Dunderkur, någon?

Jag skulle ALDRIG överleva att plugga om man inte kunde ge sig själv lite belöningar då och då, jag tycker dock det händer allt för sällan har jag kommit på. Därför ska jag lägga mig nu och kolla på Solsidan säsong 1 och äta massa frukt och rooiboste. Dessutom kan man ju inbilla sig att det också hjälper mot förkylning och halsont.


Skor för våren

Märker lätt att bloggen får ta "skada" när man är stressad för att man har högar av plugg som ska göras och dessutom vill hinna med massa annat, förlåt för det, haha. Dessutom blir det inte bättre när jag typ hostar sönder min hals. Får inte bli sjuk!! Iallafall, jag blev sjukt glad när jag såg att det var självaste H&M och inte något dyrt märke som gjort de svarta skorna längst upp. Hur snygga? Älskar skor som täcker hela foten liksom, vill ha vill ha vill ha!


En regnig torsdag i mars

Fick ett litet ryck igår och började klippa i mina blåa jeans och jag blev faktiskt supernöjd, kanske inte gillar det här med hål så mycket ändå men tyckte ända att hålen blev finfina. Om du själv vill göra ett hack så klipp SMÅ jack i byxorna och låt sedan hålen bli stora " av sig själv"!







Jacka-H&M
Tröja-H&M
Halsband-H&M
Skor-Skopunkten
Väska-H&M
Stickig tröja-Gina


A-Ö, Lanvin!

Alber Elbaz kollektion för Lanvin innehåller kanske allt en graderob behöver, precis så som Lanvins kollektioner brukar göra. Ganska klassiska men med en ny twist. Och visst, när jag kollar på de första 10-20 bilderna av kollektionen tänker jag att "oj, det här kan bli en ny favorit", " oj, att Alber Elbaz kunde sånt här visste jag inte" eller " gud vad fel jag hade när jag trodde att Lanvin bara var ett tråkigt röda mattan-företag". Men till slut tröttnar jag på bomullsklänningarna med fint fall, eller de tajta klänningarna med assymetrisk skärning. Det blir liksom för mycket, eftersom inget speciellt "händer" i klänningarna. Visst det är fint, och jag skulle gärna bära mycket av det som visas. Men kollektionen och visningen känns alldeles för enspårig ( vi får liksom se massa olika modeller med slickad knut och konstiga murriga färger tusen gånger). När kollektion dessutom senare går in i en "manligare" stil så blir det en konstig kontrast och kläderna är varken bärbara, spännande eller kreativa. Bara konstiga överdimensionerade kavajer. Det syns att Alber Elbaz kan men kollektionen blir tråkig till slut, dessutom skulle jag vilja se lite mer variation i tex materialet, eller iallafall så kunde han försöka hitta någon ny "dimension" i varje plagg med samma material!










Ringar, grönt och Sofokles

Shoppade ju såklart emer än jag visat er i Hannover, bland annat det här underbara skrikgröna linnet, har inte alls en sån där mossgrön färg som på bilden. Tänk er den med mina bruna hud i sommar, hur bra?! Dessutom kommer jag helt klart också bära den här ringen i sommar som kommer från Accesories. Lite galen och en riktig outfithöjare!

,


Fina detaljer



Jag har tyvärr gått och blivit krasslig så det blev ingen träning eller andra grejer jag hade planerat för idag, hatar sånt. Nu ska jag iallafall plugga mer på litteraturhistoriaprovet till imorgon!

Sminket, basen

Nu får det fan vara klart med plugg för den här kvällen. Kommer drömma om Aritsofanes, Homeros och lyrik. Över till något roligare, nämligen den andra delen i lilla sminkskolan ( hatar att kalla det så) Förra gången tog jag ju foundation, primer och ansiktskräm. Nu är det dags för transparent puder, solpuder och rouge.

