valborg!

Då var det dags för Valborg! Min börjar med middag hos Hanna med fina vännerna Elvira, Jenny, Josefine, Malin, Hanna, Julia och Elin för att sedan dra upp mot slottet, jag och mitt blommiga linne (som jag bär även idag, lite smått in love) önskar en bra valborg, haha. PUSS


Underbart ju

Fick i mig godaste middagen igår hemma hos Felicia och Irma. Till förätt var det räkoer med toast, och till huvudrätt serverades rådjurssadel(ja, ni hör rätt), bearnisesås och kylftpotatis, det var helt jävla stört gott! Till efterrätt blev det chokladmousse med grädde, vit choklad och bär. Gissa hur mycket prestationsångest man fick, det blir ju minst sagt svårt att toppa det här alltså!  Vi hade det hur mysigt som helst och satt ute i mörkret med filtar och mös hur länge som helst, tack för kvällen!








Camilla och Emily

Vi sjöng för Felicia som fyller 18 år på söndag, gratiis grattis!


Vill men vågar inte

Åh, jag vill ha clutch men kan inte bära den. Känner mig liksom så himla prententiös(?) och fånig. Men är clutch och långklänning samma sak, att man måste ha det några gånger innan man känner sig bekväm?!


Från Zara, supersnygga ju.

Halv åtta hos mig hos Irma och Felicia!

Åh, nu bara känner jag hur mycket jag älskar små söta blommiga linnen, blir helt glad av att bara sätta på mig det. Passar till allt ju, det här kommer från Bikbok och jag har inte premiäranvänt den än även fast jag köpte den i januari, haha. Kvällen kommer spenderas hemma hos Irma och Felicia för "halv åtta hos mig" med mina kära Hannovertejejer, tur att jag är hungrig eftersom det troligen kommer serveras trerättersmiddag. Mums på det!


Använde min kajal i en grå ton idag, tycker det blev fint men är alltid lite nervös innan jag ska lägga, haha.

REF saltvattenspray!

Godmorgon på er! Jag startade fredagen med en powerwalk, älskar att komma ut på morgnarna liksom. Dessutom får man ju värsta sommarkänslan just nu, skulle lika väl kunna vara en sommarlovsmorgon (snyft att det inte är det) Nu ska jag äta en god frukost och sen ska jag prova mitt nya saltvattenspray från REF som jag har köpt efter råd av er, bäst er att den är bra... nejdå! För övrigt består min dag av skola till 15.30 och ikväll ska jag på "halv åtta hos mig" med mina "Hannovertjejer", ska bli askul! Ha en bra dag!


Vogue Hellas skämmer ut sig enligt mig

Oj, oj, oj! Jag trodde gränsen var nådd för länge sedan hur uppenbart photoshoppad en bild kunde vara?! ( i och för sig tycker jag det är värre när bara små justeringar har gjorts, för jag tycker det är mycket enklare att påverkas då) men ser ni benen? Pinsamt, pinsamt, pinsamt. Är det inte roligare att göra mode som faktiskt är till för dem som ska bära dem? Hur tänker tidningsvärlden?


Bikinisar?


La Perla

Mara Hoffman


Missoni Mare


H&M


Lindex


H&M, snyggt med höga trosor.




Tycker utbudet av bikinis i år är riktigt tråkigt och fult, är suegn på en riktigt färgglad och lite galen bikini i rosa, orangea eller gula toner. Så stört snyggt till brännan i sommar ju. Jag behöver hjälp, var hittar man snygga bikinisar?

Nu sticker jag på balett!


Det var länge sedan ju

Åh, det är ju fan för varmt att gå i byxor nu för tiden, vill gå runt i en härlig sommarklänning som luftar benen men mina ben måste bara bli lite brunare innan det är möjligt ( jag planerar att få den brännan i helgen, hoppas hoppas) är så jävla trött på att gå i tjocka, äckliga byxor.





