SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Att temperaturen gick upp till nästan 10 grader och något som kallad vår verkar komma allt närmare firar jag med vårfärg på naglarna (Mavalas "nice") och min ständiga följeslagare parkasen. Wiho!


STACKARS ESTELLE

Igår hade jag en jättemysig kväll med mina väldigt fina kompisar Josefin, Maja, Frida och Lovisa. Vi gjorde laxsås, tomatsås, pasta och marängswiss till efterrätt. Inga fel alls, ikväll ska jag faktiskt bara umgås med mig själv men framförallt min superduperbraiga O.C-box, har fallit dit igen och när jag får O.C-cravings så går det liksom inte att stoppa, om de har kommit så kommer de inte gå över förns jag har ett sett några avsnitt. Förresten, vill bara gratta prinsessan Estelle också. Även fast du bara är 2 dagar gammal så är hela ditt liv bestämt. Ha det kul bland bandklippningarna, strikta kostymer och tråkiga middagar.Jag är inte avundsjuk.




TREES






När jag har mycket pengar så brukar jag bli en riktig snåljop och spara pengarna på kontot i säkert förvar men när jag däremot har lite pengar gör jag det sista man borde göra, då tänker jag att det är skit samma om jag spenderar liiiite till (även om det ibland blir alldeles för mycket) och eftersom mitt konto ekade tomt i Stockholm så blev det givetvis aaalllldeeeeleees för mycket shopping, och en av de sakerna var den här fina tischan från Weekday. Lite olik det mina ögon för det mesta brukar digga men jag tror den kommer bli finfin i vår. Kostar 150 kronor


Nu ska jag traska över till Majsan!

Onsdag och fina saker















Det är onsdagmorgon och jag är inne på VOGUE och kollar på fina saker från catwalken och bjussar er på lite saker från de senaste modeveckorna, Chloe som är på sista bilden diggar jag lite extra mycket-precis som det brukar vara helt enkelt.

SÅ GOTT



Lyssnar på Erik Hassle och känner mina ben som är helt perfekt trötta efter ett svinjobbigt spinnpass med Camilla och Julia (har blivit helst frälst i att sitta på en cykel i en timme och kolla rakt fram i en vit vägg...) Innan laddade jag upp med en supergod smoothie gjorde på mild yoghurt, havregryn, hallon, krossade linfrön och krossade mandlar (blir så himla gott att ha det i) Om man vill få en ännu mer mättande smoothie är det ju bara å lägga i banan eller rå äggula så att man får i sig protein. Jag toppade med mammas hemmagjorda musli/crunch som är guds gåva till folket. Bättre mellanmål kan man inte få.

HÄSTAR HJÄRTAN OCH FJÄRILAR





Dags å säga hej till mitt nya halsband som kanske är värd att bli sån varje dag-bärare som jag snackade om för några veckor sedan. Fin är den iallafall och man kan hänga massa andra roliga berlocker så som fjärilar, ringar och hjärtan på den. Men idag hänger en liten häst där.
Shit vad har hänt egentligen, jag är ju sån där som köper SKITSTORA gudinnasmycken som väger minst 100 kg och som man får ont i nacken, eller öronsnibbarna av att bära. Känner att det är ganska så skönt att bara ha en liten tyngdlös häst på halsen just nu, bekvämare så!

SASSA BRASSA MANDELMASSA

Haft superduperfina dagar i huvudstaden med fina syskon, kusiner och vänner. Har ätit middag med kusserna och moster, powerwalkat, firat systers barn Nisse som fyllde 2, varit i Winterwiken och tagit en blöt promenad, gjort trerättersmiddag och kollat på Wallander, shoppat, träffat min kompis Micaela och bowlat med Bananbowlarna. Shit, allt det här på tre dagar? Yes box!


Tog en powerwalk runt Reimersholme


Lekte med världens finurligaste och sötaste barn. Jag försökte förgäves få en fin bild på båda oss där han inte sprattlade eller typ blev blind av blixten. Den här blev den bästa.




En promeand i Vinterviken


Och en god macka dessutom


Till huvudrätt gjorde kocken/systern Stina torsk med kantareller, bacon, rödlök, morötter och spenat. Supergott.


Träffade min kompis Micaela som bor i huvudstaden.


Åt en sån där god, oljig pasta på Vapiano och bowlade innan det var dags att sätta sig på tåget igen.

Nu är jag hemma igen, och det blev ingen lång sömn inatt heller för jag ska traska iväg med mor och äta frulle på JAVA alldeles strax, förträffligt!