Efter foundation tar jag alltid ytterst lite vitt puder för att mata till ytan och det gör också så att solpudret sitter bättre. Jag använder mig av Affitone från Maybelline, som är en bra budgetpuder. Men förvänta dig ett ganska pudrigt resultat, men den sitter bra och är lätt att lägga.


Det jag använder mig av.

Sen är det dags för solpuder, det kan man använda om man vill för att få till ett lite solkysst ansikte. Men kom ihåg att att solpuder inte nödvändigtvis behöver vara brunt. Om du har en en väldigt ljus hy så kanske din bara snarare bara blir en varm ljusbrun färg. Glöm inte att skaka bort det översta lagret på borsten innan du applicerar på ansiktet, annars kan det blir för mörkt och fläckigt. Lägg solpudret lite lätt i T-zonerna (haka, kind, näsa och panna men se till att det inte blir skarpa kanter) Jag använder Make up stores solpuder (sjukt dryg) men ett budgetalternativ är Max factors. Väldigt bra!

Efter det är det dags för min lilla favorit rouget (favorit för mig dels för att det är kul att lägga och ger ett sånt jävla lyft för ansiktet) Jag använder mig av Make up Stores, sitter ganska bra men är framförallt otroligt dryg och Make up store har snygga färger. När jag lägger rouge försöker jag gör som små bollar på kinderna och lägger framförallt på bullarna men även lite bredvid och ovanför. Ett tips är att tänka att du sminkar som små 3:or på kinden, undvik iallafall att lägga rouget som konstiga indianstreck
Att göra bullkinder utan att se galen ut är bannemej svårt, ha ha.

På torsdag kommer ögonskugga, det är liten konst i sig det!

Lysistrate och sånt måste jag plugga

Nu ska jag begrava mig i plugg, det ska bli jättetråkigt. Men jag bjussar på dessa fina väskor från Maison Martin Margiela, fina och basic (och därmed inte tråkiga) Gillar Maison Martin Margiela mer och mer, men det var nog om det för lilla skoltrötta jag måste plugga NU!


Stora frågan här i livet, här har ni den.

Jag tror det här får bli årets vårskor, sådär fulsnygga som jag gillar liksom. Men de kräver en funderare till, behålla eller lämna tillbaka? Det är den stora frågan! Ni måste hjälpa mig


Att ta snugga skobilder är svårt!

Dagens kläder



Äkta vår när man kan ta outfitbilder på balkongen igen ju!

Jacka-H&M
Klänning-Uniqlo i London
Skor-Skopunkten
Väska-H&M
Örhängen-Madrid

Nu ska jag på dans!

varning!

God eftermiddag på er! Jag avslutade eftermiddagen med en härlig tur på stan i det fina vädret med Maja, det största missionet  var att hitta en svart, snygg klänning till Maja och jag hoppas vi lyckas, eller jag tycker det iallafall. Ska övertala Maja också att vi lyckades och att klänningen är snygg och en bra investering, haha. Annars har jag lite smått med ångest (jag förstår om ni blir arga över att ha klädångest i en värld där barn svälter och det är krig men...) över att butikerna är sprängfyllda med fina grejer, jag vill spara mina pengar och på miljön och vill därmed att butikerna ska vara tomma på snygga grejer just nu så att jag inte behöver stå inför jobbiga köpval, om ni förstår vad jag menar. Tänkte bara varna för att jag härmed bjussar jag på lite ångestframkallande plagg!!!!




Båda H&M, kommer till sommaren. Älskar printen.

Jag är sjukt sugen på plisserat, den här är ÄNNU finare i butik. Om du vill vara trendig den här säsongen-glöm inte plisserat.


Trött på det där mönstret som alla budgetkedjor snott från MiuMiu men modellen är söt.


Jag vill blomsterbonzana i vår! Från Monki

Från Hannover till er

Kom på att jag hade en till glömd outfit från Hannover, dock inte en så speciell sådan men här är den iallafall!