Rosa skjorta-H&M
Byxor-Topshop
Väska-från Afrika
Skor-Skopunkten
Armband-Indiska
Örhängen-present från kära Maja
Klocka-Ur&penn
Skinnjacka-Bikbok

Fräknar hjälper ju alltid

Just nu vill jag sitta på verandan på Gotland och bli brun som en pepparkaka, hänga i Stockholm eller ligga och svalka mig i Medelhavet men sköna slappa dagar UTAN plugg skulle också sitta ganska bra, som ni förstår är jag jäkligt skoltrött. Försökte iallafall pigga upp pluggtrötta mig med en promenad i parken (fungerade ganska bra), jag har också provat en stor balja med te (fungerade inte lika bra, kom liksom in i ett mys-känsla) och nu har jag insett att inte så mycket hjälper. Jag får köra på ändå liksom, tur att det iallafall är vår och att man börjar bli brun. Det kan faktiskt ge oanade humöreffekter, iallafall på mig.


Jag måste erkänna attt jag älskar mina stora fräknar som börjar komma fram rejält nu.

Det var ju inte det här jag skulle ägna mig åt

Nu ska jag egentligen tänka på hur Libanon påverkades av inbördeskriget och hur man ska lösa deras politiska problem och om de mänskliga rättighterna följs men det jag tänker mer på är skinnschorts och hur jävla mycket jag vill ha ett par, så många plagg i mina garderob som skulle bli SÅ snygga med skinnschorts. Kruxet är bara att jag aldrig hittar ett par. Letar, letar och letar men det går jävligt dåligt! Om ni vet några snygga, hojta på mig då! Nej, nu ska jag bärja tänka på viktigare saker än det här- nämligen Libanon. PUSS


Grymt snygga, från Weekday för några säsonger sedan

Det var ju inte det här jag skulle ägna mig åt

Nu ska jag egentligen tänka på hur Libanon påverkades av inbördeskriget och hur man ska lösa deras politiska problem och om de mänskliga rättighterna följs men det jag tänker mer på är skinnschorts och hur jävla mycket jag vill ha ett par, så många plagg i mina garderob som skulle bli SÅ snygga med skinnschorts. Kruxet är bara att jag aldrig hittar ett par. Letar, letar och letar men det går jävligt dåligt! Om ni vet några snygga, hojta på mig då! Nej, nu ska jag bärja tänka på viktigare saker än det här- nämligen Libanon. PUSS


Grymt snygga, från Weekday för några säsonger sedan

För ett år sedan...







För ett år sedan glassade jag runt i härliga Berlin med klassen, ni borde åka till Berlin precis lika mycket som ni borde köpa "muffin". Berlin är den bästa staden som finns, så jävla coooooool.

Lite mer smink bara

Min lilla sminkguide är ju över ( om ni vill kolla in den, så ligger den under kategorin skönhet http://karhin.blogg.se/category/skonhet.html) men tänkte att jag kunde tipsa om lite mer grejer för det här smink gillar ju lilla jag. Tänkte börja med microshadown "muffin" från makeupstore som är en av mina favoriter i sminklådan. Använder den på massa olika ställen i mitt fejs, bland annat i ögonvrån (öppnar upp ögonen), på näsbenet och uppe vid tinningen för att ge lyft åt ansiktet. Älskar vilken "minieffekt" alla de där grejerna ger åt ansiktet och dessutom får man ju inte lägga ut speciellt mycket pengar på "muffin" heller, vilket alltid gillas ju. Jag tvingar er alla att köpa den, för den är oslagbar!!!!!!!!


Med den lilla penseln ta jag i ögonvrån och med den stora tar jag på näsbenet och tinningen

Drömmer om underbara plagg från net a porter!


Chloe


j.crew


Marc Jacobs


Melissa Odabash


Missoni


Zac Posen

Saltvattensprej, vill jag ha!

