Älskar.

Älskar skjorta och krage under stickad tröja.


Jag med jeansskjorta och stickad tröja i februari.


#4 styleby som kommer ut snart.

Mavalas lack i vattenbrynet

Promenad i vattenbrynet och kolla ut över en vacker utsikt är minst sagt härligt. På fötterna har jag Mavalas "Roccoco red" eller något i den stilen, vad bär ni för nagellack i sommar? Tips på fina nyanser?


Elle+melon=bäst

Har precis intagit ett riktigt skönt läge i solstolen med en ny ELLE, Loka citron, "Christer" i p3 i lurarna och jordgubbar och melon som svalkar. Hoppas ni har det lika bra också! Imorgon kommer jag TVINGA mig själv att sola ryggen, men det är ju så förbaskat tråkigt. Eller hur?


3 riktigt bra böcker

Sommaren är här = ligga i solen och läsa= man blir brun som en pepparkaka och får läsa massa härliga böcker = man vill ha lite tips på bra böcker

1. Svinalängorna- Inte världens mest uppiggande bok men riktigt jävla bra. Handlar om fattiga familjer i 70-talets Sverige där alkoholen har en alldeles för stor plats- och det drabbar barnen. Ni borde läsa den, man lär sig skitmycket!

2. Elsas mode och Elsas värld- Gillar inte chic-lit men de här böckerna är riktigt jävla bra. Handlar om Elsas liv och jobb som moderedaktör. Har de där detaljerna som gör att man försvinner och drömmer sig bort direkt, läste ut båda böckerna på bara några dagar. Längtar till 3-e boken kommer i höst.

3. Små citroner gula- en härlig underhållande roman som handlar om Agnes som precis gjort slut med sin pojkvän och börjar driva restarang. Underhållande och perfekt att läsa i solstolen, dessutom blir man stört sugen på att driva restaurang, haha.



Om ni vill ha fler boktips säg till- skriv vad ni vill läsa om så kan jag tipsa!

Färgglatt/osannolikt vackert



Sitter på verandan och njuter av Beyonces nya album (riktigt jävla bra, "1+1" är min favorit än så länge) och fryser inte även fast klockan är halv 11. Idag har jag svettats nere på stranden och kollat upp mot den molnfria himmeln och förbättrat min bränna lite. Och vet ni, jag faktiskt badat tre gånger ( lite stolt faktiskt) Dessutom har jag hunnit med två rundor runt den klassiska powerwalksrundan som alla kör här. Osannolikt vackert både dag och kväll kan jag garantera. Nu ska jag fortsätta njuta av sommaren här innan jag intar sängen. Ha det!!!!

Kjol-H&M
Linne-H&M
Skor-Monki'

Om ni tycker att linnet sitter lite underligt så är det pga att jag är blöt under..haha

Kommer in på Åhlens denna vecka!

Visst har man sett många sånna här väskor just nu, men de är ett perfekt köp! Är ubertrendiga och snygga just nu samtidigt som de kommer vara klassiskt trendiga om 10 år också. Om jag inte hade lagt lite för mycket pengar på olika väskköp den här våren skulle jag lätt köpt väskan, kanske den röda? Men för er som inte har överkonsumerat väskor- det är ett bra köp det här.


På Gotland!

JAG ÄR PÅ GOTLAND! Kom hit i natt och har redan haft en underbar dag med klarblå himmel, äntligen kan man säga att sommaren är här. Idag har jag gått runt med ett stort smile på läpparna- bara för att jag kommit på hur jävla nice det är att jag har en sommarstuga här, det är livet! Men i år ska jag faktiskt jobba här, om ett par dagar ska jag infinna mig på ett cafe för att tjäna ihop massa pengar. Så nu ska jag njuta av några jävligt  lediga dagar innan det är dags attt börja slita. Känns extra najs att prognosen visar strålande sol och 20-25 grader!




Här kommer 2 bilder från i lördags, efter restaurangbesöket åkte jag, Emily, Vera och Josefine till Josefine för att sitta i hennes uterum och äta mumsig blåbärspaj. Supermysigt!

Mamma mia!

