MATPORR









Tänkte visa er lite olika bilder från de senaste veckorna men märkte det enda som hade fastnat på linsen var mat... Så, här får ni lite matporr ala Karin!


BOMBER




Jacka-Lånad av Frida Skor-Skopunkten Väska-H&M Jeans-Dr.denim (nya och helt världsbäst) Armand-Lindex Linne-Weekday


Så här såg jag ut igår innan jag drog till Jenny och hade en väldigt fin kväll med Vera, Josefine och Jenny innehållandes spontanlagning av kycklingpaj och världens godaste fruktfat. Mycket bra kväll!! Idag har jag jobbat
från klockan 11 och nu ska jag iväg till Maja, hon säger att hon behöver plugga men om jag känner oss rätt tror jag inte det kommer bli mycket av den varan, vi kommer nog bara snickelisnacka. Ha en fin kväll, vi hörs imorgon efter jobbet! Puss och kram.

DEN 23 APRIL 2012





Godmorgon! Ny vecka, nya tag I guess och även den här innehåller massa skolgrejer och kvällsaktiviteter men jag är ganska så glad ändå, och blir bara ännu gladare av collegejackan jag har på mig, även den lånad av Frida. Så skön och så fin. Nu ska jag trippa iväg till skolan (måste gå tio minuter tidigare bara för att de bygger om och jag måste ta annan väg, retar gallfeber på mig en måndagsmorgon...) men idag ska vi ha lite inspirationsdag för projektarbetet som ska snart ska börja, tror jag ska göra någon slags tidning med lite av skönhet, mode och samhällsfrågor. Får se, hoppas ni får en bra dag iallafall. Puss puss!

NAGELLACK

Lånade Fridas nagellack igår när jag var på 18-årsfest där, tycker det är görsnyggt och vill inte sluta kolla på det. Det är från Gina tricot  i färgen "lilac me". Nu ska jag plugga, nån som vill komma och rädda mig?


WALKING

Tog en promenad idag efter skolan, det var superskönt innan jag var i mitten på promenaden och ute på typ landet då det började hagla. Då var det bara att rusa på, men jag hann dock inte hem utan att bli helt pissblöt, så nu ska jag byta mina blöta kläder mot myskläder och äta tomatsås, pasta, fetaost och vitkålssallad. MUMS!

FIKAR UTE MED VÄNNERNA

Hej på er!

Sitter på Espresso house med Micaela och Lovisa, vill vara meddela alla er i snöiga Stockholm att vi sitter UTE, yes ni hörde helt rätt! Har jobbat hela dagen idag på ett cafe i stan för första gången, hur kul som helst! Ska jobba där imorgon med, men cashen rullar väl förhoppningsvis in! Nu ska jag fortsätta snickelisnacka med mina vänner, puss puss!




VILL TRÄNA JU

Jag längtar efter att träna! Nu har jag inte gjort något mer ansträngande än små promenader på två veckor och det börjar kännas i min kropp. Jag vill svettas (det är ju i och för sig inga problem för mig, jag STÄNKER svett efter ett spinningpass typ) och känna att hela kroppen arbetar och koppla bort allt som hjärnan går runt och tänker på. Förut var träning något som jag såg som ett ont måste men nu är det för det mesta BARA KUL! Ni som inte tränar borde prova på det här med att regelbundet svettas, använda kroppen och prestera lite mer än vad man trodde att man orkade. Ni kommer bli addicted, tro mig. Givetvis ska man träna med måtta och sånt som kroppen mår bra av, och man får hålla koll så att man inte blir helt fast av det. Man måste sätta gränser hur ofta man kan träna också. Men om du klarar det så kommer du känna dig bode friskare, piggare och leva längre (eller man hoppas ju det iallafall) Nej, nu ska jag krypa ner under täcket igen så att jag får träna snart igen. För det är ju så kul, haha!

Och för er som kan träna, lite bra träningslåtar:













MARKUS KRUNEGÅRD-MINUSGRADER VÄRMER LUFTEN

Nu säger lilla sjuka jag god förmiddag med en till låt- minusgrader värmer luften med Markus Krunegård <3


MARKUS KRUNEGÅRD-STHLM SKYLINE




Godmorgon säger jag med den här låten

BEAUTY STUFF

I guess att alla vi som är skönhetsjunkies och kan gå runt i en sminkbutik en hel dag har sina klara favoriter, som typ alltid kommer ta plats i necessären och givetvis har jag det med. Och varför inte visa er dem och samtidigt tipsa lite?

