ETT ÅR SEN FAKTISKT

create animated gif

Kollade bak lite i arkivet, och insåg att det redan var ett år sedan jag hade en asmysig december, ska se till att den här december blir minst lika rolig och så. Känns inte all svårt faktiskt, för jag är ju sån där julälskare. Liksom, hur mysigt är det inte när alla adventsgrejer är uppe och man får dricka litervis med glögg. Bilderna här uppe är allt från Chloes resortkollektion som jag älskade för ett år sedan, julgodisbak med vännerna och julmarknad i Gamla stan i Stockholm.
how to make a gif

SNODDA BILDER AV LINNEA

Vad gör man när ens kamera inte funkar? Jo, då sparar man bilderna från sina kompisars bloggar och sen är problemet löst, den här gången snodde jag dem av Linnea från i fredags då hade jag och Hanna supermysig födelsedagsmiddag tillsammans, det bjöds på pasta med kärftstjärtar i sweeichilisås och frukt i ugn till efterrätt. Ja, det var gott och mysigt!!








HAR INSETT DET

Idag försöker jag och min äckliga förkylning plugga massa, men julmusik, pepparkakor och sånt är ju så mycket roligare just nu men ska ta tag i den här förbannade jävla högen som ligger bredvid mig. Har insett att den inte sjunker av sig själv även fast jag hoppades på det in i det sista.


Brukar få dille på den här låten med jämna mellanrum, vet inte hur jag kan analysera det...


Salem funkar alltid


En jullåt kan jag bjussa på, och den här är ju så där lite extra bra. För vilken TV-serie kommer den från?

DE 8 BÄSTA

Min kära, lilla kamera råkade falla rakt ner i Hannovers asfalt så att kameralinsen förstördes, och då är det ju lite svårt att ta kort så nu är jag kameralös. Så därmed blir det inte mycket dagens, eller sånt som brukar fastna på min lins ett tag. Ska använda hjärnan så mycket jag kan för att producera lite inlägg, får se hur det går. Men en grej jag kom på var att visa er mina favoritlåtar från alla Beyonces skivor.Man kan sammanfatta det lite kort med att jag tycker senaste är bäst och mest varierande, tätt därefter kommer första skivan "dangerously in love", på tredje plats kommer Sasha Fierce(då när hon kom på att hon skulle ha någe skumt alterego) och sist och faktiskt ganska dålig är B'day.  Lysnna och njut, för det här är mina favoriter och de är sjukt bra.


































ANDNÖD

Fick sån där galen hysteri när jag såg den här skapelsen från Michael Kors, eller det blev snarare "ååå, jag vill ha råd. Måste skaffa jobb till våren"-reaktion. För den är ju så fruktansvärt fin. Måste, måste, måste ha-någon gång i alla fall. Sen blev det ju inte värre när mitt huvud kopplade att Beyonce har burit den där någon gång, sen kanske det blev lite trycka-in-kroppen-känsla på henne men fin är hon och klänningen är breathtaking-snygg.








MAN HAR DEM PÅ FÖTTERNA












FROM THE ARCHIVE


En dag var vi ute och åt och jag åt världens godaste medelhavsgrönsaker...






Camilla, Sabina, Johanna och Elin


Lite så här såg skylten ut där jag jobbade


Det var sjukligt kallt de första dagarn och dessutom hade de öppna fönster på praktiken(vem har öppna fönster när det är minus ute liksom?)


På onsdagen kvällshoppade vi och fyllde lagrena (Primark tröttar ut en) på det 110 år gamla cafet Hollandische kakaostube.


Där drack vi världens godaste chai-varm mjölk-chokladgrej. Först var det grädde, sen kom det lite chaismak, på det var det massa varm mjölk och sen när man inte trodde man skulle upptäcka mer saker så dök det upp pepparkakskross i slutet.


Här bodde jag

WAKE ME UP WHEN IT'S OVER

Hej!

Jag är en sjukt stressad tjej den här veckan, precis som alla andra i klassen. Så vi får se hur det blir med bloggning, men lite bilder från Hannover ska ni iallafall få se, det kan jag loooova. Det är skönt att vara hemma igen ( och inte behöva gå runt och vara övertrevlig hela tiden, vara på dåligt morgonhumör och gå med enbart handduk mellan duschen och sitt rum, haha) men guuuuud så kul man har haft det i Hannover.







Tre bilder från första dagen, mer kommer imorgon kan jag lova!

DIANE





Har fallit in love i Diane Kruger pa senaste tiden(kanske för att jag är Tyskland..?) men hennes klänningar är ju riktiga 10-poängare.

