljer och accesoarer för att det ska falla mig i smaken perfekt..


HÅÅÅR

Har hakat upp mig på två hårstylingar som jag kollar på minst några gånger per timme och det är den sjukt snygga hårfärgen, är ju förtjust i riktigt mörka färger mot ett blekt ansikte(trodde adrig någonsin att jag skulle kunna säga att jag gillar något som överhuvudtaget har med blekhet att göra, men men) och den här omänskligt snygga håruppsättningen från Michael Kors S/S 2011,  men frågan är; hur gör man den?




Stövlarn

Hej, just nu fryser jag tårna av mig efter en härlig vinterpromenad + lite shopping på det(köpte en ny svart mobil, men när jag kom hem visades sig att de hade lagt i en vit. Hatar Expert för evigt nu) så mina fötter längtar just nu efter ett par ritkigt sköna fårskinnsstövlar och de snyggaste nu är Martin Margielas, jag dör lite av dem. Älskar den slitna klacken kombinerat med fårskinnet, snyggaste stövlarn i år nästan.


Klädstångspanik

Jag kom just hem från baletten och då går jag ju som vanligt alltid in i mitt rum första av allt(eller det där var i och för sig inte jättesant, datorn brukar nog bli först...)Okej skit samma om det där, det här skulle egentligen inte handla om vad jag gör först när jag kommer hem utan om MIN NYA KLÄDSTÅNG!! Har fyllt den med de bästa plaggen just nu och de som känns värda att hänga upp, blandat med en fin orientalsik sjal och lite snygga väskor. Men vad mer ska jag ha för att göra den liiiite roligare, hur ser era klädstänger ut?


Kreativ,snyggt

Ni skulle se mitt stolta face när jag kom på att jag kunde ha den här gamla hyllan för varma plåtar som ett snyggt tidningsställ istället, och hur snyggt blev det inte heller? Här lägger jag bara de snyggaste, viktigaste och bästa modetidningarna som ELLE och de få Vogue jag har, alltså inte sånna där skräptidningar som Sofis mode och sånt.
Jag visste inte att jag kunde vara så här kreativ, för det är sjukt kreativt för att vara mig.


Nu ska jag till baletten, men jag vägrar gå ut i kylan vill inte!!

Galet snyggt!!!!!!!!!!!

Jag avgudar två underbara ting på denna bild från Gucci och det är de breda, minimalistiska(kan man säga det om ringar?) bronziga ringarna och dessutom gillar jag tanken att ha samma ringar på sina fingrar(jag spår en ny trend)



Fula dagens

Fulare bild på mig får man söka länga efter men jag och Julia kunde inte vara seriösa när bilden togs, vi bara skrattade och njöt över drömmen vi två i London och hur stört kul det skulle vara, tänk och gå runt på Londons marknader med sin fina kompis, dricka Frappucinon från Starbucks, hänga i parker och dricka afternoon tea. Helt okej låter det.


Cut-outtröja-Bikbok
cape-H&M(ny)
Byxor-New look
Skor-Skopunkten
Väska-Gudrun Sjöden
Skärp-2hand
Halsband-Primark

VOGUE!

På Söndag kommer min tyska "vän" Annika till mig i Sverige för att vara med i ett skolutbyte (ska bli stört kul och vi åker till Tyskland i mars) och jag ska be henne köpa med sig tyska Vogue så man kan få lite härlig läsning...


Zoom

Här får ni se mönsterkrockarna på zoooooooooooom;


Mysa på en tisdag

Känns som en perfekt kväll väntar, just nu är jag lite mör i benen efter träningen, het efter en varm dusch och då känns det perfekt att Josefine kommer om en liten stund för att mysa, prata och dricka te medan snöstormen pågår därute(helt galet ju), precis såhär ska vintrar vara och det gäller att passa på, puss på er!