Precis som den senaste veckan har jag försökt hinna med att träffa alla mina fina vänner ( åker ju til Gotland imorgon) och idag ska jag träffa kära tjejerna som åkte till Hannover (vi ska åka i november igen, wiee) så då hinner jag träffa dem innan jag åker till Gotland, perfekt! Vi ska dra till Mamma mia där jag även var i onsdags med Malin och Julia, kommer bli en bra kväll!


Vi på väg till hannover

Midsommaren 2011

Hur var eran midsommar?! Min midsommar var mysig och härlig. jag, Lovisa, Irma, Anna, Julia och malin började på Julias balkong med härlig mat och prat. Efter det drog vi till en fest, eller vi trodde att vi skulle dit, men den missa vi och vi fick istället gå en mil, haha. men vi hade det ju mysigt på vägen. För övrigt så kräver jag bra väder till nästa midsommar, annars blir jag besviken!




Min kamera gick inte på högvarv igår, men här är 2 bilder iallafall!


Alexander Johansson, hottie

Bästa kexet att vila ögonen på just nu är Alexander Johansson- han modellar just nu med Lara Stone för Calvin Klein. Om ni vill kolla in längre reportage med honom- sätt på FASHION på SVT om herrmode.  






Torsdagens



När jag fick se ÖSK åka på en svidande förlust ikväll hade jag på mig det här, och för övrigt har jag skaffat mig en ny kamera (Casio exilim-FC 100) så förvänta er bättre bilder in the future.



Skinnjacka-Bikbok
Schorts-Bikbok
Tröja-Topshop
Skor-Monki
Väska-2hand


Versace hjärta H&M

Ni har säkert inte missat att Versace är den nya designern som gör en gästkollektion tillsammans med H&M, släpps 17 november. Så Versace kommer väl gå ännu bättre i framtiden antar jag. Tycker det är coolt och imponerande att en budgetkedja som H&M lyckas få så bra designer att göra gästkollektioner ( tex Stella Mccartney, Versace, Lanvin)  och dessa gästsamarbeten innebär en demokratisering av mode, "alla" får chans att köpa märkeskläder till billigare pris och det blir inte en så markant skillnad mellan kläder och kläder.

Men något jag tycker är synd är att H&M gör designersamarbeten för ofta, nu vet vi att de alltid kommer med ett nytt i November och det blir inte lika speciellt om det gör det varje år, det ska kännas speciellt och exklusivt. En annan sak som skulle vara rätt och som ett sätt att visa svenskt mode utomlands vore om det gjorde ett samarbete med en svensk designer, det känns lite som att H&M har väldigt stor chans att visa svenskt mode, de har pengarna att bekosta det! Visst skulle de inte få in lika mycket pengar som när de tar en världskänd designer men det skulle lyfta intresset för svenskt mode ännu mer. En ide kan vara att samarbeta med Carin Rodebjer som kanske är på väg att ta platsen från ACNE som Sveriges modehopp utomlands. Det känns inte mer än rätt att H&M skulle stötta svensk design på ett sådant sätt. Så det enda som behövs är gästsamarbeten mer sällan, typ vartannat år, och ett samarbete med någon svensk designer. Annars är jag riktigt nöjd!


En klänning från kollektionen som självaste Donatella Versace bär.

Syoss max hold

Vet ju att ni gillar det här med tips- så här laddar jag upp ett till, nämligen SYOSS hårspray. Ger en stört bra stadga men var beredd på att det blir ganska hårt resultat och det är svårt att tvätta ur men om man har avancerade frisyrer är den perfekt. När jag ändå är igång och tipsar så kan jag likaväl tipsa om DM och Rossman i Tyskland där jag köpte hårsprayen, där kan man köpa skönhetsgrejer dubbelt så billigt jömfört med Sverige. När jag var där i mars bunkra jag upp mascara, foundation och duschcreme. Mycket bra tips enligt mig själv!

LEE jeans

Klippte av mina jeans för ett tag sedan, både billigare och miljovänligare än att köpa nya. Jag lät dem vara helt ofixade utan sömn, då kan jag välja om jag vill rulla upp dem lite avslappnat eller få en hårdare känsla med riviga sömmar.



Nyttig och stört god frukost!