För övrigt, sa har jag sjukt mycket abstinens efter att fa höra Beyonces jäkla stämma, ljudet pa datorn här funkar inte. Ingen mar bra av att inte lyssna pa Beyonce pa en vecka. Dessutom hungrar jag ihjäl, idag har jag ätit 1 macka till lunch och alldeles strax ska jag ga ner i köket för att fa ännu lite mer mjöl i magen, tror det skulle serveras färdigstekta pannkakor. Urk. Ja, jag längtar efter Sverige lite.

Nej, nu blir det pannkakor, supermarket med tyska familjen och ikväll kommer en hel hög med människor hit!


BALLONGER



Jag har gått och förälskat mig i den här låten, tycker jag ni också ska jag göra om ni inte redan gjort det.

JAG VILL HA RIKTIG MAT

Halo!  Wie geht's?

Insag idaf efter pratiken att en skolfri vecka inte betyder en pluggfri vecka sa drog hem och fick lite företagsekonomi gjort (känner mig duktig faktiskt) men eftersom det ar sjukt snbba puckar när manär i Hannover ska jag in mot stan för kvällsshopping och cafemys. Har faktiskt bara köpt en väska och skärp sa jag har som tur är ganska mycket pengar kvar att bränna, men allra först ska jag ga ner i köket och försöka fa i mig nagot  (tyskarna är galna, de äter bara en macka till lunch) sa nu ska jag äta lite tidig middag, antar att det blir en sockrig macka med skinka pa. Lite sa det är i Tyskland, har jag upptäckt.

Ha det bra!

FÖRSTA DAGEN PA PRAKTIKEN

Hej!

Idag har jag använt skalpell för första gangen, vaccinerat barn och opererat lite här och där eller neh förresten... inte riktigt. Jag pratar om första dagen pa praktiken da jag hänger pa en barnklinik men jag fick snarare halla i en leksak snarare än skalpell... Men kul har jag haft det idag och dessutom har jag hunnit med det 4 vaningar höga Primark. Nice. Imorgon antar jag att det blir mer shopping, praktik, restaurangbesök och kanske ett barbesök. Den som lever far se, helt enkelt.

Funkar inte att ladda upp bilder, sa ni far en länk till en intervju fran Beyonce.

här

PUSS PUSS

JUST EYES



I vinter ska jag använda mer eyeliner har jag bestämt, ger ju liksom ett sånt där amazing lyft för ögonen. I dag ska jag köpa massa BILLIGT, bra smink. Det är en av alla bra grejer Deutschland erbjuder.

EYELINER AND PLOMMON LIPS



Eyeliner ska jag använda mer i vinter, det ger ju ett helt amazing lyft för ögonen liksom. Nu när jag är här i tyskland ska jag köpa massa BILLIGT bra smink. Det är en till av alla bra grejer som Deutschland erbjuder.

I SEE STARS

Mitt hjärta bankar lite extra hårt för stjärnmönster just nu, ska hålla utkik efter det här i Hannover (förresten så har Primark öppnats i Hannover, farligt) så jag hoppas jag kommer hem med något fyllt med dessa skinande fina grejer.




Dolce&Gabbana


Fin tröja från Monki


Söt klänning från ASOS

SÅ JÄVLA DYSTERT

Victorias secret ägde ju rum för några dagar sedan, som vanligt var det inte ens lite gnutta mångfald på hudtyper, ålder eller kroppar men fina undies hade de ju iallafall. Inspireras av deras underbara svall och snygga undies, men försök inte att påverkas av dessa stereotypa kroppar.








GOOD MORNING



Jag dööööör, vad trött jag är. Det är inte mänskligt att gå upp klockan 5 på en lördag men det är väl egentligen ingen ide att klaga då jag ÅKER TILL HANNOVER I 8 DAGAR! Där ska jag praktisera, hänga med fina människor, kunna säga lite mer tyska ord och shoppa. Nice. Nice. Nice.

A-Ö, Max Mara!











Max Mara aw11 för er

HOPPAS ATT DE ÄR SUPERDUPERFINA





ÄNNNNNNTTTLIIIIGGEEEEEEN är de här, visar de snart på sånt där äkta bloggmaner.

BEYONCE, DU BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE

Min senaste Beyonce-crush är hennes första skiva "dangerously in love", den är SÅ bra och soft bara, den som går på repeat just nu är dom här. Sätt på dem och njuuuuuut av att det är fredag, vetja!









ON MY MIND


Fina omslag från BON, håret på omslag 1-såååå fiiint.


Lovely Gisele


Fin väst från H&M, snygg att matcha över till exempel polon.


Cheap monday S/S12


Ipadfodral


Marcella- så fin i Carin Wester.


Världens bästa/snyggaste Beyonce


Snygg nagellacksfärg från OPIs samarbeta med Nicki Minaj


Vouge 1991-alla var med.

