GOTT NYTT ÅR!

NU SKA JAG FIRA IN 2012 MED MASSA KOMPISAR, HOPPAS NI FÅR EN BRAIG KVÄLL VAD NI ÄN GÖR!








VÅREN, KOM!!!!!!

Att våren inte är här förns om typ 3 månader känns ju bara sjukt mycket sugigare när sånna här fina grejer kommer till buikerna, nej vad säger ni ska vi snabbspola lite och skippa januari, februari och mars?
Från Tiger

NI UNDRADE

Nån frågade mig vad jag använder för rengöring, så här kommer svaret till dig!

Jag har haft turen att inte ha någon problemhy, utan den har för det mesta varit befriad från allt som finnar, pormaskar och rodnad. Men jag rengör huden ändå, mest för att förebygga att jag skulle få dålig hud och dessutom är det ju så skönt liksom. Jag kör på Neutrogena all the way, lägger wash mask allra först ( jag lägger den även som ansiktsmask då och då) och typ 2 gånger i veckan skrubbar jag ansiktet med daily scrub från Neutrogena. Tycker det är sjukt skönt att lägga scrub, huden känns så "ny" efteråt. Den får massa lyster, rengörs på djupet och tar bort döda hudceller. Love it helt enkelt! Efter det lägger jag på dagcreme som är fri från olja, min hy blir lätt blank och fet så då ska man ju inte tillföra någe fett alls. Ja det var typ det tror jag, och det funkar riktigt bra för mig!


NY FOUNDATION



Tomten i form av mamma och pappa gav mig MACs foundation "select", än så länge verkar den super men allt kan ju hända så kan ju kanske ge er en liten minirecension på den när jag använt den lite mer än 2 gånger. Håll utkik helt enkelt!

HÄR FÅR INGEN PASSERA

Idag har jag haft en soft jullovsdag som började med träning på gym, som fortsatte med långlunch på Mamma Mia och avslutades med Simon&ekarna på bio, den var riktigt bra och den borde ni faktiskt gå och se. Kvällens planer är att inte röra speciellt mycket på sig faktiskt, att ligga på soffan och kolla in i i TV-skärmen låter lockande för jag är trött, jag somnade sent igår efter massa mysigt häng med Malin, Hanna och Elin!


Idag har jag gått runt och känt mig prydlig i min nya skjorta från H&M, 149 kronor

JULAR MIG

HEEEEEEJ! Hur har eran jul så här långt varit? Min har varit super med massa fina klappar, mys, powerwalks, underbar julkola och knäck, massa omgångar alfapet och häng med de kära släktingarna! Dessutom har jag nyss hunnit med en shoppingrunda med kusin Erik och Maja, hittade ett par svarta jeans och en superdupersöt roströd tröja. cathing vilka kap!


Familjen vet ju iallafall vad jag gillar: Beyonces nya live-dvd, Beyonces parfym " the heat" (gud så gott den luktar) och nya skivan. YEY!


Nu kommer 5 till släktingar, ehh hur många blir vi nu i huset? 16 typ?

FELIZ NAVIDAD



Åååå, god jul på er! Har ni fått eran första klapp än? Det har jag och nu ska det ätas saffranskrans, vörtbröd och bara mysas. Hoppas ni får en supermysig, braig och julig afton!

SAMVETET

Ingen har väl missat lilla 13-åriga Clarisse som gör Victorias Secrets underkläder med endast en hacka och händer som hjälp. Läs intervjun här. Värt att tillägas är att Victoria Secret trosorna är fair trade. Jag måste erkänna att jag inte blir speciellt förvånad, att den skulle vara gjord av en människa med bra villkor och typ 5 veckors semester förstår nog de flesta av oss, innerst inne.

Jag blir så sjukt kluven av sånt här, jag vill inte köpa de där trosorna men samtidigt vill jag ju ha de där snygga, blommiga trosorna som nyss kom in på H&M i går. Jag vet att det finns ett val, jag behöver ju bara ha max 5 trosor eller 2 byxor men eftersom jag och alla andra är formade av det samhälle vi lever i så förstärker vi ju våran identitet genom konsumtion. Ett par nya undies eller en tröja gör ju mig glad, men det är på sån jävla sjukt stor bekostnad för andra. Men eftersom jag shoppar på H&M, Gina och IKEA så har jag tagit det valet. Men en sak är säker, det kommer inte alls vara lika skönt att sätta på mig mina bruna trosor från victorias secret eller de där ekologiska trosorna från H&M, för de är nog säkerligen BARA ekologiska och inte alls speciellt schysst gjorda.