GOING

Nu är det inte alldeles för långt kvar innan min hjärna går på lov (sjukt nära, bara ett tal på engelskan imorgon) och oj oj oj vad nice det ska bli. Mitt näst sista sportlov. På tal om lov så bestämde jag och Camilla oss över en kaffe  i eftermiddags att vi ska joina alla våra kompisar på peace and love, kan ju inte bli annat än awesome, tänker jag. Det var typ det jag hade att säga, eller nej jag åker ju faktiskt till huvudstaden imorgon. Så vi hörs när vi hörs, puss puss puss


Ny väska från Myrorna, 50 kronor.

SAY SUMMER AND I DIE

























Lyssnar på den här låten och får sånna där jättenajsiga tankar i huvudet om sommaren som kommer och den som varit som var helt sjukt bra. Längtar till att ta på mig min favoritklänning, sandalerna och bara göra vad som faller mig in. Sommar sommar sommar. Jag ser fram mot dig!





MY HEART IS REFUSING ME




Världens mest konstiga bild men färger är nummer 332 i alla fall.



Tänkte att min första inlägg på tre dagar skulle handla om ett nytt fint ting som jag gillar starkt och som ganska ofta handlar det om smink, diggar min nya ögonskugga från MNY Maybelline sådär väldigt mycket. Har en fin lila/rosa färg som säkert är jättefin att lägga en sotning med men än så länge har det bara blivit den plus Makeupstores "muffin" för att ljusa upp den lite. MNY är ju ett riktigt billigt märke ( Vilket vi såklart gillar) men glöm då inte att lägga ögonskuggeprimer innan, gör verkligen skillnad.

Nu ska jag skita i det hdr äckliga, jävla latinplugget och gå och spinna istället. Laddar upp med den här låten, bara för att den får mig att tänka på sommaren och andra fina saker

I WANT TO BE FOREVER YOUNG

Hej hej hej. Det senaste dygnet har varit så där sjukt kul och som man kommer minnas länge, länge för jag var på Emelies 18-årsfest och dansade, skålade och snackade tills jag svettades ihjäl och traskade hem till Hanna i snön och sov där och släckte våra ögon klockan halv 5 typ. Idag gjorde vi amerikanska pannkakor med massor av sirap för att återhämta oss och snackade om livet och pluggade tråkiska latinska termer. Men åh så kul jag hade det med mina fina kompisar, och grattis Emelie igen!




SÅ FINT



Idag hände det som inte fick hända- jag fick mer cravings, denna gång efter dessa små superdupersöta parfymer från Dior. Så vackert och luktar så gott. åh. åh. åh. jag har inte råd. Snyft. snyft. snyft.

HEJ HEJ HEJ HEJ

Hej hej hemskt mycket hej. Sorry, sorry, sorry för mitt försvinnande från den här bloggen, ska skärpa mig nu. Men det har gått i 100 % jävligt länge (allt från häng med 30 pers hemma hos mig, 18-årsfest, knytis, resa till Stockholm och plugg) men jag ska börja igen, hade jag tänkt. Men allra först ska jag plugga, tyskarna åkte hem idag så det här kommer bli en skön kväll...

Men lite av det jag gjort har fastnat på min lins i alla fall...




18-årsmiddag hos Jenny


I stockholm köpte jag en ögonskuggeprimer från Lumene ( sägs vara riktigt bra) och den andra som är för hela ansiktet har jag använt sen länge=jag gillar den.


Sen köpte jag ett jättefint armband på lindex också


Visst är det vackert? Vi disikerade(?) idag på kära naturkunskapen, detta är en äcklig, liten njure. Uuueeeehhh.






FINA TING SOM JAG GILLAR


Det här har ju varit sån där modevecka i Stockholm, och det är ju alltid kul att se vad alla har fått fram. Men annars känner jag mest att det varit dålig bevakning (eller mycket bevakning har det ju varit men inte så bra sådan) Rodeo är ju typ den enda svenska sidan som ger lite kritiska recensioner av visningarna men samtidigt finns det inte så mycket bilder på kollektionerna där, utan man måste ändå gå in på nån annan sida och kolla. Inte bra enligt mig. Och för att inte tala om ELLE, att de är Sveriges framstående modemagasin känns mer och mer skumt/konstigt/ovärt. Men fina saker och människor har det ju inte snålats på under veckan i alla fall.





















RSS 2.0