EN TILL FIN PRESENT

Känner på mig att "svenska modeundret" kommer bli min lilla bebis som jag kommer vilja läsa hela tiden. Den handlar helt enkelt om svenskt mode och alla märken som finns. Varför designar Sverige just så mycket jeans och hur kännetecknas vi ute i världen?! Eller finns det överhuvudtaget något som kan kallas modeunder? Åh vill börja läsa NU.




TACK FINA NI








födelsedagsmiddag!


Mitt födelsedagsbord är överfullt, haha. Jag fick massa skönhetsgrejer: scrub och rengörinsgel från neutrogena, tre nagellack från Mavala(skitsnygga färger), hårolja från Lee stafford (älskar den redan) body butter från Body shop, rougeborste, läppglans från Lumene och makeup och hårstyling av duktiga Emma (aweeeeessommmmeee)



Jag har haft en så fruktansvärt härlig dag med mina fina människor! Mor och far väckte mig på sängen med sång, presenter och god frukost och sen körde vi familjens klassiska skattjakt. Det är en av alla konstiga traditioner min familj har, men den är stört kul. På lunchen gick jag och fika med några kompisar på JAVA och ikväll har jag umgåts med massa fina människor som varit hemma hos mig och ätit tårta och myst. Tack för alla fina presenter och att ni finns, kram kram.

Nu ska jag njuta av mina presenter och sen kolla ett avsnitt gossip-girl innan jag ska slagga!

BIRTHDAY








IDAG FYLLER JAG ÅR, YNKA 17 ÅR. KÄNNS SÅ SJUUUUKT LITET MEN JAG ÄR ÄNDÅ GLAAAAAAAA!

LITE LISTA BARA


KLÄDER
Skor: mina svarta låga converse och svarta boots.
Jeans: Alla från Cubus, sköna och tajta.
Tröja: min turkosa, stickade.
Underkläder: min svarta spets-BH(så skön) loch sidentrosor.


ACCESSOARER
Väska: Min röda portfölj.
Solglasögon: mian runda från Indiska som tyvärr är spårlöst försvunna.
Klocka: Min Regal.

TEKNIK
Tv: En stor fett platt-tv från SONY.
Stereo: Någon bra som det spelas sjukligt mycket Beyonce på...
Mobiltelefon: Nu en gammal äcklig nokia men om några veckor är en samsung galaxy ace förhoppningsvis min.
Dator: En hp
Kamera: en sony
BADRUM

Tandkräm: Colgate ( den blåa med vita prickar typ)
Tvål: ACO, typ.
Hårprodukt: Hmm... serum från Kerastase
Parfym: Beat it-burberry
Hudkräm: Body butter mango
Schampo: Loreal absolute repair
Balsam: Loreal
Medicin: Nope, förutom lite huvudvärkstabletter då *knarkare*


MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Typ Loka..
Bröd: surdeg
Choklad: mörk choklad, 70 %
Glass: choklad

DET HAR JAG HEMMA
Säng: 120 cm
Lakan: Va? Alltså? Ja vita från IKEA



ÖVRIGT
Frisörsalong: Nadias hårstudio
Bank: Nordea
Gym: Friskis!

HOOOLAAAAA

Världens duktigaste tjejer idag är utan tvekan jag och Hanna, för vi har suttit i flera timmar och druckit kärlekste, pratat om  livet- och såklart gjort några tal enligt pqformeln också. Nu ska jag läsa lite "candide" (kuuuuul) och belöna mig med ett avsnitt gossip-girl innan jag kryper ner i sängen. Idag klarade jag att ha 1 h lång "aerobics"lektion med klassen alldeles själv. Det tycker jag borde belönas liksom.






P.S, jag fyller år imorgon, wieee!D.S




BROWN BOOTS




Din sko- 499 spänn.


Invigde mina nya skor idag, de har stått och samlat damm i två månader typ nu men idag blev det premiär. De är så sköööööna, fina, snygga, varma och bara allmänt braiga.

SMYGSTARTAR

Sista dagen på höstlovet blev det sovmorgon till 11 efter en lång natt, sen har jag hunnit med liite plugg, powerwalk och supermysig födelsedagsfika med la familia, fyller ju år på onsdag och min bror på söndag så vi smygfirade lite. Nej, nu ska jag inte låta som att höstlovet redan är slut- det är ju faktiskt ändå typ 6 timmar kvar och de kommer ägnas åt en sån där måstemiddag hos morfar.


Av mina syskon fick jag två par sidentrosor( har ett par typ likadana från Victorias secret och de är som mitt andra skinn, tror de här kommer vara minst lika skön), bästa Styleby, mitt favoritgodis vaniljfudge och biljetter till musikalen "paraplyerna i cherbourg". Hur kul? TACK TACK TACK!

PLOMMON



Här kommer världens största leende med det finaste läppstiftet just nu-"glowing ruby" från Isadora. Höstigt och så. Like it a lot.