I morse unnade jag mig en extra god frukost, tycker att ni också borde göra det. Jag har alltid ÄLSKAR frukostar och jag har inbillat mig att dagen alltid blir liiittteee bättre när man gjort en god frukost. Det här receptet som jag fått av min syster Stina slår många andra frukostar med hästlängder, så här gör du:

Blanda äpple i kuber med kall mild yoghurt, häll över MASSA linfrön och solrosfrön och gör allt till en härlig gegga. Sedan häller du på mycket kanel och lite kardemumma, och om du vill lyxa till det strör du över råsocker. Då blir det otroligt krispigt och gott. Sedan njuter du bara.
Okej, nu ska jag göra mig i ordning för att se om dagen blev extra bra just för att jag åt en extra god frukost, haha. Idag ska jag jobba och ikväll ska jag träna mitt favoritpass med Siri. Ha en bra dag, och glöm inte göra den där fruktansvärt goda frukosten.


Ginger

Idag ska min kompis Lovisa färga håret blont! Och ja, det är faktiskt en stor grej eftersom hon har varit ginger i flera år så man måste göra det i massa olika steg, jag är med som hennes mentala stöd och för att utbyta lite åsikter om hur den blonda färgen ska vara, haha.  Efter det ska jag spendera lite tid med världens bästa farmor och i kväll ska jag på restaurang. Älska sommarlov.


Tycker att Florence Welchs hårfärg är riktigt snygg, kanske något inför hösten?


Så här ser min hårfärg ut just nu, bara något ljusare. Gillar den, efter att jag hemmfärga i januari har jag fått en fin röd ton i håret. Älskar't


Min lilla älskling

Den här söndagen har jag varit på en dagstrip till Västerås och innan jag svirade om till idrottskläder för att gympa med min kompis Siri (tack för sällskapet!) så hade jag på mig min ständiga följeslagare- den plisserade kjolen.



Plisserad kjol-Monki
Skor-Monki
Skinnjacka-Bikbok
Skjorta-H&M
Väska-2hand


Mot Maja!

Idag har jag ridit (det ni, förvånad över mig själv att jag ens våga) och det var riktigt kul även om det var med skräckblandad förtjusning. Jag har lite bråttom, för alldeles strax ska jag iväg mot min vän Maja för att spendera lördagskvällen med henne. Ha det!


Jag är glad över att det inte är halsduksväder, älskar att cykla iväg i bara tunn topp med en kjol fladdrandes. SOMMAR.

Bara 4 dagar kvar till Beyonces album släpps



Den här kanske har spelats på högsta volym i rad typ 20 gånger nu, och kommer nog spelas många gånger på repeat idag innan jag kräks på den. För övrigt så har jag bestämt mig för att jag är redo att åka utomlands för att se Beyonce live och att jag ska åka till Rio De Janeiro 2014, hur cool stad verkar det inte vara och dessutom spelas fotbolls-VM där då. Bara att börja samla pengar. Och hitta en kompis som vill hänga på!

Resortkollektionen för 2012















Som på en beställning så har Stella McCartney designat en riktigt fin resortkollektion för 2012, hon har designat nästan exakt det jag efterlyste igår. Alltså en ny stil och prägel men utan att tappa sin egen stil och personlighet. Precis det har hon gjort nu. Det är mycket byxor och kavajer och ganska strikta kläder men det gör inget för hon har kryddat det med mönster, spännande passformer(till exempel klänningen på sista bilden) och gjort det hela intressantare och kreativare med en maskulin touch, snygga prints och detaljer(tex skorna). Det är snygga stilmixar men blir inte för krystat eller to much. Det är lagom avvägt, det är fint och det är en riktigt bra kollektion. Jäkligt bra, vill bära det mesta samtidigt som det är vackert att bara kolla på.

Hoppas innerligt att Stella håller det här till de ordinarie höst-och vårkollektionerna, men känns som att det finns en risk att hon "går tillbaka". Resortkollektionerna är ofta somrigare och mer livfulla på ett sätt. Men jag hoppas det här är ett första tecken på att Stella utvecklas och kommer ut ur sitt skal, ska bli spännande att kolla in hennes kollektion för hösten 2011.

För er som undrar vad resortkollektioner är så var det från början till för att rika jet-setters som åkte till Medelhavet på semester. Nu för tiden kan man se det som ett sätt att fylla gapet mellan höst- och vårkollektionerna, dessutom en bra inkomst för designerna. Resortkollektionerna brukar också vara små ledtrådar till vad de riktiga höst- och vårkollektionerna kommer erbjuda. Det hoppas jag verkligen stämmer den här gången för då kommer nog iallafall Stella Mccartney erbjuda prints och en underbar mix av maskulint och feminint.