Jeans-Cubus
Skinnjacka-Bikbok
Halsband-Loppis
Väska-H&M
Läpsstift-Glowing ruby

Sista söndagen i Mars

Min första söndag då jag inte varit någon annanstans i världen eller i Sverige på 5 veckor (jag vet det är crazy, men de två senaste veckorna har jag varit på väg och hem från Hannover, helgen innan dess var jag hos mina kusiner i Norrland och helgen innan det var jag i Stockholm) har jag spenderat ute i det fina vädret, med matteplugg och häng med världens bästa syster. Dessutom blir ju inte dagen sämre när favoriten Daniel Björk har skrivit ett 5 sidor långt reportage om mode i SVD och den andra tidningen består av en intervju med Martina Bonnier. Modebanzana!




Cover;s cover

Omslaget på Cover;s marsnummer är så snyggt och slappt (de omslagen tenderar oftast att bli de snyggaste) Håret är i den perfekta tjocklecken och jag blir ju inte direkt mindre sugen på orange. Snyggt, snyggt, snyggt.


Del 1 i sminkskolan; basen

Okej, nu kör vi en ny liten grej här på bloggen. Vad sägs om en sminkskola i en liten klassisk steg för stegguide.Låter det bra? Eller bara tråkigt? Aja, jag tycker det låter ganska bra ändå. Om ni har några frågor eller annat så är det ju bara att kommentera, om ni har tur kan jag svaret på frågan... Kommer visa vilka produkter jag använder och tips. Först av allt är såklart basen. Jag har delat upp basen i två delar; idag blir det fuktcreme, primer ochfoundation.

1. Det viktigaste med att få till en snygg bas (och över huvudtaget en snygg sminkning) är att använda ansiktskräm efter att ha skjölt av ansiktet. Annars sitter inte sminket lika bra och snyggt. Jag använder "Lumene excellent future" bara för att ha på något, den funkar bra. Se till att verkligen arbeta in den i huden, se det som lite massage för ansiktet.

2. Jag klarar mig inte utan primer. Lägger sig som en osynlig andra hud. Ger bättre grund att arbeta på, dessutom sägs det att den ska göra så att sminket håller sig bättre. Men jag använder primer framförallt för att få en bra yta att jobba med. Lumene är den som jag sätter på ansiktet varje dag, den är dryg och är mångas favorit. Även min. ta bara ytterst lite och lägg gärna därna huden brukar "vecka" sig, tillexempel vid ögonen och munnen.

3. Sen över till foundationen. Kan verka som värsta jobbiga djungeln med bara massa konstiga produkter som ska lova den bästa hyn i världen. Visst är det så, men när du väl gett dig in i djungeln är det rätt kul. Jag har varit där och provat allt från Maybellines "Satin liquid", Lumene;s Mineral foundation till Chanel;s Vitalumiere. Men trasslade mig ur och hittade min absoluta favorit är Loreals "infallible". Jag tycker personligen det är lite snyggt när man ser att något har lagts på huden (såklart inte i en annan ton eller så men gillar när det syns lite skillnad mellan ett foundation-ansikte och inte foundation-ansikte om ni förstår vad jag menar) Den här håller bra, ganska lätt att smörja in och har en ganska tjock konsistens, om du gillar det. Kostar runt 180 kronor. Mitt nästa steg är att inte allas använda foundation, då jag har väldigt bra hud men det får bli ett senare "problem".




Jag lägger min foundation med en svamp, använder HM;s sexpack men rekommenderar ett annat lite dyrare märke. H&M;s slits sönder ganska enkelt. Det viktigaste är att inte lägga foundation med fingrarna, då kommer inte bakterier in i foundationen och du kan arbeta in foundationen ännu snyggare när den väl är på huden.

Det var första delen i basen, om det är något du ska lägga pengar på så är det basprodukterna. Det är de som ger det verkliga lyftet och viktgast att de har bra kvalite. Glöm nu inte att fråga om andra tex andra produkter, tips eller vad som helst. Känner mig ändå ganska insatt i ämnet, har blivit lite av en skönhetsnörd på senaste tiden.