När jag ska köpa nya smink eller hårgrejer går jag aldrig och impuls köper något, utan jag är noga med att tänka genom vilka färger jag vill använda, vilka produkter jag brukar gilla mest och i vilken konsistens jag vill ha ( tex pudrigt, puder-eller cremerouge osv) Allt för att undvika dåliga impulsköp och dessutom tycker jag det är riktigt kul! Jag snappar upp de bra produkterna genom att snacka med folk om vad de använder, provar mig fram (har till exempel provat 6 olika foundation innan jag kom fram till min älskling, och nu har jag läpsstift från de 4 största märkena och då har jag kommit fram till att max factor har de bästa läpsstiften och det är det jag kommer köpa i framtiden...) Dessutom läser jag massa tester, till exempel http://www.dn.se/blogg/sminkbloggen/2009/03/26/jo-det-finns-sminkbloggar-2317/. Mycket bra sminkblogg! På tal om bra produkter, vet ni ett bra saltvattenspray?! Är sugen på axelllångt beachigt hår just nu! Någon som har tips?!



Vem gillar inte unisex?!


Gud, vad snygg Kanye West är i den här Celine-skjortan som han hade på Coachellafestivalen! Gillar att det är just Kanye West som är så himla hård och klassisk manlig som faktiskt sätter på sig en tröjad designad för kvinnor och Celine.

Man ska inte byta sin favoritprodukter plötsligt

Måste bara dissa Lumenes Primer crystal radiance, den utlovar ett lite skimrande resultat men man ser bara fet och blankig ut på huden, dessutom är den så himla krämig så man måste vänta jättelänge innan man kan lägga på foundationen, ett riktigt jävla dåligt köp. Längtar till jag har använt färdigt den så att jag kan återgå till matyifing-primern från Lumene, den lägger sig så himla skönt på huden och får det att sitta bättre.



idag gäller det röda läppar och pengar

Så här ser jag ut just nu, iförd mitt älsklingsläppstift som jag fått av min syster Stina, som jag för övrigt saknar stört mycket. Men vi ses ju om två dagar på Gotland!


Den här tisdagen ska jag jobba hos min morfar, för att förhoppningsvis få lite riksdaler som man kan shoppa upp senare...

HA EN BRA DAG!!!!

En dagens om ni var intresserade.

Om ni möjligen undrade så har jag traskat runt i det här än så länge, men nu ska jag byta om till andra kläder och kanske till och med en jacka för att gå på ÖSK-Gävle med mina kära vänner, ha en bra kväll. Det kommer jag ha!



Rosa skjorta-H&M
brett guldarmband-Indiska
Schorts-monki
Skor-Monki
Väska-H&M
Skärp-2hand


Underbara väder

Så här härligt kan det se ut när man lunchar med sina fina vänner Maja och Frida i den 20-graidga värmen. STÖRT


Rödbetssallad med brieost

Jag i solen, svprt att ta bild med solen rakt i ögonen...


Grattis Frida!







Min dag har bestått av lång powerwalk och en lång födelsedagsfika med Frida och massa andra almbytjejer, mysigt att träffa alla igen ju!

Nu ska jag iväg igen, tur att jag är hungrig för jag ska äta thailändskt! eller var det indiskt? Aja, nått sånt var det!

Skooooorrrrrr som jag vill ha

Åh, äntligen är dessa underbara skor från H&M ute. Så ruggigt fina med bruna fötter och färgglada tår i sommar. Mums, mums, mums. Come to mama!


Påsklov-snart iallafall

Godmorgon på er! På dagens agenda står skola till halv 4, dansträning på eftermidagen/kvällen och föreställningskollande vid sju ikväll, men först av allt ska jag klara av 7 timmar i skolan innan jag checkar ut och har påsklov. Gött, gött, gött! Ha en superbra dag i solen, puss och kram.



Conscious

Jag haffade en asfin tröja från Conscious collection idag, diggar tröjan mer och mer alltså! Lagom klädd om ni förstår vad jag menar. Annars, tycker jag nog till min stora besvikelse att Conscious collection var en besvikelse, inte alls lika fint i verkligheten. Supersynd ju. Men ett bra iniativ från H&M iallafall, allt är ju ekologiskt.


