Lite sugen, bara.


H&M


Älskar den, SÅ fin. från H&M


Görnsygg polo från Weekday


Weekday


Topshop


Monki


Zara

Jupp, jag har mycket ha-begär just nu, men lite pengar att lägga bota det med. Som ni förstår är det en ekvation som inte går ihop, och det gör mig frustrerad och ännu mer shoppingsugen...

reptil är höstens mönster

Årets trendigaste/mest sedda/mest bloggade mönster är helt klart reptil. Själv känner jag mig inte överpepp på den här trenden men kan överväga att bära den som accesoaer(?) på typ väskor, smycken och hårgrejer. Hur pepp är ni på reptiltrenden?


Chloe

Chloe

Prada

Chloe


Iceberg

Idag är det tisdag och jag har nya ringar på mig







Kjol-Monki
Tröja-H&M
Skor-Bianco
Ringar-H&M (nya!)
Väska-Cheap Monday

Jag är en glasögonorm

pimp your myspace at Gickr.com


Ända sedan April har jag tänkt berätta att jag gått och blivit glasögonorm men som ni märker så har jag aldrig riktigt fått till, men nu vet ni det, 6 månader efter. De är från Smarteyes om ni undrar!

Make your own animation

Nu sticker jag iväg på dans!

Gårdagens



Skinnschorts-Bikbok
Franströja-Bikbok
Armband-Indiska
Skor-H&M

Mitt lilla burr

Här är mitt nya jag! Man kan ju inte direkt tro att det är guldkopparblond som var meningen, istället blev det den här ganska ganska mörkbruna tonen. Jag är nöjd och glad med den nya färgen, tack Maja för färgningen. Förresten, är det bara jag som älskar bidrottningsgelen som man får med när man färgar? Lukten, och mjukheten som kommer av den är ju fan helt outstanding. Eller hur?!






Färgen caramel

Malmö om två helger, och jag behöver tips!!!!!

Bestämde just att den 9-11 ( helgen om 2 veckor)  september ska jag göra Malmö med min syster och mina två syyslingar. Det kommer bli grymt. Malmö verkar ju vara en riktigt härlig stad, men jag tänkte bara höra med er. Vad ska man inte missa? Shopping, restauranger, fik och najsiga ställen? Ge mig tips!




A-Ö, Balmain! Hösten 2011













Japp, Balmain håller kvar de markerade axlarna, svinkorta klänningar och den rockchica stilen. Och visst, allt är ganska förutsägbart, inget blir nytt år efter år ( kan ju bli det nu när Olivier Rousteing ersätter Christophe Decarnin, spännande att se hur han förvaltar Balmain. Christophe har ju tagit Balmain till skyarna och satt det på modekartan igen.) Men jag gillar det här ganska mycket ändå. Det är snygga metallicplagg, IT-kavajer och jag blir sugen på att bära det mesta av det. Visst, känns det inte nytt eller med någon sorts framåtanda men jag gillar de enskilda plaggen. Jag hoppas inte Oliver fortsätter i samma spår som Christophe utan hittar ett nytt signum, men som kanske ändp bottnar i den rockchica stilen.

K K K

Lite inramade grejer

Åh, mina senaste typ 16 timmar har varit hur bra som helst. Elin, Julia, Malin och jag hängde på min balkong hela kvällen igår och vi pratade, skrattade, åt mumsiga grejer, mös och försökte njuta av sista sommarkvällen. Malin sov över hos mig så imorse njöt vi av god smoothie och färskt bröd, även den här gången på min balkong... Hon åkte för ett tag sedan så jag har tagit en powerwalk i hettan och lite senare kommer Maja över för att färga håret på mig, jag ska färga det guldkopparblond. Gaaah, vågar jag?









Just nu på min balkong


Just nu: mys på balkongen, tar vara på sista sommarkvällen.

brunt, blått och skinn


Beroende av den fina färgkombinationen bestående av min ( eller egentligen pappas) bruna pårtfölj, skinnschorts och blå polotröja.

Du kommer bli fast, promise.