På måndag kommer pudrena och rouge!



A-Ö, Michael Kors!


Gillar färgen och looken.

Snygg urban look





Byxorna med det. Samma stuk som Rodebjer visade ingör hösten men SNYGGARE.


Jag är helt död av trötthet idag, därför får ni A-Ö i en miniform med bara lite bilder. Men jag gillar Kors säsong otroligt mycket, fina snitt och snyggt avvägt. Det var så mycket tankar jag orkade delge er idag!

Nu ska jag äta våfflor med några kompisar!



Fredagen den 25 mars!

Min kväll kommer jag spendera med världens bästa Lovisa, det var nästan en månad sen vi träffades så det ska såklart bli wunderbar. Vad har ni för er en vårdag som denna? (älskar att kunna säga ordet vårdag!)


Tänkte lägga upp en sminkgudie här i bloggen, då jag visar steg för steg hur jag lägger min make up. Såklart sprängfylld med massa ideer, tips och "recensioner" på smink. Skulle ni gilla det?!

Efter månader av letning...

Låt mig stolt presentera min nya görsnygga väska från New Yorker i Hannover. Visst är den helt jävla underbar? Den snygga korallfärgen, perfekta storleken, detaljerna ( tex "öppningen" i sidan), bara tanken på den här väskan stylad med en helsvart outfit, eller med min nya snygga beiga jacka eller med bara, bruna ben i sommar får mig i någon slags extas. Det här kan nog bli det bästa köpet jag gjort, någonsin. Älskar'n så himla mycket, nästan så att jag blir lite smått kär i den... men nej, jag är inte galen. Jag är bara lite förälskad i min nya väska.




Jag i Tisdags

Hittade en glömd outfit i min lilla mapp, tror den är från i Tisdags då jag var och såg Black Swan på kvällen ( GUD, vad bra den var alltså, Portman är ju fantastisk) Halsbandet är nytt från Hannover, hur Karin är det inte på en skala?!



Skinnjacka-Bikbok
Byxor-New Look
Halsband-Bijouterie Birgot (något sånt där)
Skor-Skopunkten
Stickad tröja-Gina

Jil och jag

Idag har jag burit mitt nya orangea läppstift som lilla jag köpte i Hannover. Kan verka läskigt att bära just orangt läppstift men sätt på dig det och du känner dig redo liksom, om inte så lägg på lite transparent läppglans för att dämpa det hela. Kände mig riktigt Jil Sandrig!




Färgen är nr. 34 från Rival de Loop.

Från catwalken till mig!


Gucci ss11


Jag S/S 2011, hade bara lust för att fucka lite som ni märker.

Rdåiggade ju Guccis ringar till sommaren och sen dess har jag letat efter flera likadana ringar att bära på ungefär samma sätt, men tyckte det var mycket snyggare att bara ha 2 och det kändes lite mer minimalistiskt att ha rimngarna i silver. Och jag meddelar er, jag tycker det är riktigt görsnyggt. De är från Pimkie som jag köpte i Hannover. Det där var allt en äkta från catwalken till vanliga människan, fast med sin egen personliga twist på det.

Dagens u2-iga

Har en plugg- och träningsdag idag (har så sjukt mycket att plugga efter Tyskland; svenska, historia, matte, läsa 400-sidor lång engelskabok, bild) så fick skita i att fika med min kompis Frida idag och satsa på plugget istället, men snart ska jag iväg för att pausa lite och svettas på Friskis och Svettis. Men allra först ska ni få en dagens av mig!



Jeansschorts-Monki
Långkofta-Monki
Skor-Skopunkten
Ringar-Pimkie
Skärp-2hand

En solig dag i Hannover

Bjussar på de lite mer från Hannover-albumet, tänkte om ni ville se lite vad jag hade på mig under dagarna. På måndagen (alltså första dagen) provade jag på det här med att ha skinnjacka och bära jeansväst över, och gud vad jag gillade det! Skönt, varmt och snyggt. Kommer synas på mig mer i vår, det kan ni vara säkra på!