MIRAKEL

Produkten jag gått och förälskat mig i de senaste dagarna (imorgon kommer det liksom vara en ny) är Åhlens ögoncreme. Om man är en såndär tönt som mig och skönhetsjunkie som älskar att smeta in sig med allt möjligt konstigt så är det här något för dig liksom. Smörjer in mig den med fingertopparna runt ögonen precis innan jag hoppar in i sängen och sen vaknar jag som en ny människa dagen därpå, eller ehh... inte riktigt.

Men lite av påsarna och svartheten under ögona försvinner faktiskt. Sen har jag ingen jävla aning om det bara är inbillning, men isåfall är det billig inbillning- bara 99 spänn. Sen om man vill kyla ner ögona lite, så kan man ju förvara den i kylskåpet. Det brukar jag göra!


FÖR ETT ÅR SEDAN


Jag fick Chanels "vitalumiere" av pappsen, men blev tyvärr ganska besviken.


Jag gick på sminkkurs, och blev sminkad så här jättejättefint.

'
Tyckte att den här outfiten tillhörande Elin Kling var helt breathtaking-snygg.


Jag körde lite rockig stil, eller det här är typ så här rockig jag kan bli...


På min födelsedag den 9 november så var det värsta snöstormen.

Buhu, fick lite smått ångest idag för att det redan är 4 november, det är fan inte okej. Kan typ inte någon bara trycka på stoppknappen så att livet går liiiiite saktare?! PLEASE! Aja, kollade iallafall genom vad jag gjorde för ett år sedan( en av alla underbara grejer med att ha en blogg) och jag gjorde mycket roliga saker då också, ska se till att november 2011 blir lika kul. Känns som att det inte kommer bli några problem då jag åker till Tyskland om en vecka med skolan. Inte fel alls.

LADDAR UPP LITE

Idag har jag en sjukt skön dag då jag bara slappat och gjort vad jag kännt för. Det betyder alltså: inget ansträngande alls, förutom morgonpowerwalken då. Gossip-girl har varvats med tidningsläsande, bakande av hälsobitar och små korta powernaps. Ja, inte helt fel att ha sånna där dagar ibland men nu är det tyvärr tillbaka till verkligheten:matteplugg!




Och för er som ville ha en liten recension på hälsobitarna: de är sjukt goda och nyttiga, perfekt som mellis eller när man är sugen på något.




min uunnndeeeerrbaaaraaa säng

Dessutom har den här låten gått på repeat hela dagen, har gått en crush på Savage garden. Men egentligen är de ju sjukt dåliga. Bara så himla mycket nostalgi ju!

HER NAME IS COLLAN



















Delar med mig lite av min inspo-mapp som innehåller sjukt mycket bilder av just denna bruden som enligt mig klär sig sjukt vasst. Jag skulle bara vela sno lite av hennes garderob, den är ju så ppeeerfeeekkkttt. Hon slår de största överskattade modemänniskorna i Sverige (Elin Kling bär sig ju bara i t-shirts och Sofi Fahrman har lite för mycket jet-set stil) Columbine Smille har alltid oväntade outfits med det där lilla extra, och hennes outfits känns alltid väldigt personliga. Ni som känner för att sno hennes garderob inatt kan ju höra av er!


LITE FRÅN IGÅR

Igår hade ju sån där asmysig dag med mina kompisar, jag lunchade världens godaste lunch på Fikafabriken med Maja och Frida, sen var jag personal shopper åt Maja som var på skojakt, och efter det svettades jag och Siri på ett aerobicspass och till sist så spelade jag Rappa Kalja(så jävla kul) med Eva, två Fridos och Maja. Bra dag!











A NICE NIGHT

Just nu njuter jag av gossip-girl marathon (kan man inte bara gå hoppa in i deras värld för en dag?) men världens finaste kompisar Hanna, Julia och Malin. Vad skulle jag gjort utan er liksom?


Kvällens snacks: vindruvor, melon och popcorn med dip (Hannas skumma kombo,haha)

KAMERAN

Typ det här fastnade på min kameralins under mina najsiga/roliga/härliga dagarna i huvudstaden:







Jag var på en utställning om Guldknappen, kul att se det lilla som var men den kändes ganska b och var pytteliten tyvärr...



Igår åt jag världens godaste confiterat ankbröst med lökpure och puylinser på Urban Deli. Det var typ det godaste jag ätit på år och dar, och alla ni som drar till Stockholm borde gå på Urban deli på Nytorget!


En annan dag lunchade vi på grace tea house och åt goda dumplings med massa godheter. Dit borde alla gå och dricka vitt te och mysa.


Sen var jag på Hair också, den hade lite skum handling men musiken och alla sånt var minst sagt grymt.

Det var det, typ. Nu kommer Lovisa hit och hänger. Puss, puss, puss


RSS 2.0