Den nya tröjan, älskar't

Nu ska jag på balett!

Wayne's

Idag har varit en värd dag med mysig fika på Wayne's Coffee med Lovisa(varför har jag inte varit där tidigare? asmysigt ju!) och träning med Malin. Bra Onsdag, tycker jag!


Nu kör vi!

Imorgon är en stor, viktig och efterlängtad dag för kanske framförallt mig, Ronja och Malin som har taggat Conscious collection i typ 2 månader, äntligen är kollektionen här med typ världens sötaste toppar. Älskar ALLT. Vi ska såklart stå och knacka på rutan (okej, inte riktigt) klockan 10 och springa in butiken för att inte missa alla värda plaggen. Kommer bli guld. Och förvänta er en sur Karin om jag inte får plaggen jag vill ha, men jag ska allt se till att jag får dem. TAAAAAAAGGGGGGGAAAAAAA!!!!!!!!!!!








Plaggen jag gillar allra mest!

Mintgrön slash turkos



Jag tycker redan mitt nya nagellack från Depend (nummer 54) är ruggigt snygg och jag förväntar mig minst sagt dubbel snygg-effekt när händerna börjar bli bruna i sommar. Annars blir jag besviken.

En bra dag helt enkelt.

Åh, ikväll njuter jag av den första kvällen på sjukt länge då jag är inte är stressad av plugg eller annat jobbigt. Det firar jag med att sitta och glo på sånt jag gillar på datorn så länge jag vill, läsa nya härliga ELLE och kolla på Champions league med en stor, fet fruktsallad. Låter guld i mina öron. Dessutom blir det ju inte värre efter att jag lever på känslan efter träningen med Malin idag, fy fan vad bra och hårt vi körde alltså! Ha en bra kväll, det kommer jag ha. PUSS PUSS PUSS





Tröja-H&M
Scjorts-Gina
Väska-H&M
Skor-Monki
Skinnjacka-BikBok
Klocka-ur&penn
Halsband-Hannover

Det hänger på vädret (fyndigt värre...)

Min klädstång hänger faktiskt efter vädret, idag är det ju riktig jävla vår ute ( det är typ 20 grader ute ju, crazy!) så nu hänger det massa härliga vårfärger framme på klädstången bredvid det som alltid hänger framme- de svarta klassikerna så som min mockakavaj och svarta långklänning. Min klädstång har ett litet system (fast jag glömmer ofta bort det där systemet) jag hänger nämligen allt som är nytt på den kära stången och sen när det känns tråkigt så hänger jag dit något nytt och stoppar undan det andra plagget i min walk-in-closet. Det farliga kan vara att köpa coola, färgglada grejer bara för att det hänger snyggt där framme. Haha...





Nu ska jag och svettas i danssalen, ha en bra kväll!

Cyklar iväg nu!

Nu vrålcyklar jag (är försenad) iväg till matlag i mina nya kjol, älskar att cykla med en kjol fladdrandes. Underbar känsla är det ju. Älskar inte ni det också?!


A-Ö, Michael Kors!




Gillar skomodet i år ,snyggt!

De platta, ofyllda väskorna var tyvärr riktigt fula.

När Carin Rodebjer visade sina fladdrande färgglade byxor inför hösten betedde sig många som att det var en ny cool grej, men de syns ju både här och där bland sommarens visningar...



Så här vill jag se ut i sommar, sån himla energikick ju.


Michael Kors bjuder på en avslappnad stil till sommaren med många fina färger och en snyggare sorst minimalism jämfört med till exempel Celine. Jag gillar det här och hur underbara är inte de färgglada klänningarna och hattarna liksom?!


Så här många K;s får kollektionen

K K K K


I närbild.





Kvällen!

Jag är totalt försälskad i min nya plisserade kjol från Monki. Hur söt ooch snygg är den inte på en skala?! Idag bär jag den med mina lilla långa cremefärgade/rosa tröja med krage från Gina Tricot och brouges från Monki.