Skinnjacka-Bikbok
Jeansväst-Carlings
Byxor-Topshop
Skor-Skopunkten
Väska-H&M
Elefanthalsband-H&M


Nu ska jag sakta dra mig mot dansen, sen ska jag hem och lägga mig till sängs direkt. Minst sagt skönt!




I'm back

Hola! I'm back till kalla, snöiga Sverige. Det känns som att det skulle varit underbart att varit där i åratals och bara leva det jävligr braiga livet jag levde där men å andra sidan är ju hemma alltid hemma liksom, så det känns helt ok att komma hem. MEN, jag har haft det så obeskrivligt jävla bra. Vi har arebtat med miljöprojektet, hängt på stan, varit på pub, festat lite smått, shoppat, varit i Bremen, varit på Zoo, bowlat, vandrat runt i en asvacker trädgård, ätit Döner. Ja, ni märker ju hur jävla mycket vi har gjort och att det har varit minst sagt najs. Nu är jag som sagt hemma, och helt jävla DÖD efter att kanske ha snittat på 5 timmar sömn per natt och inga pauser på dagarna. Men jag klagar inte, jag har ju som sagt haft det wunderbar in Deutschland. Nu ska jag ladda upp bilderna, börja packa upp lite och njuta av mina nya inköp. Visar såklart er mina köp senare och kan kanske till och med slänga upp en liten hannover-gudie här?!


Jag i Bremen i fredags, världens finatse stad borde det vara

Outfit

Har för första gangen denna vecka paus pa mer än en halcvtimme sa nu sitter jag pa mitt "rum" här i Hannpver och tar igen lite förlorad tid pa internet. Men snart ska vi iväög igen för Europaabend. Det kommer bjudas pa miljöpresentationer, härligt svenskmedley fran oss svenskar och en stor härlig buffe. Kommer bli en jäkligt bra kväll, känner jag mig söker pa. Ska nog inviga mitt nya min nya rosa skjorta idag, älskar den!


Jag idag

Topp-H&M
Byxa-Topshop
Väskhalsband-H&M(ny!)


Neon på läpparna

Just nu inspireras jag av bl a Jil Sanders vår och känner mig sugen på neonläppar, att jag skulle bli sugen på crazy colour är lite överraskande men tänk vad snyggt på sommaren mot brun hy och dessutom kan det bli lite effektfullt nu på vintern med blek hy. Ska helt klart hålla utkik efter det här i Hannover, har hört att det är billigt med smink här!


Jil Sander S/S 2011
Här är färger och märken som har liknande färger som på bilden;

  • MAC Impassioned
  • Lancome Posh Pink
  • Illamasqua Over
  • MAC Morange
  • MAC Neon Orange
  • MAC Lipmix
  • Guerlain G
  • Illamasqua Blaze
  • Yves Saint Laurent #10 Provocative Pink
  • NARS Schiap (This is on my list of MUST GET summer colors)
  • NARS Heat Wave

Hannover pa en mandag!

Hoppla pa er! Jag det det helt wunderbar här borta i Deutschland. Idag har vi varit och arbetat i skolan, shoppat, druckit Starbucks püa Frapuucino ( och ja, demn var precis lika god som den varit de andra gangerna), ätit supergod middag pa asiatsik restaurang och bara haft det härligt i den ljumma vinden ( det är seriöst som en sommarkväll här pa dagarna) Nyss gick de flesta hem fran mig och min utbytesstudent efter att ha haft filmkväll med "the proposal" och massa härliga människor. Tyvärr funkar det inte att lägga in bilder pa datorn men hall jut tills jag kommer hem, da kommer massor av dagens och harliga bilder fran den här resan som verkar bli men än awesome.Aja, nu ska jag slockna för imorgon ska jag upp vid strax före sex imorgon...puh