Den vita tröjan är oändlig




Väska-2hand, örhängen, ring-H&M jeansschorts-Lee

Har alltid velat ha en tunn, lite oversize stickad tröja och just det fyndade jag igår på Monkis rea! Tänker mig att styla den något så här, riktigt enkelt men också snyggt. Andra sätt jag kommer styla den på är med en neonfärgad BH(utan kupor eller sånt) som får skymta under tröjan, eller som en kontrast till min väldressade plisserade kjol eller varför inte låta kragen från en strikt skjorta dyka upp under den vita tröjan?

Sommarens bikini




Eftersom jag förväntar mig många stekheta soltimmar och najsa bad (Gotland och Sardinien) i sommar så har jag skaffat mig en ny bikini, älskar de flätade repen, färgen mot brun hy och tanken av att jag kommer ligga med den här, om mindre än två månader, på Sardinien och steka alldeles för mycket. Från H&M för endast 100 kronor.



A-Ö, Stella Mccartney!

När jag klickade mig in för att kolla på catwalkbilderna på Stella McCartneys kollektion så anade jag att jag skulle få se ljusa toner, kavajer, lätt makeup och enkla outfits. Och det var precis det jag fick! Men det gör mig inte alla nöjd. När jag kollar igenom får jag flashbacks från höstens kollektion, det är exakt samma snitt på kavajer och klännimgar. Men de snygga byxorna med hög midja känns ändå nya för att vara Stella, de har en snygg cigarettformad modell. Men annars känner jag mig trött på Stellas kollektion, hon står och stampar i samma gamla spår och stil utna att det utvecklas eller prägöas av sommarens trender, till hösten vill jag agtt hon stannar kvar i sin grundstil men med mer inslag av trenderna och nya inslag, annars kommer jag och troligen många fler att tröttna på Stella och hennes kavajer och enkla styling.











Kom hem klockan 1 från kusserna, då träffade jag Lovisa och hängde med henne innan jag gick till gymmet. Börjar sakteliga förstå att jag har sommarlov.

Kate


Är totaltförälskad i den här tröjan som Kate Bosworth bär, för övrigt har jag och min syster suttit bredvid henne och Alexander på en restaurang på Gotland. Det ni... Kan meddela att både två var riktigt, jävla snygga.

Gårdagens





Min nya klänning kommer från Lindex och den är superskön och klassisk. Älskar den!

Skor-Monki
Väska-2hand
läppstift-Max Factor

Beyonce på Daze and confused

Den där kvinnan klär fan i allt- och är alltid stört snygg i det också. För övrigt så kollar jag om inte varje, så iallafall varannan dag, på hennes hemsida om hon kommer till Sverige eftersom hennes album "4" släpps snart. Känner att det är dags att gå in och kolla igen, var alldeles för länge sedan. Hoppas hoppas.


Nagellacken i sommar





Har precis lackat på det här fina lacket som heter "Nice" från Mavala på både naglarna och fötterna, riktigt fin röd/orange nyans. Men måste dissa kvaliten, börjar skalas av efter en dag. Inte okej för ett lack som kostar 80 spänn. Andra fina sommarnyanser som jag använder just nu är Depends lack i nummrena  54  & 135, det ena är det turkosa/mintgröna på bilden och det andra är ljusoranget. Snyggt mot brännan liksom. Dessutom är Depends lack SÅ mycket bättre och billigare än Mavalas.

Imorgon ska jag upp 5 på morgonen för att dra till Bollnäs där min kusin tar studenten, kommer hem på onsdag så vi hörs kanske någon gång. Annars- ha det bra!

I fredags



I fredags när jag gick ut 1:an så hade jag på mig ett linne/bustier från Monki, jeansschortsen var även dem från Monki, skorna från Bianco, skärp från Myrorna och den nya vinröda väskan är också från Myrorna.

Senaste dygnen!