Nu ska jag cykla iväg för kvällen, jag hoppas det bli treättersmiddag, mums!

Jag klarade det.

Yes! Jag klarade av att gå i bara träningstajts, underställströja och munktröja utan att frysa överhuvudtaget idag när jag powerwalkade, jag blev till och med svettig också med de här kläderna. Åh, gud vad bra, nu kan man ju säga att våren är här PÅ RIKTIGT! Najs, najs, najs!




Jag använder H&M;s träningstajts, de har en sån där bra liten ficka vid rumpan. Det är typ perfekt att lägga mobilen eller nycklarna där när man tränar!

Fredag och fotboll!

Nu traskar jag iväg på den allsvenska hemmapremiären med Frida, ÖSK-Syrianska och det kommer bli riktigt najs antar jag. Ni vet ju kanske att jag är en riktig ÖSK-nörd så det blir måmga hemmamatcher framöver, men det skadar ju inte alls. Puss på er från lilla mig, ha en bra fredagskväll!


Gå inte på det!

Åh, jag måste bara säga hur JÄVLA trött jag blir på all retuschering som vi ser överallt (jag lovar dig, typ alla reklambilder, tidningsannonser och modejobb så har grejer fixats till för att uppnå det klassiska idealet) och vi får så jävla enkelt in det här i våra hjärnor. När vi kollar oss i spegeln så jämför vi oss med ett ansikte och kropp som inte finns på riktigt, det farligate vi kan göra är att "programera" in alla retuscherade bilder i hjärnan och automatiskt ställa höga krav på vårat utseende. Det är så jävla enkelt att falla dit, men ett litet tips (som jag själv använder mig av) är att när du kollar på bilder där du tänker "åh, så där vill jag också se ut" eller "tänk om man skulle ha en sådan kropp" så brukar jag rabbla upp i mitt huvud "det där är retusch och inget att sträva efter, du duger som du är". Var liksom medveten om att det inte är äkta, det är det viktigaste tycker jag.

Jag vet hur jävla svårt det är att stå mot alla ideal som finns i samhället, men kämpa på och känn dig inte ensam om du har komplex, det har vi alla mer eller mindre. Vi kanske alltid kommer att tycka att något kan bli bättre på vår kropp eller känna onöjda över något på kroppen men det gäller bara att acceptera hur man ser ut (lättare sagt än gjort, det vet vi ju alla) och i längden är det så jävla oviktigt.

Kämpa på för att inte påverkas av alla skönhetsideal som finns runt omkring oss, för de är ju som sagt inte äkta och man blir inte lyckligare av att ha en kropp som passar in i "skönhetsmallen" även fast tidningar försöker få oss att tro det, Eller vad säger ni?!


Brittan före och efter

Allt har ändrats på Brittany Murhphy

Kolla hur tex Blondinbellas mage har blivit mindre, tycker synd att det är just Blondinbella som accepterar att hennes bilder retuscheras, hon är ju ändå en som ofta snackar om skönhetsideal och självkänsla, och hon borde väl veta hur mycket retuschering och sånt påverkar våran självkänsla.

Hur många har ben som den här modellen? Från H&M Conscious collection.

Del 3,ögona!

Vi fortsätter lite på sminkgrejen och nu är det dags för hur jag lägger min ögonmake. Jag använder mig av en guldig och brun skugga plus highlighter när jag lägger ögonmaken. Ibland kan jag också använda rosa eller grå skugga.


Hittade ingen bättre bild men den här får duga.

1. Allra först lägger jag en guldig skugga över hela ögonlocket, men var inte för rädd för att ta för lite skugga för om du bara lägger det upp till globlinjen så förkortas ögat och det ser mindre ut, jag lägger min en bra bit upp mot brynen. Det kommer inte se konstigt ut eftersom som man sedan suddar ut det och det blir inte to much, promise.

2. Sedan använder jag en brunskugga som jag framförallt lägger vid globlinjen och lite uppåt för att det ska hända någonting på ögat, det blir en fin färg. Sedan tar du en ganska stor borste som du suddar ut kantrna mellan de två skuggorna med, men sudda inte för mycket, för då blir det ju onödigt att du använder två skuggor.