Kofta och leopardblus-Second hand
Byxor- New Look
Skärp-Indiska
Ringar-H&M och marknad
Skor-Skopunkten
Rygga-Gina

Just nu

Idag gick jag upp tidigare (eller, jag börjar halv tio så det blev inte jättetidigt ändå) för att plugga lite engelska, har 130 ord att få in i huvudet tills imorgon. Men nu ska jag sätta på mig mina boots och jacka för att ta mig till skolan, efter skolan ska jag träna med min kompis Malin och tidigt ikväll kommer min kompis Josefin för dricka te och myse lite, är otroligt trött men eftersom jag ska göra roliga grejer så kan den nog ändå bli ganska värd, hoppas det iallafall. Ha det bra så hörs vi ikväll!


Jag just nu med min tekopp som rymmer typ 2 liter känns det som!

Discokula!

Jag fick med mig det här nagellacket hem för några veckor sedan från Depend och det har legat i min nagellacksskål sedan dess men igår vågade jag prova på det- och kolla resultatet!!!!! Helt jävla fantastiskt ju, blev inte sådär 5-årsglittrigt eller töntigt som jag var så rädd för, nagellacket har gjort min dag och då förstår ni hur amazing det är.



Nu ska jag plugga vidare innan det blir dans ikväll, puss och kram!

Dagens

Jeeeesuuuuus, mest av allt just nu önskar jag att jag hade stora talanger och magiska fingrar så jag snabbt kunde fixa en snygg bakgrund till dagens outift i Photohop. Men eftersom de talangerna är het och hållet obefintliga så chansade jag och tryckte lite här och där och fick upp lite olika spakar (kan det ha varit colour balance?) och det blev så här. Inte snyggt alls men roligare än innan iallafall. Jag känner mig så dålig just nu.


Klänning-Beyond Retro
Metallickofta-Stadsmissionen
Gråa strumpbyxor-H&M
Svarta knästrumpor-H&M
Smycken-gammalt, Lindex
Skor-Bianco

Söndagen den 21 november(gaah, redan?)

Idag bär jag mitt nya läppstift i färgen "crust" som jag fick med mig hem från sminkkursen, har en ganska hudfärgad ton med lite persikofärger i sig men smälter ändå inte in huden, superfin faktiskt.

Nu ska jag, min vän Gustav och våra kära mödrar åka till Svampen för att äta en härlig lunchbuffe och hälsa på våran vän Emma som jobbar där, när man är trött så är en perfekt söndagsgöra att sitta och mysa och umgås.
Dessutom älskar jag ju just bufeer...


Kyss!

Chloe for you


Om jag någon grå och trist morgon inte vill köra hollywoodlockar, rak page eller uppsatt i min rosett så ska jag prova denna slickade, snedbenevariant som bla visades på Chloes catwalk.

last days

Usch och fy, jag har ju fan inte producerat något bloggande på flera dagar, men jag haft så mycket roligt för mig de senaste dagarna så att blogga har jag absolut inte hunnit, men ska jobba på att hinna producera lite text även fast jag har mycket för mig. Promise. Men här kommer lite bilder från de senaste härliga dagarna.




I tisdags var jag äntligen med min kära vän Lovisa hela dagen


I Onsdags hade jag en mysig fika med Linnea på Java

Jag under fikat, vi delade på en underbar chokladdröm


Jag i Torsdags: heldag i skolan från 8:00 till 20:00, på kvällen var jag riktigt trött på skolan kan jag meddela.


Igår var jag ledig, det innebar besök på förra skolan, simning, makeupkurs(underbart var det), middag på Saigon med härliga vänner och Kulturnatten på kvällen.


Såhär såg jag ut några timmar efter makeup-kursen, jag körde på markerade ögon som ändå var smooth med persikofärgade kinder och läppar i samma ton. Nu gäller det bara att göra det här lika snyggt själv.



Idag har jag hängt med mina vänner Micaela och Lovisa, vi bara mös och kollade på Eva&Adam...

Sådär ja! Då hade jag bloggat ikapp lite, underbart!










