HEJHO

Hejho! Min helg so far har bestått av filmkväll med Julia och Hanna i fredags, vi kollade på Hundtricket (det är ju typ världens roligaste film) och igår traskade jag på stan med mor min och åt massor av kräftor på en kräftskiva på kvällen. Idag har jag sovit LÄNGE, tagit en powerwalk och nu ska jag möta upp en hel drös med chicas och käka på restaurang! Åh, orkar inte med skola imorn. Vill ha helg heeeeelaaaa liiiiveeeettttt
 
Kjol-H&M Tröja- Second hand Väska-H&M Skor-Scorett Halsband-second hand Ring-Kommer inte ihåg
 
 

MASSOR AV KLÄDER

Linne med urringad rygg (Monki), randigtröja (fyndade på Johannas och Josefines loppis på jobbet), glittrig svart v-ringad tröja (second hand), plommonlila tröja (H&M) och supersöt, blommig klänning från Rut med flera.

 Hittar inte stativet till min kamera, måste leta upp det så jag kan visa er min nya köp som nån av er också önskade i kommentarerna. Men ni kan ju alltid få en sneak-peak. Har för övrigt lite ångest över projektarbete, ORKAR verkligen inte komma igång. Har liksom ingen aning var jag ska börja. Tips, nån?
 
 

ORKAR INTE KOMMA PÅ EN RUBRIK

Hej! Idag har jag och Camilla hängt på min balkong och ätit fruktsallad med vaniljglass och bara haft det allmänt gött. Det var nästan 2 månader sen vi sist sågs eftersom båda varit ute och farit så vi hade helt klart mycket att checka upp. Nu ska jag och far ut och köra, åh jag vill bara kunna köra helt och hållet. Orkar inte hålla på å traggla samma sak om och om igen...(rastlös, ja!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHOPPAT LITE FÖR MYCKET, KANSKE

Shoppade upp lite av min lön idag (ni skulle sett mitt glädjeskutt när 17500 kommit in på kontot) Nu är jag 2000 spänn fattigare men ett par mörklila byxor, stuprörsjeans, assnyggt linne, smink och dessa snygga boots rikare. Så då kanske det är OK att shoppa upp 2000 spänn på en timme?!
 
Från Scorett, visst är de fina?
 
 

RSS 2.0