Varje gång jag ska köpa en ny skönhetsprodukt går jag först av allt och checkar utbudet för att se vad jag är sugen på, sen drar jag hem och läser genom recensioner, tester och folks åsikter om detta jag är sugen på- och sen bestämmer jag mig! Japp, den här lilla ritualen gör jag typ varje gång med glädje( fast ibland spontanköper jag ju såklart också...) och jag har ju såklart mina favvosidor när det gäller skönhet och tips. Så jag tänkte liksom, varför inte dela med mig av dem?

För att läsa bra sminktestter rekommenderar jag Veckorevyns hemsida eller Damernas värld
. Annars brukar jag gå in på Smartson där man kan läsa MÅNGA tester men favoritsidan nummer 1 finns helt klart här, där kan man gotta sig i typ 2000 skönhetstester och artiklar. Börja nörda runt på skönhetssidor du med, jag lovar du kommer bli en skönhetsnörd, det är jag ett levande exempel på, haha!



BLÅ POLO

Idag har jag haft en riktigt bra dag, förutom en irriterande trötthet som kommit redan efter en dag ( hur ska det här gå, det är ju fan 10 veckor till höstlov) Förutom skola och långfika med Camilla på JAVA så har jag hittat världens mysigaste, finaste, blåaste och skönaste polotröja. Så himla jävla nöjd. Polotröja och jag brukar inte vara bästa vänner men jag och den här är en perfect match.



Sommaren är över

Hej på er och hej rutiner, skola, plugg och måsten! Jupp, det är sant, det är dags för skola igen. 80 (80, fan det är ju helt sick) skolfria dagar är över. Nej, jag ska inte deppa mer, utan istället få i mig lite frukost innan det bär av mot skolan.







Lite bilder från den gångna sommaren

Bästa semestern



En kvällsoutfit från Sardinien (vill ni att jag ska göra en Sardinienguide?)!

Kjol-Monki
Topp med transparent rygg-New look
Skor-Bianco
Väska-2hand


Harper's bazaar right now

Queen B visar sig från sin snyggaste sida på Harber's bazaar framsida just nu, lägg märke till hästsvansen.


A-Ö, ACNE!

Nu kör vi A-Ö igen, då ni får se lite pics och mina tankar om många av årets kollektioner. Vi börjar med  Johny Johanssons ACNE som visade i London.

Acnes höstkollektion har riktigt fina enskilda plagg (till exempel skorna och de fladdriga, transparenta byxorna) men för mig som gillar det lite mer stilrena och minimalistiska med fiffiga detaljer tycker inte att ACNEs höst är speciellt bra eller spännande. Det känns halvgjort och stylingen känns ofta konstig men det finns något där som Johansson borde spinna vidare på. Till exempel de fladdriga byxorna, detaljerna och skinnet, det är fint och jag skulle vilja ha det hängandes i min garderob. Nästa kollektion vill jag se något mer nytt och överraskande från ACNE. Dessutom känns märket ganska ogenuint (i och för sig svårt att vara det i de hårda modebranschen) och osympatiskt då de har orimliga priser och väldigt dålig kvalite på sina kläder.














The ponytail


Hästsvansen är het i höst, det har ni väl inte missat? Den slickade eller den lösa råttsvansen är störst, men i år är de inte rufsiga och busiga utan lite mer sofistikerade. För någon dag sedan såg min strama hästsvans ut så här, hottade upp den med min tofs som har ett stort silvrigt spänne på sig.


Så här såg tofsarna ut på Alexander Wangs visning inför hösten, som vanligt sportiga!

Beyonce, walk in closet och sånt

Håller på att fixa min walk in closet snyggare och framförallt lite mer städad och lyssnar på Beyonces nya album, men nu tar jag paus i det och traskar över till Maja istället. Hoppas ni får en fin lördagskväll var ni än håller hus och vad ni än håller på med. Kramen, pussen och allt sånt där på er.








Hennes dokumentär om produceringen av skivan.

Min gårdag, fredag!


12.45 efter gymmet drog jag till Maja och gjorde mumsig lunch med Lovisa, Frida och Maja.


Det blev sallad, pasta, kyckling och surdegsbröd.


Sen for jag hem och gjorde en riktigt god morotskaka


som åts som efterrätt under kvällens kräftskiva. Jag och Alexandra försökte, förgäves, hela kvällen fixa en fin bild på oss- det här blev den finaste...