Sminkkurs imorgon!

Ni ska bara veta hur jag känner mig inombords just nu, så otroligt förväntansfull och glad för imorgon ska jag gå på en underbar sminkukurs på Make up Store (fick ju det i present när jag fyllde år) Så just nu tänker jag mest av allt på vad jag är sugen på för sminkning, gillar ju det här med eyelinerögon men är ruggigt besviken på mig själv att jag inte kunnat fixa det UTAN svarta streck över hela ansiktet... Så vad sägs om eyelinerögon+aprikoskinder+hudfärgat läppstift= bra eller dåligt?


Rost

Just nu har jag inte alls mycket tid att blogga, jag kom just hem från min kompis Lovisa och en stor hög med plugg väntar på mig (och tyvärr verkar det som att ingen annan än jag kan minska den) så allt jag hinner visa just nu är mitt nya köp; en rostfärgad halsduk som har allt man kan tänka sig. Härlig färg, mysig som in bomben, fransig, luddig och fungerar utmärkt att ha som slöja nu när det är så jävla kallt, och det påminner mig om attt jag MÅSTE hitta en ny vinterjacka snarast, har insett att skinnjackan inte fungerar längre. Men jag vill inte, vägrar.


Jag just nu, lite lagom trött sådär.

Nu ska jag plugga lite mer innan det är dags för sängen (har precis börjat läsa "Elsas mode", vill ju veta vad som händer liksom!) Imorgon efter skolan väntar föreningsmöte, en fika med Josefin och Jenny och bräda innan jag får gå hem mot plugget igen!

SNYGGO

Förlåt, jag vet att jag borde plugga. Men jag måste bara berätta det här (annars kommer det inte vara möjligt att plugga) EXAKT så här vill jag se ut just nu, så strikt och kaxigt. Älskar't. Önskar att jag hade mer att berätta så jag slapp plugga men det verkar inte så just nu...


Kappan, tröjan..mmm...

Presenter, del 1

Medan jag fortsätter plugga på och läsa i mina böcker så kan jag ju visa er lite av vad jag fick när jag fyllde år i tisdags(åh, det var en så mysig dag) Underbar bodylotion och läppbalsam från Bodyshop med apelsinlukt, och favoriten body butter med mangolukt, en superskön plånbok, ansiktsmasker, en söt rosett att ha i håret, guldig ögonskugga, skinnhandskar med dragkdeja (längtar till de blir slitna, desto snyggare blir de ju) och en SUPERSÖT kjol som kommer göra mig till en äkta Mad Menkvinna men en flickig sådan, inte damig.




Nej, nu måste jag verkligen plugga...






Ett litet tips bara

Följderna av att sätta en gummisnodd på eyelinern är ett fastare grepp och det ger snyggare ögon med mer perfekta linjer och mindre kladd. Helt enkelt, enbart bra grejer händer när man sätter en gummisnodd på eyelinern, du borde prova det för att få sånna där kaxiga ögon.


Dagens fredagsoutfit

Åh, min kusin Hugo har installerat Photoshop på min dator och på grund av det har mitt humör varit på mer än topp idag. Förvänat er att se snyggare bilder i framtiden, ska bara lära mig alla trix oxh det kan ju ta minst ett år för mig då jag typ kan trycka på on/off-knappen på datorn. Men ni får iallafall klara av en ful bild till med det jag har på mig idag;


Och ja, ni ser inte fel. Jag har äntligen hittat en lightversion av polotröjan som jag totalt avgudar (fyndad på Myrorna, 45 kronor)

Tröja- 2hand
Byxor- New Look
Kängor- Skopunkten
Halsband-Kappahl
Rygga-Gina

FASHION!