NI ÄR SÅ HIMLA BRA

Så här fina vänner har jag och så här glad är jag över att jag äntligen har jullov (gör världens största glädjeskutt) Igår firade vi att vi hade varit så himla duktiga, och klarat hösten galant så vi satt i flera timmar och supergod pizza på Al forno, stenungbakat är livet. Nu är det ju äntligen jul och första högen med kusiner och syskon har precis kommit- och fler kommer! JAG ÄR REDO!





Tack för bilderna Hanna


W MAGAZINE- GUDARS VAD SNYGGT!





Alltså herregudars vad snyggt reportage och vad snygga  Scarlett och Natalie är, jag dör. Jag vill också ha sånt därnt snyggt hudfärgat läppstift som Natalie har!!

NU SKA DET BLI VÅR



Eeehhh, nu tycker jag vi firar den här julen och sen blir det vååååååååår!!!! Klickade hem H&M:s vårkatalog och blev sjukligt sugen på parkaser, träklackar och massa fina färger. Åååhh, typ tre fucking jävla månader kvar, ångest.

ÄR TRÖTT



Ehhh ja, jag har sån där sjukt irriterande bloggtorka och har inte kommit på någon dunderkur för att komma över den, så tills dess får ni liksom hålla ut lite. Men jag kan  ju iallafall visa min nya favoritfärg när det kommer till nagellack, den heter så mycket som "las vegas" och kommer från Mavala. En annan finfin färg så här när det liksom är jul är ju "Rococo red" (ja, såklart man måste ha rött nagellack när tomten kommer) annars är det ingen riktig jul!

GIFTS FOR CHRISTMAS

Jag börjar bli julpepp nu, det är ju ändå liksom bara 15 dagar kvar till man får dansa runt granen, äta hur mycket köttbullar och sill som helst, öppna massa paket, känna sig julfin med röda läppar och dricka litervis med julmust och äta ännu lite mer julskinka. Pepp, ja! Här kommer lite av det jag suktar efter just nu, och som ni kan inspireras av att ge till andra i jul!!


Hög på den här doften, sååå gooood.

Vill vara duktigare med mina borstar! Den här kommer från Makeupstore, är dock gjord av tvättbjörnshår. Känns sådär.


Den här sägs vara den bästa på marknaden-MUSs ögonbrynsskugga


En resa till Barcelona skulle inte sitta fel alls, tycker det verkar vara en grym stad. En blandning mellan stadsliv och strand, sen vill jag vara omringad av spanska. Det är ju så vackert, haha


Ett riktigt fint ansiktsvatten från Håkansson,


Eller den här fina kjolen från Etro, come to mama!



Stiliga örhängen från Gina

Hur söta sovbrallor från Gina?

ON MY WAY


Från H&M

Jag är en sån där som hatar att ha på mig halsduk, mössa och vantar och tycker det inte är alls mysigt utan det är ju faktiskt bara i vägen. Men insåg efter typ 3 veckors lång förkylning att det kanske beror på att jag typ fryser ihjäl varje dag. Aja, nog babblat om det för det jag egentligen hade tänkt berätta är att jag är på väg mot en helg i Stockholm. Ikväll ska jag på stor middag i Riddarhuset och de andra dagarna ska jag bara hänga runt typ. Nu ska jag njuta av teet och tidningen jag köpte, kolla ut genom fönstret och filosofera och lyssna på Beyonce, det är inte fel alls att åka tåg alldeles själv!

MIN NYA VÄSKA ÄR FIN

FÖRLÅT syster, ta det här som en komplimang och att du har bra stil så att man måste köpa det du tycker är snyggt, men väskan var liksom alldeles för fin för att den inte skulle bli min. Jag tycker det är en perfekt vardagsväska, snygg som tusan!!!!




BOMBERJACKOR FRÅN MODEKUNGEN












Det jag vill ha på mina axlar just nu är en bomberjacka men i det här jävligt kalla vädret så funkar det kanske inte tyvärr, men om några få ynka månader!!!!! Fråga mig inte varför jag snackar vårjackor när vintern typ precis kommit (carpe diem liksom...) men jag kräks redan på vinterkläderna som gör att man inte kan ha snygga outfits, allt bara bullar sig ju. Åh, hata vintern.