1.Lumene erbjuder väldigt bra primers som har blivit klassiker för många, jag använder "crystal radiance primer" som ger fin lyster, resten av sminket sitter snyggt och man får en fin, lite solfräsch yta. Dessutom superfin att använda utan foundation, man får skitsnyggt ala natural-resultat.

2.Det bästa med deras "eyeshadow primer" är att pigmentet i ögonskuggan kommer fram mer och färgen fördjupas, därmed kan man köpa ganska billiga ögonskuggor med lite pigment i och istället använda primern mycket. Den är verkligen outstanding.

3."Kings and queens" duschcreme. Bara för att den löddrar skitmycket och luktar "jag vill typ äta duschcremen-gott".

4. Den här är också så bra för att den luktar lite av allt, lite gammal mormor, lite sexigt och lite fräscht. Bra mix. Och gjord av Beyonce dessutom.

5.Aco:s nail polish remover, tar bort lacket effektivt och utan att naglarna blir superduper torra och fula.

6.Det helt perfekta läppstiftet enligt mig är Max Factors "flame tree", och om du vill ha intensivare färg så kan du börja med Make up stores "Burlesqe"-läppenna, blir intensivare färg och hållbarhet som räcker genom många måltider och klunkar.

7.Nivea:s "cleansing wipes" är supersköna att ta bort sminket med när man har lite bråttom, eller sover borta och inte orkar ta med sig sina tusen olika rengöringar. Använder dem dock inte så ofta då de där engångsservetterna känns väldigt omiljövänliga. Men superbra att använda då och då.







Hoppas att ni fick lite användbara tips, men det här är budgetgrejer som jag verkligen kommer köpa igen, vilka är era klassiker?



SNABBA CASH

Det enda bra med att vara hemma och sjuk idag är att jag kan läsa,  helt oavbrutet, ur "snabba cash". Så himla jävla sjukt spännade. Har redan sett filmen många gånger, men aa det är fortfarande spännande att läsa om Jorges, Mrados och Jw busliv.. Ni borde verkligen läsa den!! Nu ska jag byta snabba cash-boken mot affärsjuridikboken, urk.


HAMBURGERS AND FOOTBALL




Ikväll tog jag en regnig promenad i mina blommiga gummistövlar (viktig detalj) till Hanna, där käkades det hamburgare med allt som MÅSTE vara i och kollades fotboll. Som ni förstår så var det en väldigt bra onsdagskväll...

LILA OCH MINT



Idag efter skolan fikade jag med fina Lovisa på JAVA, det piggade upp i det fina vädret precis som den här matchningen av depend nagellacket och mintfärgade tröjan. Puss puss puss.

KINNAMAN, NOM NOM NOM












Joel Kinnaman


På tal om snyggaste killen all over the world, den här snubben tar ju iallafall topp tre. Shit, en riktig tiopoängare. Jag vill ha dig!!!


PÅSKEN I EN LISTA

Nemen oj hej hej på er alla påskvänner. Har ni haft en fin påsk? Hope so, det har iallafall jag
haft (bortsett från förkylningen och huvudvärken från hell som förföljt mig i en vecka nu...)

Tänkte blogga ikapp lite, och varför inte sätta upp det i en fin numrerad lista?