3. Sedan kommer min favoritprodukt som är highlightern "muffin" från Makeupstore. Den lägger jag precis nedanför brynen för att ge ett lyft åt ögat och det blir ett väldigt fint resultat. Jag lägger också "muffin" i ögonvrån med en väldigttunn pensel för att öpnna upp ögonen. Älskar't! Muffin är min absoluta skönhetsfavorit efter foundationen som jag skrev om tidigare men "muffin" är värd var enda krona och kan läggas på andra delar av ansiktet också. Visar det senare!

4. Sen tar jag ögonfransböjaren och lägger på mascaran "volume million lashes". Klar't!


Här är "muffin" uppe vid ögonbrynen.

Godkväll!



Dålig bild idag men jag var sjukt stressad, hann liksom inte lägga allt på plats om ni känner igen er.

Franströja-Bikbok
Jacka-H&M
Jeans-Cubus
Skor-Skopunkten
Väska-H&M

Glasögonormen Karin

Jag ska bli glasögonorm, känn på den! Det är fan lite stört, men jag kanske till och med gillar det lite. Kul att kunna ändra sin look med glasögon liksom. Provade massor av modeller idag och fastnade för en ganska stor modell med svarta, tunna bågar. Diggar de, tror jag! Vad säger ni? Hiss eller diss? Ser jag helt galen ut? Är i stort behov av nån slags rådgivning.


Gush, vad seriös man ser ut med glasögon.

Fridos

Åh, bra dag jag har haft idag! Det beror mycket på att jag hade en supermysig fika med kära Frida på Soleo på eftermiddagen, vi drack te och snackade och smidde/önskedrömde lite sommarplaner.


Fina Frida!

Nu ska jag plugga, och sen se på fotboll. Men en dagens kommer strax!

Detaljer från dagen





Lite detaljer bara från dagens klädsel, den hängande portmonnän ( vad ska jag kalla det och hur fan stavar man portomonnä?) är från H&M och till det bar jag min underbart sköna tröja med hög krage som är 2hand, blåjeans, boots, skinnjacka och svart väska. Enkel uotfit, men det gäller att börja lite smått efter att ha gått inne i mjukisbyxor och tjocktröja tre dagar!

Imorgon efter skolan ska jag fika med fina Frida och sen gå på synundersökning, FAN jag vill inte ha linser eller glasögon.

Provade på att göra den här lite busiga grejen, askul ju!

myspace graphic is done on Gickr.com
Make your own animation Bilderna är från Hannover

Jag och kära Sabina i Hannover, hur söt bild?


Lite tankar bara om 365 dagar utan shopping

Sofia Hedström som bloggar om mode på SVD har ju haft 365 dagar utan shopping och det skapar ju minst sagt debatt, inte så konstigt då hon verkligen ska "bevisa" att mode inte bara är shopping och jag tycker det verkligen behövs då många av de största modebloggarna både i Sverige och världen har shopping eller dagens outfit som största fokus ( så även jag, försöker dock tänka på att belysa att mode är så mycket annat också) Dessutom finns det såklart en stor miljöaspekt i det här, Naturskyddsföreningen tror att vi köper 40% mer kläder än vi gjorde för nio år sedan. Det är helt jävla stört, en anledning är att även garderoben fått s.k "one night stands" och att modeklimatet med modebloggare och snygga outfits uppmanar oss att shoppa ännu mera och få känslan av att vi behöver nya grejer hela tiden för att göra garderoben. Jag tycker det är sjukt bra att Sofia Hedström gör det här, det skapar debatt( och det är precis det som behövs) och hon ska väl visa att man kan jobba med mode på heltid utan att shoppa en enda liten grej. Jag önskar att jag själv skulle våga göra något sånt här, men usch så tråkigt det skulle vara. Måste erkänna att inte få "uppleva" känslan av en ny grej som man älskar under ett år, eller att aldrig få köpa något under en härlig dag på stan verkar fruktansvärt jävla tråkigt. Sorgligt, men sant!