Förutom kräftor bjöds det på VÄRLDENS GODASTE kantarellpaj. Det var min dag, den var riktigt bra och regnig.



Hannas islatte



Hanna-panna gjorde en supergod islatte hos mig igår när jag hängde hos henne igår, så jävla god och hon lyckades att få mig att gilla kaffe. Nästa gång jag är på cafe hör jag en starkare latte, kampen för att börja dricka kaffe har börjat NU.

Liten lista bara

Namn: Karin
Ålder:16, snart 17
Skostorlek:35 eller 36.
Fräknar: jupp, och jag gillar dem starkt.


Utsikten från terassen på Sardinien.

Motto: hehehe, ingen aning men " lev varje dag som om det vore den första" är väl helt okej.
Önskar du att du bodde någon annanstans: nja, Örebro funkar väl nu men MAX två år till.
Vilket schampoo använder du: Just nu PHC men absolute repair från Loreal är BÄST.
Person du tänkte på senast: Lovisa, eftersom jag precis smsade henne.
Senaste film jag hyrde: Marie Antoinette, skum film.
Person som du ringde: Frida, pratade om dagens bestyr.


Sport:fotboll och skidor såklart.
Favoritklädesplagg:stickad tröja och kjol, glaube ich.
Favoritserie: O.C såklart- BEST EVER.
Favoritställe i världen:hmmm, terassen på Sardinien tror jag.




Senaste bok du läste: "lila hibikus"- så himla fin och bra bok.
Senaste sak du köpte: gurka och mina nya byxor.
Favoritlåt just nu: "start over" med Beyonce.

Fladder, svart och 70-tal



Har jag gått och blivit galen? Jag har skaffat mig ett par utsvängda, fladdriga byxor ala 70-tal. Jag hatälskar dem och halva mig tycker jag har gjort världens bästa köp och den andra halvan av mig tycker jag är helt jävla dum i huvudet och tänker "vad ska JAG med de här till?"

Rensar och lyssnar på Daniel Adams Ray

Idag är jag hård- jag rensar nämligen mina garderober och byråer som är fulla med kläder, väskor, skärp och annat som jag inte har någon aning om varför jag sparat. Dessutom har jag en walk in closet som ska fyllas coh städas. Det gäller att vara hård, mycket MÅSTE slängas idag. För hösten 2012 kommer ju snart...


Olika högar slänghögar


Walk in closeten som ska fixas

COLLAGE



Collage gjort av mig

Poncho-Gina
Läderschorts-Bikbok
Cuff-Gina
Skor-Monki

Pattern





Mysig dag med Hanna avslutades med 1000 meter simning, var så jädrans länge sedan jag simmade. Ska sätta igång med det i höst igen, så himla avslappnande och soft ju.

Linne-2hand
Schorts-Monki
Rygga-Gina
Halsband-Indiska
Converse

Min hatt den är faktiskt rund



Nu sticker jag och min hatt till Hanna och hänger, ha en bra dag önskar hatten och jag.

P.S hatten kommer från Sardinien och vi gillar varandra. D.S

Jeansigt värre







Jeansväst från Carlings och kofta från H&M.




EYELINERÖGON, YES PLEASE

Jag vill ha eyelinerögon just nu, eller de har jag i och för sig alltid varit pepp på. Men jag failar ALLTID med att lägga på eyelinern så jag struntar nu för tiden på att ens prova. Därför känner jag mig hypad på Max factors nya liquid effect pencil som ska fungera som en eyeliner men lättare att applicera. När min plånbok tillåter detta köp( kontot ekar helt seriöst på noll kronor, hur ska jag klara hela augusti månad?) så ska jag lätt prova den här. Nu kanske jag äntligen kan få mina efterlängtade eyelinerögon.


Finns i massa olika färger.

Bildbomb!!!