Starbucks, resan och shopping

Äntligen, äntligen, äntligen är jag i Hannover efter en alldeles för lang resa. Maste erkänna att det känns som en befrielse att kunna sitta instängd pa runmmet med datorn ett tag, orkar inte vara mer trevlig och försöka första sprak mer idag... Tänkte bara berätta för er som är intresserade att det inte är lang tid kvar innan jag äntligen far dricka resans första frappucino fran starbucks, det första jag och mina kompisar ska göra imorgon efter skolan är att rusa in till city och upptäcka alla härliga butiker. Jag vill ha SA mycket men satsar pa skinnschorts, färgglad väska och en snygg metallicögonskugga i lila ton. Hoppas, hoppas att jag hittar. Ah, hur langt kan det vara kvar till jag far dricka Starbucks? typ 15 timmar? Det borde jag klara av...


En choklad och creme caramel, ska saklart ta choklad först. Man vet aldrig om man kommer hit igen pa länge.


Nu maste jag sova, är dödens trött!


Hej då!

Klockan är snuskigt tidigt på morgonen men vad gör det när jag alldeles strax sitter på bussen med mina vänner mot en vecka av vår, massa tyska och härliga vänner? Om 16 timmar är jag typ i Tyskland, kommer få åka autobahn för första gången, coolt. Ni ska bara veta hur mccket jag ska shoppa, hur många frappucinos jag kommer dricka, hur många döner kebab och currywurst jag kommer trycka i mig, hur många nya ord tyska jag kommer kunna och hur många gånger jag kommer kolla upp mot solen för att känna den första riktiga vårsolen. Avundsjuka? Hoppas vi iallafall hörs någon gång under veckan, puss på er och ha det bra här hemma i Sverige. PUSS, PUSS, PUSS!


Jag just nu, trött men taggad till tusen.

packat och klar, eller?



Jag tror jag är färdigpackad nu, känns det som iallafall. Men om jag känner mig rätt så kommer jag gå och kolla i väskan minst 10 gånger till för att se "så inget har hoppat hur", man vet ju aldrig liksom...

Samuji fall 2011

Vackert från Samuji fall 2011


Sardinien i augusti!

Jag hoppar på små, fina vita moln eftersom en resa till Sardinien med familjen beställdes igår, hur himla underbart är inte det? I 10 dagar ska jag strosa i vackra gränder, äta italiensk glass, bada evighetsbad, gå med bara fötter i den varma sanden, bli jäkligt brun och se massa vackra platser. Åååååhhhhh, det kommer bli mer än BÄST.


Sardinien

Idag frös jag i min vårjacka

Idag invigde jag faktiskt min vårjacka och det är ju minst sagt ett vårtecken kan man väl säga och det är ju typ det livet nästan går ut på just nu, att leta vårtecken liksom. När kan nästa vårtecken komma?! Om några veckor kan man nästan kanske börja använda solglasögon också. Och om hur länge kan man möjligen få börja använda schorts, om två månader kanske? Om man har ruskig tur liksom?! Hoppas innerligt på att jag bär schorts om två månader, alltså 11;e maj.


Vårjacka från H&M, mysig halsduk från Åhlens.

H&M och lite mer

Har funderat länge på om den här bodyn från Inclusive collection är tillräckligt snygg för att lägga mina riksdaler på och nu när jag skulle in för att köpa den skulle den såklart vara slut men det kanske ändå var bra på ett sätt för då har jag supermycket pengar över till Hannover. Måste bara säga hur jävla mycket H&M imponerar på mig. De släpper alltid snygga kollektioner, de har ett modernt tänk både miljömässigt och idealmässigt  (tex concious collection, Inclusive collection och wastecollection efter Lanvinkollektionen) och gör imponerande kläder och smycken som passar många. Sen att chefen Carl Johan Persson tjänar ungefär 6 miljarder per år är ett problem som man inte får glömma bort (och att alla de pengar vi spenderar på H&Mkläder inte går till de som faktiskt tillverkar och att de dessutom arbetar under dåliga förhållanden är något som vi kunder, såklart även jag, borde tänka mer på) men man kan inte undga att de gör ett impnerande jobb med designen och framtidstänket.