LEE STAFFORD



Bästa grejen just nu som räddar typ allt som kan kallas slitet och frizzigt hår är ju de kära håroljorna, jag har provat både Kerastases serum nutri-sculpt men guldklimpen jag använder just nu är Nourishing Miracle oil som är arganolja från Lee Stafford. Om det är något JAG VERKLIGEN INTE skulle kunna leva utan så är det håroljor, håret blir lent, tar fram färgerna i håret, återfuktar och gör det följsamt och bara sådär allmänt snyggt. Kruxet är bara att inte ta för mycket och applicera inte i hårbotten då ser det bara fett ut, och det vill man ju inte!

FÖR ETT ÅR SEDAN

Åh, det här med att vara spontan borde man ju vara oftare. Fortsatte strosa runt på stan med Maja istället för att gå på dansen idag som jag verkligen inte var taggad på, det är inte oftare jag är en sån där spontanmänniska (ja, det här är väldigt spontant för att vara mig) så det här kommer jag lätt prova på igen. Haha. Nu borde jag skriva en recension och dra några smarta slutsatser om boken "Candide" men istället läser jag bloggar och kollar bak i mitt arkiv. För knappt ett år sedan såg jag ut så här, det var sjuuukt fint och jag känner mig lite sugen på lite mörkare hår. Tycker det blev en cool kontrast mot det vinterbleka håret liksom. Nej, nu MÅSTE jag ta tag i det här så att jag får lite s.k vett i mig.


I WISH I COULD TELL YOU

Åh, älskar känslan av att det är jobbigt att lyfta armarna och känna träningsvärken komma smygandes, IDAG KUNDE JAG ÄNTLIGEN BÖRJA TRÄNA IGEN! Så, det var givet att tisdagskvällen skulle bli grym när man  hade "känslan efter träning"-känslan. Kvällen har fyllts upp med hemligt arbete som jag typ inte kan säga så mycket mer om, men jag kan ge er två ledtrådar: ett Word-dokument och modeböcker är till stor hjälp.


DEUTSCH

Typ så här har min eftermiddag sett ut, alltså att banka in de helvetes jävla tyska prepositionerna och lyssna på Asha Ali samtidigt, men nu har har det ju faktiskt blivit kväll och måndagskvällar är ju lika med dans så nu ska jag traska iväg. See you later alligators.



BAZAAR

Kom på att jag typ måste skärpa mig med mina fossingar, så idag när jag läste måste-boken Candide så tog jag ett varmt fotbad samtidigt. Jag körde varmt vatten, tvål och lite olivolja (så, vattnet är inte så smutsigt på grund utav smuts utan bara lite mjukgörande olivolja, haha) och sen blev det filning, lite genomskinligt nagellack, body butter och sen fotcreme allra sist. Nu mår mina mjuka, lena fötter riktigt bra igen. Haha.




JULAR MIG


Igår julade jag mig så det stog mig upp över öronen, först blev det lussebullar, pepparkakor och julmusik med massor av familjens kompisar och på kvällen rullade jag mozartkulor och doppade godis i choklad med mina sjukligt fina vänner. Dessutom spelade vi "upp till bevis" och jag och Maja var ett grymt team, vi hade bara otur att vi inte vann...

Dagens planer är att fira min syster, marathonplugga tyska och födelsedagsmiddag. Ha en bra söndag! KYSS KYSS

I'M BACK






































WEEEEEEEEY, back on track. Nu har jag äntligen fixat så att jag kan ladda över bilder och så, nu är min bloggabstinens äntligen över. SKÖNT. Och lite av det jag gjort senaste veckan har hamnat på linsen, är alldeles för trött för att skriva mer nu men vi hörs imörn. Puss och klem på er


MYSER RUNT

Alltså, ni ska veta hur irriterande det är när jag inte kan blogga som jag vill, kameran är ju på inlämning och eftersom teknik inte är min starka sida så funkar det inte att ladda över mobilkameran till datorn, men mitt nya sim-kort börjar funka imörn så håll ut. Ja, en liten update kanske vore på plats. De senaste två dagarna har jag i och för sig legat sjuk och snittat på 5 Gossip-grilavsnitt per dag men i dag är jag tillbaka i hetluften, typ. Hanna, jag och Johanna har pluggat lite, druckit te, ätit pepparkakor, lyssnat på julmusik och kollat album på en och samma gång nu ett tag. Men snart ska jag alldeles strax träffa dem igen, fast den här gången hos Hanna. myyyyyssss. Ska bara få i mig lite mat innan jag drar mig hem, vi hörs. Puss puss puss.


plugga, ja.

RSS 2.0