Underbar fruktmarknad


All god mat- här äter jag ricottapasta med ansjovis, fikin och chili


Jag med min nya hatt


En dag gick vi ner för trappor till häftiga grottot och utsikten på väg ner var coool


Jag innan världens bästa vad vid La Pelosa. Jag trodde jag babade i en pool






Mer bildbomber- will come

xgh

hejhd

Återfuktare

Igår när jag kom hem kände jag mig förutom trött helt stört torr och fnasig på kroppen. Duschen som jag gjorde direkt när jag kom hem var kanske den mest behövande och skönaste, och jag passade på att återfukta kroppen JÄVLIGT NOGA. Inte minst för att få behålla brännan längre...  Då kom jag på att ni kanske vill se vad jag återfuktar mig med? I duschen körde jag PHC:s inpackning, på kroppen är Body butter min kära vän ( mangolukten och papayalukten är nice), på läpparna försvarets hudsalva, i fejjan har jag Clarins ansiktscreme. På händerna och fötterna har jag en väldigt fet kräm som jag har köpt på Gotland. Salvan är hemmagjord och därmed fri från alla sorts kemikalier. Bättre kan det ju inte bli. För att uppnå största möjliga babyhud brukar jag sätta på krämen precis innan jag somnar och sen sova med strumpor med fötterna. Ni borde verkligen prova de här produkterna, riktigt bra och prisvärda- iallafall om man inte har någon jobbig hy.

Min favvo från modeveckan

Sitter och tar igen mig efter gymmet och kollar igenom kollektionerna, outfits och mingelbilder från Sthlm modevecka. Favoriten det här året är Ida Sjöstedt. Spetsälskaren kör fortfarande hårt på spetsar och sånt men med en ny mognad, det känns mer genomtänkt och allt är inte för sött som det tenderat att vara de senaste kollektionerna.











THAT dress vill jag bära


Maken är sotad och håret är ofixat rufsigt- ovanligt för att vara Ida.


Detaljerna.

HEMMA!

HOLA ALLIHOPPA! I´m home från 10 helt fantastiska, underbara, roliga, vackra och stört soliga dagar på Sardinien. Jag har sett helt störda utsiktrer över höga berg och Medelhavet, badat bad där man trott att man badat i den pool, ätit italiensk mat (en dag åt jag glatt köttgryta och trodde att jag åt ko eller något sånt men sen förstod vi att jag hade ätit vildsvin...) och solat, solat och solat lite mer. Love it. Såklart kommer massa bildbomber över dagarna på Sardinien. Men just finns det två käppar i hjulet, för det första hittar jag inte min kamerasladd och för det andra ska jag snart möta Anna och Julia för att gymma. Så det där med bilder kommer senare idag, kram kram kram.



En glömd dagens till er:

klänning-H&M
Stickad tröja-Monki
Skor-Eurosko
Halsband-från Tyskland
Ring-H&M

Ska bli brun som en pepparkaka

Om sisådär 24 timmar befinner jag mig ett 15 grader varmare land, äter en stört god pizza och kollar ut över Medelhavet. De första dagarna ska jag och la familia spendera i en stor stad som heter Alghero, där ska vi göra sånt man gör i en stad (shoppa, bada och kolla runt) men sen drar vi oss mot en mysig medeltidsstad där vi hyrt hus. Planerna då är att ligga på en kritvit strand, hänga på terassen och se oss runt på Sardinien. Hoppas ni får det bra här hemma också, jag kommer iallafall ha det guld. Ska bara koppla bort allt annat, och så även datorn så vi hörs om tio dagar ungefär. Puss och kram.


UPDATE! Jag har piblicerat massa inlägg sen jag kom hem i förrgår, men de visas tyvärr inte på förstasidan. Om ni vill läsa dem så får ni klicka på augusti 2011 vid arkivet!

pimp myspace - Gickr


Make your own animation

Fix och trix

MÅSTE börja packa för Sardinien nu, men försöker skjuta upp det. Hatar att packa, jag är liksom ständigt orolig för att jag ska glömma något, glömma passet i hallen eller att jag ska glömma ta med en axelbandslös BH... Fixade iallafall det sista på stan i förmiddags och avslutade det med en god lunch med min syster i skuggan. Snart är jag i sardinien. Yey.



ORANGE LIPS

Hola! Ska strax ut i det soliga vädret, ska till Maja och steka sönder på hennes terass innan jag ska fika med Micaela och Lovisa i eftermiddag. Jag håller på att svettas ihjäl, undra hur det kommer bli på torsdag då jag befinner mig i ett typ 15 grader varmare land? haha


Idag bär jag orangea läppar från Rival de loop.



RSS 2.0