Bodyn, 249 kronor

Leopard och beige

Idag när jag steg upp i morse tog jag ett riktigt glädjeskutt för att det luktade vår ute och att solen värmde min rygg men oj, oj, oj vad snabbt det skulle vända till massa regn och därmed en mindre depression. Tur då att jag har roat mig med en tur på stan med Malin, Julia och Elin, Indoor walking och födelsedagsfirande på kvällen. Om jag inte hade gjort det skulle jag nog ha gått och lagt mig ide, trodde ju att våren var på väg ( eller så är det bara jag som har förskönat bilden av vår, vår kanske egentligen innehåller massa regn och det kanske jag bara förträngt?)



Transparent skjorta-2hand
Skor-Skopunkten
Leopard-2hand
Schorts-Gina
Brosch-Bikbok
Fjäderörhängen-H&M

Nu ska jag lyssna på "Euphoria, take my hand" med Glasvegas för sista gången idag och sen ta mig till sängs, ni borde lyssna på den låten. F A N T A S T I S K

A-Ö, Jil sander!

Har varit alldeles för slarvig med A-Ö på senaste tiden som ni troligen märkt men nu kör vi igen och den här gången är det Jil Sanders vår som det ska snackas om. Som ni säkert vet var Jil Sanders trendfavorit inför säsongen starka färger på ett minimalistiskt och enkelt sätt. Man kan nog säga att kollektionen gjorde suce och satte Jil Sander på modekartan även för den stora massan, först av allt kommer lite bilder;












Vem hade inte något helvitt på catwalken i vår? Älskar kombinationen vitt+neon

jag älskar att Jil Sander fixar att göra otroligt färgglada plagg utan att det känns för mcyket och det känns som att man själv skulle kunna bära sånna här fäger utan det blir trafikljus över det hela. Det var länge sedan en designer lyckades med det. Dessutom avväger Jil Sander minimalismen hos kläderna så snyggt med maximalismen hos färgerna. Jag gillar verkligen det här. Jil har skapat den snyggaste stilen när det gäller färgtrenden i vår utan att det blir konstlat eller för mycket, det är bra gjort eftersom det var länge sedan någon lyckades med det. Det är snyggt, vackert och känns på något sätt lite nytt.

Hannover på söndag

Fick nyss reda på att Zara och Mango finns i Hannover, att det är ett shoppingmecka med 100-talsbutiker i centrum och att det brukar kallas Tysklands Milano för att det finns få mycket fashion-människor där, klingar minst sagt bra i mina öron. Vet att man egentligen inte borde se fram mot att konsumera, men jag gör tyvärr det hur mycket man än inte borde göra det. Det är bara 5 dagar kvar nu, läskigt.


Dagens rutiga

Letade fram min en av alla mina rutiga skjortor (har 3 stycken, pinsamt...) och kände att det var alldeles för länge sedan jag använde en, älskar skjortor liksom. Körde såklart uppknäppt hela vägen, en favorit det med.





Skjorta-2hand
Beiga byxor-New look
Skor-Skopunkten
Väska-H&M

Prickigt

Klänning-Beyond retro
Tröja över- H&M
Smycken-Indiska, Ur och penn, london
Skor-Skopunkten
Rygga-Gina


Gillar att det prickiga sticker upp och gör det hela lite crazy nästan...


































Danne!