A-Ö, Miu miu!


Snygga sminkningar

Freja Beha Erichsen syntes även på Miu Miu;s visnin







Att det här är Pradas lite ungdomligare linje syns ju inte alls, det känns snarare som att Pradas kollektion för sommaren är ungdomligare än den här, men Miu Miu känns iallafall intressantare än till exempel Dolce&Gabbanas ungdomslinje D&G (som i och för sig ska läggas ned) Kollektionen har fina plagg men de förstörs av att de stajlats fel, det är jävligt synd för många av plaggen ger ha-begär och har en intressant känsla, dessutom är mönstrena riktigt fina! Något jag däremot gillar mer än sminket med den perfekta ytan och de snygga eyelinerögonen, älskar den looken. Miu Miu;s kollektion är verkligen inget speciellt men man kan hitta riktiga fina plagg, synd att de förstörs av den dåliga stylingen ju.

Så här många K;s får kollektionen;

K K

Döner, bratwurst och lite sånt

Åh, orkar inte! Får ta en dag till hemma då febern inte gått ner och jag hostar helt galet mycket, så förbannat jävla tråkigt att vara sjuk. Så nu när jag äntligen har tid så bjussar jag på lite härliga bilder från Hannover!


Första dagens viktiga mission, att dricka frappucino från Starbucks

På zoo;t i Hannover, hur kul är inte djurparker på en skala?

Vi i Rådhuset hos borgmästaren

Tyska ungar äter bajs med surkål till mat, typ.


Jag utanför skolan precis innan en stört kul kväll.

Att äntligen få trycka i sig en döner efter 8 timmar utan mat är en oförglömlig känsla, haha. Glöm inte bort att äta döner när ni åker till Tyskland. Mums på det!

Drömmen.

Jag svimmar. Kan inte någon snäll liten ängel bara komma och flyga in den här HELT JÄVLA FANTASTISKA klänningen till min garderob. Ser ni hur jävla vacker och perfekt den är?! Så fin gul färg, älskar den höga urringningen och lilla "slöjan" som ger klänningen ännu en dimension. Ååååååååååååhhhhhhhhhh, jag ska fan se till så att jag får bära den här i sommar. Det kommer inte bli en lika bra sommar annars. Jag ska ju på två studenter, midsommar och massa annat festeri så det finns ju tillfällen då jag kan bära den. För den är för fin för att inte köpa, jag kan ju liksom inte missa chansen. Att kolla på snygga plagg när man är sjuk gör det bara ännu värre att vara sjuk, jag lovar er.




Från Asos, 500 kronor

Ich bin krank!

Sorry för dålig uppis men igår var det fullt upp med skola, gäster och sen Cirkus Cirkör på kvällen ( alla ni som var i Örebro, hoppas jag inte förstörde showen pga allt hostande från mig...) så gårdagens bravader har satt spår i mig. Jag är sjuk. Åh, hatar att vara sjuk, speciellt när man får ställa in grejer som man planerat men det finns värre grejer kan man lugnt säga, haha. Så min medicin idag blir att sova, kolla på Solsidan, plugga och att läsa Elin Klings nya magasin STYLE BY. Älskar känslan av att öpnna en nytt magasin, det är fan lyx för mig.


Är i för dåligt bildskick just nu, så ni får en bild från 2 veckor sedan istället. Då gick jag runt i en tunn skjorta och levde livet i Hannover. Mucho härligt!

Den medvetna kollektionen

Dog lite smått på den här tröjan för någon minut sedan, men sen kom jag till min glädje på att Conscious collection släpps snart och den är ju minst sprängfylld av sånna här snygga grejer (alltså virkade små schorts, spetströjor och söta små volangtröjor) Ni kan räkna med att jag, Ronja och Malin kommer stå köandes utanför H&M den 14;e april. Jag är SÅ taggad.


RSS 2.0