Har kommit på mig själv med att alltid vara inspirerad till de snyggaste outfitsen och vara sjukt sugen på sommargrejer när det är alltis är minus 10 grader och vitt på backen, och när sommaren äntligen kommer så längtar jag liksom till höstoutfiterna; läs halsdukar och koftor. Det är så typiskt liksom, men eftersom jag nu suktar efter sommaren så har jag kommit på att jag vill ha exakt sådana här skor JUST NU ( ja, nu kan man traska runt i dem med strumpor och till somammren med bara gyllenbruna ben..mhm) Älskar att de är så där snuskigt höga och bara to much, annars känner jag mig ju lite mer sugen på låga höjder just nu men de här kan jag ändå ta!


fashiontoast

Jag, 16 år!

Idag fyller lilla jag 16 år, gud så underbart! Min dag har varit fanstastisk med härliga presenter och sång på sängen (visar er såklart imorgon), lunchat med några av mina vänner, god mat, ännu mer prestenter och varit omgiven av de personerna som jag liksom avgudar. Dessutom avgudar jag att det bokstavligen talat är snöstorm här, då kan väl inte en födelsedag bli annat än bra, eller hur?!

Såklart har kameran hängt med mig under dagen;


Vi lunchade på Mera i nsöstormen, sjukt mysigt!

Svårt att ta perfekt outfitbild i svinkall snöstorm men det här hade jag på mig

djurmönstrat-second hand
kofta- second hand
skinnjacka-Bikbok
skor-Bianco
Jeans-H&M
Mössa-indiska
Väska-H&M


Mitt presentbord just nu, överfullt alltså.


Nu ska lilla jag gå till sängs, första gången man gör det som 16 bast!

Lite sen med den här nyheten

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!  Äntligen släpps rodeo.net som tidning (den hemsidan är som en sorts husgud för mig) men bara halvårsvis med kommande säsongs bästa trender i ett lyxigt magasin. Så här säger de själva om den fantastiska grej;

Fokus ligger på inspirerande modebilder varvade med analytiska artiklar och djuplodande personporträtt.

– Nya Rodeo handlar om att renodla vad som är modemagasinens styrka idag: Att vara en plats där läsningen får ta tid, präglad av beständighet snarare än slit-och-släng-mentalitet, säger Johan Wirfält, som tillsammans med Lisa Corneliusson delar chefredaktörsposten och leder det redaktionella arbetet.


Det ska bli så fantastiskt att faktiskt kunna känna på sin husgud i början av Februari, är ni inte också glada?



Nej, nu blir det plugg, träning, göra mat till la familia och till sist dans!

Kalla dagens

Japp, och såhär ser jag ut efter att ha börjat morgonen med en koll i inspirationsmappen...



svart klänning- Gina
Jeansväst-Carlings
Strumpbyxor- Indiska
Kofta- Second hand från Rom
Skor-skopunkten
Smycken-H&M, Lindex
Väska-H&M

P.S Fy fan, vad kallt det är idag! Nu kan jag ju inte använda min skinnjacka längre... snyft D:S

Inspirationsmapp såhär på morgonkvisten

Idag är en sådan morgon då jag precis vet hur jag vill se ut och vilken stil jag ä sugen på men känner mig oinspirerad och vet inte riktigt hur jag ska få fram den där känslan, som faktiskt avgör om min dag blir bra eller inte. Men sånna här morgnar har faktiskt en lösning, då går jag in och kollar lite i min inspirationsmapp där just nu Stanton Jones (älskar spetsen), Helmut Lang och Tokion.


Ja, kag suktar efter sommaren just nu.

Jag är ju en av få som hatar Celines nyminimalism och det här är nog så långt jag kan gå med minimalismen. Och det funkar faktiskt till och med ganska bra. Helmut Lang S/S 2011

Främsta inspiration denna härliga morgon är nog Tokion.

Som ni ser är jag lite virrig med vad jag vill bära idag, hur ska det här sluta? nej jag måste fortsätta leta viadre i mappen, ni får se resultatet ikväll!

Vill ha just nu

Precis vad jag SUKTAR efter just nu, sånna där bruna "affärsväskor" utstrålar så jävla mycket power och det är precis så jag känner mig just nu, stark och taggad faktiskt.