De senaste 32 timmarna har jag upplevt allt från mitt fördsta avslutning på Karro, studentfirande hos kompisen Lisa (grattis!), häng i stadsparken och Karslund med massa härligt folk för att fira första kvällen på sommarlovet (bästa känslan) och den första dagen på sommarlovet började med jobb, men det var det var allt värt för pengarna jag fick. Det känns som att jag skullekunna lägga mig och sova i 100 år just nu men icke sa nicke, för nu ska jag iväg på grillkväll hos familjens kompisar, med bla mina kompisar Gustav och Alexandra! Ha en bra kväll!


Anna, Linnea och Elin i klassrummet


Ronja, Malin och Hanna!


Alla studenter i fredags

Gymmet, skolan och sånt


Julia igår på Krampen

Kom hem efter ett tag sedan efter en supermysig kväll/eftermiddag med finaste Julia, efter skolan drog vi för att gymma och ni ska se vilket radarpar vi är på gymmet! Taggar varandra till tusen och om jag inte får träningsvärk imorgon är det fanimej något fel på mig. Efteråt åkte vi hem till henne för att mysa, äta mat och kolla film. Bra dag!  För övrigt så får jag sommarlov imorgon 10.30. Fy fan vad gött.


KRAMPEN











Det blev TYVÄRR ingen seger men fy fan vad kul jag hade det. Har skrikit min hals av mig och är en stolt pilt trots förlusten. Men nästa år SÅ TAR VI DET!!!!!!!!!

Lindex i höst

Det är väl inte bara jag som på hösten längar efter att bära sommarkläder, och nu när det är sommar, tycker att det skulle vara så mysigt med stora halsdukar, boots och vinterjacka.  Så himla töntigt. Jag är sugen på poncho till hösten, den här från LINDEX är riktigt snygg, kan inte höstplaggen komma nu...?

Grisslakt-piltmakt!

Godmorgon! Det är inte varje morgon man är så här himla taggad som jag är just nu. Det är dags för KRAMPEN! För er läsare som inte vet så är det en galen och prestigefylld tävling mellan de två största gymnasieskolorna i Örebro. Karro ska vinna, och kommer göra det hur enkelt som helst. Nej, nu ska jag dra till Rosta gärde för att slå de där jävla grisarna. NU KÖR VI!


Blött kan man lugnt säga





Ett tips! Använd inte skinnjacka när det är typ 27 grader varmt och skitkvalmigt ute, det kan förstöra en hel dag. Jag svettades bokstavligt talat ihjäl. En dusch har aldrig varit mer befriande eller underbar som den jag gjorde idag!

Kort topp-New look
Plisserad kjol-Monki
Rygga-H&M
Skor-Monki
Skinnjacka-Bikbok
Ring-H&M

för 2 dagar sedan...



Om man en gång har börjat klä sig i långklänning är det på riktigt omöjligt att sluta, alla andra plagg känns liksom helt galet osköna, så jag kommer nog leva i en långklänning hela mitt liv. Just den här är från Kupan för bara 10 spänn. Inte dåligt alls.

Kläninng-2hand
Converse
Halsband-Indiska
Tröja-Gina

Vaaarrrmmtttt


Tvillingarna Frida och Maja

Lovisa och jag

En perfekt dag stavas stekning i solen, vänner runt omkring sig, tidningar och en fett bränna på det. Det är precis det min dag har innehållit och den blev sålart riktigt jävla underbar.

A-Ö, Rodebjer!

 








Carin Rodebjer inspirerades av  en resa till Fisher Island när hon gjorde sommarens kollektion och tonerna går i nude, gult och havstoner. Och gud vad jag gillar detta! Jag som inte är ett stort fan av minimalismen men ändå tycker att "less is more" väldigt ofta stämmer tycker att kollektionen är en perfekt balans mellan lätt och "clean" och det blir inte för den delen tråkigt eller kreativitetslöst, den känns ärlig! Färgerna är så himla fina tillsammans och det är fina detaljer (till exempel hatten, det snyggt istoppade håret och de snygga armbanden) . Carin flyttade ju till New York i våras och det visar att hon verkligen satsar på en karriär utomlands, och om hon fortsätter på det här sättet så kan jag verkligen se mig framför medvetna amerikaner bära detta. Enda kruxet är väl bara att det är så otroligt många som har samma sorts stil som Carin, men Carin gör det riktigt bra iallafall. En riktigt jävla bra kollektion. Känns dessutom skönt att det inte är svart och lättklädd svensk design som håller på att slå utomlands utan lite mer kretivitet och glädje. Kanske en av vårens bästa kollektioner

Så här många K;s kollektionen får kollektionen:

K K K K

Det enda som fattades till en fullpoängare var lite mer smycken och detaljer.