1. Ätit massa ägg. Typ minst 3 per dag. Så gott. Så nyttigt. I alla former.
2. Letat påskägg. Försökt få en 2-åring förstå att man ska leta efter ett ägg och att det i det ligger massa gott. Svårt.
3. Sett Snabba Cash.
4. Varit med syrran på Titanic 3d (jag är ju en Titanicnörd så älskar att det står massa om Titanic nu)
5. Disskuterat vem som är världens snyggaste kille och tjej nu levande. Jag röstar starkt på Scarlett Johansson, Freida Pinto och Peneople Cruz. Killarna var lite svårare, men jag tror jag lägger den på Joel Kinnaman, eller Ashton Kutcher i "two and a half men". (Det måste ju finnas snyggare killar än så, men kommer fan inte på några)
6. Lekt massa med världens sötaste unge som heter Nils.
7. Fikat aprikostårta med några vid namn Jakob, Lina, Lotta och Leif.
8. Ätit världens godaste lax som mamma gjort, nom nom.
9. Gått runt och varit irriterad att man är sjuk när man är ledig.
10. Spelat massa omgångar av Besserwizzer.
11. Gått promenad.
12. Såklart ätit påskägg fullproppat med vaniljfudge.
13. Funderat på om jag ska köpa ett par jeansschorts.
14. Dreglat över Joel Kinnaman.
15. Funderat på om jag behöver göra plugg, och insett med glädje att svaret var nej.
16. Försökt kolla på filmen "Jane Eyre". Gillar inte att kolla film. Då måste man vara tyst, sitta still och vara koncentrerad-SAMTIDIGT! Inget för mig.
17. Lyssnat på när 2-åringen sjungt "äckligt" av Ansiktet.
18. Börjat läsa "Snabba cash".
19. Nu ska jag ta sista lediga dagen, den ska ägnas åt att bli frisk och hänga med syskonen.


En bild på Nils


Och en bild när jag var liten.

PURPLE NAILS



Det här är mitt påsknagellack, älskar den superfina färgen. Lade över "Seche vite" över lacket (prisbelönt lack som hyllats, än är jag inte övertygad) men naglarna får ett vädligt fint glans iallafall, igår gjorde jag faktiskt en påskstädning av mig själv (låter ganska snuskigt har jag kommit på) och tog en superlång dusch, gjorde en inpackning med "loreal absolut repair", noppade ögonbrynen, gjorde fotbad, filade naglarna och gjorde ansiktsmask samtidigt som jag kollade på O.C, älskar den där TV-serien. Så sjuuuuukt bra.

JOSEFINE

Idag gjorde jag något som inte var det bästa för min förkylning, men desto bättre för humöret. Jag och Josefine satte oss i Stadsparken med varsin filt, muffins med grädde, björnbör och te och snackade om allt från himmel till jord. När solen gick ner drog vi hem till mig och myste, det blev en superduperbra dag med min fina kompis!




Imorgon ska jag upp tidigt för att frukosta på JAVA, bara älskar lov ju.

JUICE HALLON IS



6 stycken färska apelsiner+frysta hallon+is = helt beroendeframkallande gott!

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ





Hej hej hej. Jag är sjuk och sur, för jag skulle ha hemmaspamys med Hanna idag och nu förstör min jävla förkylning och feber det (jag är ju aldrig sjuk, varför måste jag blir det på lovet?) så nu försöker jag hitta på vad jag ska göra, är inte så supervan att ta det lugnt helt enkelt. Blir superutråkad efter en minut. Jag ska iallafall kolla O.C, Hip hip hora, kanske damma hyllorna i mitt rum, och läsa böcker och tidningar. Men först ska jag dra till ICA och köpa 100000000000 apelsiner och göra värsta c-vitaminsbomben. Hej svejs.

KRUNEGÅRDEN










Glädjen när min önskan att Markus Krunegård skulle komma till peace skulle ni sett, jag gjorde ett riktigt glädjeskutt och skrek lite av glädje inombords. Älskar honom, han har så fina vardagliga texter utan försköning, de känns helt enkelt bara så äkta och vackra. Här är mina favoriter. Min dag har ägnats åt långfrukost med kompisar, och sen har jag mest intagut sängläge för min hals typ dödar mig, jag skulle ju inte bli sjuk-jag och Hanna ska ju ha hemmaspa imorgon...

NOM NOM NOM NOM

Hej hej hej. Den här helgen har typ varit över toppen vad jag orkat men oj så kul jag har haft det också. Sovit över hos min kära farmor, lunchat med Lotta och Lina, lagat trerättersmiddag med Eva till Maja och Frida, suttit och pratat med Lovisa, Frida E, Frida L, Maja och Eva långt in på natten, sleep over med Maja och idag har jag gymmat med Julia, storstädat lägenheten och samtidigt lyssnat på världens bästa spotify-spellista. Alldeles strax kommer Elin, Malin, Anna, Hanna och Julia. Ska övertala dem att kolla på en film och äta våfflor, typ. Det är max vad jag orkar, hoppas ni får en fin kväll!!!





Till efterrätt gjorde vi Kladdkaka med mintkrokant, kiwi, hallon och grädde. nom nom.

RSS 2.0