Egentligen ganska ful Mulberry-kopia


Snyggaste på åratal, från modekungen. Snygg färg, lite detaljer. Klassiker

Inga större fel på den här heller, från Asos.com

Gårdagens

Kände att det passade som handen i handsken igår att ha på mig skinnjacka, kängor och detaljerade ögon men som tuffades ner med silkig kamelskjorta och stort rött halsband. Nu ska jag inte vara lika uppklädd för det är dags att ge sig ut i skogen och grilla korv men ikväll blir jag lite mer stajlad, för då ska jag äta middag hos min kompis Alexandra, perfekt sista dag på lovet helt enkelt!





skjorta- second hand
jeans-Cubus
halsband-Primark
Skinnjacka-bikbok
boots-skopunkten
halsduk här som huva- Gina tricot

Luddigt från Indiska

Nu går jag och min nya supersnygga, supervarma och superluddiga mössa ut i kylan för att ägna kvällen åt livemusik, Wiho!



En ring att ha varje dag

Idag tar jag igen mig lite efter festen igår, städar upp, har precis kollat på ett avsnitt O.C (gud vad bra det är, även om det är 20:e gången jag kollar på det), läst lite i böcker som snart ska vara utlästa i skolan men nu har lilla jag blivit alldeles för rastlös så ska snart bege mig mot Friskis och Svettis för träning, efter det ska jag hem och göra mig själv lite rockig eftersom det är dags för konsert ikväll. Önskar att jag kunde ha på mig den här ringen då, en sådan som man liksom kan ha varje dag och som blir kännetecknat med mig, och den här från Asos känns perfekt för det.




Precis som ida Sjöstedts S/S 2011


Just nu är jag sugen på sånna där läppar så ser så de där konstgjorda ut, men hur ska jag fixa dem? Att hinna den perfekta färgen kanske är en bra start?!

Gårkvällen, den fantastiska sådan.

Åh, just nu är jag lite lagom trött efter festen igår, vi hade verkligen superkul och härliga timmar tillsammans. Här kommer lite bilder;


Det är ungefär så här bra bilder jag har...


Linnea, Anna och Hanna

Jag och Lovisa, seriösa som vanligt.


Jag fick så himla fina presenter; sammetnecessär med jättefina hårspännen, armband med snygga kedjor (tänker mig den med en söt knytblus, snygga kontraster liksom), supersöt ögonbindel (nu slipper jag dra täcket över huvudet när jag sover, snacka om att vara snygg när man sover), mysiga folklorestrumpbyxor, "Elsas värld" ( har precis börjat på "elsas mode") och superfina ljuskoppar.


De här fina kopparna ska jag dricka litervis med te i...


...samtidigt som jag äter naturgodis ur den här fina koppen, dricker päronte och har "glowing ruby" på läpparna.

Visst var det fina grejer? Tack allihoppa för den härliga kvällen!

FEST!

Nu ska jag njuta av troligtvis många timmar med 17 stycken kära kompisar, vi ska äta massa goda snacks och bara ha det jävligt kul!!


Detaljer ur kvällens outfit; cognaqsfärgatskärp för att markera midjan, ringar och klänning från Beyond Retro

I öronen hänger mina nya örhängen som min pappa gav mig från madrid, så roliga är dem.

nu börjar det plinga på här, vi hörs imorgon!


Höstlov

Nu ska jag göra äkta höstlovsgrejer, nämligen möta upp mina vänner Maja och Frida för att träna (eller det kanske inte är så typsikt höstlov?) och sen ska vi dra hem mot dem för att laga mat tillsammans, titta på film och bara vara. Det var så länge sedan jag ägnade en hel kväll med dem så den här dagen är sjukt efterlängtad!


Maja, jag och Josefin i Berlin.






Vi hörs såklart imorgon, på kvällen är det dags för födelsedagsmys med mina kompisar hemma hos mig, så innan det blir det nog träning, hänga med Julia och Malin och köpa det sista, det ska bli så kul!