Hahahahha. När jag läste om att John Galliano sparkades från Dior efter att han uttalat sig otroligt rasistiskt så bad jag en stilla bön till gud (även om jag inte tror på den) att käraste Daniel Björk skulle dela med sig av sina tankar om detta till oss, och visst gjorde han det! Han undrar om modevärlden kommer bli tråkigare efter det här, dessutom spekuleras det såklart i vem som kommer bli ny designer, spännande spännande. Läs, läs, läs!
http://rodeo.net/blog/2011/03/efter-galliano/


Den här fina platån

Har ruggigt dåligt samvete för att bloggningen inte går på högvarv just nu, men jag har liksom lite för månbga järn i elden just nu. Kom precis till mina kusser så alldeles strax ska det bli god fredagsmat, häng och annat skojsigt. Ville bara visa er dessa underbara skor (börjar mer och mer gilla den här platån över hela skon liksom) från Monki. Älskar sulan och att jag dessutom blir några centimeter längre, utan att blöda fötterna av mig samtidigt. Dessutom kom jag på när jag satt på tåget (måste ju fördriva tiden på tåg med något) att jag slängde ett par tajta jeans för ett tag sedan som jag skulle kunnat klippt några väl valda hål i och stylat med dessa skor, har liksom en drömoutfit framför mig. FAN! Säger ju att man inte ska slänga någonting, suck. Kan liksom inte riktigt släppa det. Men aja, nu ska jag försöka få bort ångesten med lite mat och prat med kusserna, borde hjälpa. Puss på er!
P.S Tack till tjejen som berättade hur jag kunde fixa håret som jag bloggade om förut, ska försöka mig på det någon dag. Visar såklart er då!

Gisele

Gissa hur jävla glatt överraskad jag blev när jag såg att min älsklingsmodell Gisele Bundchen modellar för min älsklingkedja H&M inför sommaren, hur bra kan det inte bli liksom?


Dagens fula

Idag har jag gått i skolan, ätit supergod mat på restaurang med mammsen och dansat härlig balett. Nu är jag helt död av trötthet, ska bara packa inför resan till kusserna i Norrland imorgon (fan vad jag reser just nu...) och sen slänga mig i sängen och sova, wwwunnnndeeerrrbbbaaarrrr!


Ful position I know, men jag var stressad.

Tröja med sammetsdetaljer-Topshop
Jeans-Cubus
Fjäderörhängen-H&M
Jacka-H&M
Skor-Skopunkten


Mellanlångt, brunt och fint

Snygg kvinna i fint väder OCH MED JÄVLIGT SNYGGT HÅR! Känns som den perfekta längden och platt hår med lite finess liksom, blir så lätt tråkigt med bara rakt hår som hänger. Tror (och hoppas) att jag faktiskt ungefär har den här färgen och längden på håret, så för en gångs skull kanske jag kan fixa det på mig själv. Men HUR?! Ni fattar liksom hur dålig jag är på hår när jag tycker det är komplicerat att fixa den här frippan...


Testat ny träningsform!

Ni skulle se mig just nu, ursvettig så det droppar om mig, träningskläder och ett stort lite halvblött burrigt hår. Varför? För att jag har tränat Indoor walking för första gången i mitt liv, och som ni förstår så blev man minst sagt svettig! Men oj, oj, oj vad jag gillade det. Kändes som den perfekta träningen då man vill bränna och samtidigt få starka ben. Om man går på Indoor walking får man vara beredd på mycket benstyrka och att man blir galet svettig, men det gillas ju (iallafall ibland) Ge mig några fler Indoor walkingpass och jag kommer vara starkare, uthålliagre och framförallt frälst av den här najsiga träningsformen.


Är så himla ful just nu så det blir ingen hel bild, tränar alltid i slappt linne och tajta, glansiga byxor.

Mer grönt?

Idag dammar jag av en riktig gammal goding, polarn och pyrettröjan men jag gillar det starkt! Kom på att jag borde satsa mer på grönt, inbillat mig att den färgen passar mig (stämmer det?) Nu ska jag plugga lite mer, kolla fotboll och försöka få mina armar att kännas lite smidigare, har fett mycket träningsvärk från träningen idag. Snälla, hjälp mig med en bra armstrech, ingen funkar på mig!



Tröja-PolarnoPyret
Jeans-H&M
Klocka, armband- Ur&Penn, Camden market
Skor-Skopunkten


RSS 2.0