Världens bästa sak

Alltså, idag har jag verkligen gått runt med världhistoriens skönaste plagg-långklänning & Converse. Slår nästan mjukisbyxor faktiskt! Adderade bara ett färgglatt halsband, ljusturkos tröja och vinröd axelväska. Snyggt och helt magiskt jävla skönt!




Långklänning, Tröja-H&M
Väska-2hand
Halsband-från Mali
Converse

dagens randiga



Schorts-H&M
Linne-H&M
Skor-H&M
Väska-2hand

Den 3e juni 2011





Den här hänger i garderoben just nu



Har haft en riktigt svettig, men bra dag med mina vänner Maja, Frida och Eva. Det var stört kul att träffa fina Eva igen! Vi satt på uteserveringen och pratade i timmar. Efter det mötte jag upp min syster och då svalkade vi oss med en glass i skuggan. Förresten, så har jag shoppat lite mer idag (blivit alldeles för mycket av den varan på sistone) men det var en superfin klänning från Lindex, klassisk som funkar även i höst! Behålla eller spara? Jag vill vara gjord av pengar just nu, åååhhh.




Sommaren 2012-då kör vi




Min kamera har fått tuppjuck som ni ser, kan typ bara ta mörka bilder. Skitstörigt, ska alltid ha sån jävla otur med kameror. Men hade iallafall en skitbra kväll igår, vi körde kubb ( fick ner 1-2 stycken, inte så bra. Har bestämt mig för att träna i höst och sen bli stjärnan till sommaren 2012, haha) och bara pratade med alla olika möjliga människor. Sommarkvällar i mitt <3!




Nu ska jag möta upp mina vänner Eva, Maja och Frida för att snickelisnacka lite på någon uteservering, hörs sen!

Braiga dagar

Haft en superbra dag, gått ungefär 7 km bland superfina blomsterängar och efter det stack jag till gymmet, och ja det känns just nu i kroppen kan jag lugnt sagt säga. Förväntar mig en härlig träningsvärk imorgon. Nu ska jag snart grilla massa goda grejer och sen ska jag möta upp mina fina vänner Ronja, Hanna, Siri, Julia, Anna och Hannas kompisar Johanna och Elin för att spela kubb och ha det allmänt bra i kvällssolen. ÄLSKAR ATT VARA LEDIG.


För ett år sedan...

'



Brukar aldrig gå tillbaka och kolla i arkivet men nu gjorde jag det för att se vad jag gjorde för exakt ett år sedan, och det var ju jävligt kul! För ett år sedan gick jag tydligen i skolan, och på eftermiddagen och kvällen låg jag och stekte i Stadsparken med mina fina vänner. Lät som en bra dag i fint väder tycker jag, det är ju fint väder just denna 2:a juni också. Ska alldeles strax ta mig ut i det fina vädret, ikväll ska jag spela kubb och ha det allmönt roligt med några kompisar! Ha en bra dag!  KYSS KYSS KYSS

Fy fan vad dåligt jobbat

Jag har lyckats tappa bort den ena av de här ringarna, hatar det för de är liksom ingenting utan varandra. SÅ snygga tillsammans. Tror faktiskt att jag lyckades dammsuga upp dem förra helgen, verkligen bra jobbat där Karin. Grattis!




Nu ska jag ut på Karros brännbollsturnering med kompisar, ha en bra kväll!

Snyggvarning



Älskar den här klänningen från Ricard Nicoll, så himla snygg och effektfull bild dessutom. Älskar powerklänningar, hoppas innerligt att jag någon gång i livet får designa min egen klänning som sedan skräddarsys efter mig, verkar vara en sån himla underbar känsla. Om jag skulle designa en klänning inför den här sommaren skulle den ha en djup ryggurringning och vara avskuren i midjan i en fin kornblå färg, eller typ blommigt. Och jag tror jag skulle vilja ha hög urringning, eller nja det kanske inte är så somrigt?! Det enda man kan vara säker på är att jag iallafall skulle få en jävla beslutsångest.

RSS 2.0