SÅ GLAD!

Jag vet att jag nyss sa att jag aldrig skulle kunna tänka mig att köpa ett nagellack från Chanel för 255 kronor, men nu visar det sig att jag tydligen kunde köpa en foundation från Chanel, som dessutom kostade tredubbelt så mycket. Ja, jag vet att det här inte går ihop. Men jag har två bortförklaringar som är jäkligt bra, det första är att min pappa pröjsade(nej, jag är inget överklassbarn, promise) och att den troligen är oersättlig, finns liksom inga budgetvarianter som är lika bra och har samma hältiga känsla, visst funkar de förklaringa ganska bra?

Foundationen heter iallafall "vitalumiere" och är Chanels mest sålda foundation och mina förväntingar är typ lika höga som Turning Torso, har bara provat den en gång men återkommer senare med mina tankar, och jag hoppas innerligt att de är positiva.


Nude, eyeliner and apricot

Förut såg jag sminkning som något ont som liksom gjorde mig snyggare men som egentligen var väldigt tråkigt, men vet ni nu är det helt andra bullar. Jag kan till och med kalla mig lite skönhetsintresserad, det trodde jag aldrig någonsin skulle kunna komma från min mun (eller snarare tangentbord...) och det betyder att jag faktiskt tänkt på vilken min standard-sminkning ska bli i höst, och ungefär såhär har jag tänkt; eyeliner-ögon med en liten kråka längst ut, bleka läppar och aprikosfärgat rouge som gör att man ser sådär varm ut, som tagen ur en höstbild liksom. Mina favoriter (som också sitter på min önskelista) är bara från Make up Store, just för att det har så himla stort utbud mellan färger och former. Och utan att det blir slit och släng över det. men såklart finns det mycket finna budgetalternativ också!





Alexa


Det är ju inte så långt kvar till lilla jag blir ytterliggare ett år äldre och alla vet ju vad det innebär...Men över till det roliga med att fylla år; att få önska sig små grejer och bland mycket, mycket annat ( ni kanske vill se önskelistan förresten?) så står ett par skinnschorts högt upp. Alexa Chung kanske inte stylar kabelstickat med skinnschortsen speciellt snyggt men jag gillar tanken, att blanda grovstickat med skinn. Men allra helst matchar jag det med grovstickade gråa strumpbyxor, herrinspirerade kängor och en stor marklång kappa till det, buhu vad vackert.


Lanvin för H&M

Att gå upp runt halv 8 på ett lov tycker jag inte känns så okej ( när det dessutom regnar känns det ännu värre) men jag ska alldeles strax följa min kusin till tåget så det känns som att jag inte hade något annat val direkt. Såklart har jag kollat genom H&M:s samarbete med Lanvin och såklart är det eleganta klänningar, klassiska Lanvin-tschirts och än så länge tycker jag det ser ut som att vara en av de snyggaste och bästa gästkollektionerna från H&M, fast i och för sig tycker jag inte att Lanvin har så hårt motstånd då jag inte rådiggat de tidigare kollektionera för H&M, jag väntar fortfarande på att Chloe eller Stella McCartney ska bli gästdesigners!


Min favoritklänning är den vänstra med den transparenta urrigningen med pärlor, Frida Gustavsson är modell!

Plommon

Eftersom jag inte vill lägga ner en tredjedel av mina ynka månadspengar på ett hajpat nagellacksfärg från Chanel (jag rådiggar Chanels makeupchef som gör dessa hajpade färger år efter år, liksom vem kommer på en ny färg kallad greige?) så får jag leta efter budgetalternativen och min favorit just nu är nummer 186 från Depend, gillar ju mörka lack men det här går mer åt plommonhållet och blir inte sådär tråkigt bäcksvart.





Min färg, love it!

Nu ska jag möta min kusin vid tåget, han kommer spendera några dagar här, kul!

RSS 2.0