FAR MOT GOTLAND

Godmorgon på er!
 
Just nu sitter jag på tåget som ska ta mig till bussen, som i sin tur ska ta mig till båten som sedan ska ta mig till bilen på Gotland och sen sommarstugan på Gotland. Puh! Imorgon börjar jag ju jobba på ett cafe, är lite så där lagom nervös och förväntansfull. Nu ska jag slå upp min tidning, lyssna på Erik Hassle och bara njuta. Tycker det är mysigt att resa själv faktiskt!
 
Ni får lite gotlandbilder från förra året...
 
P.S Ska försöka blogga så mycket som möjligt på Gotland. D.S
 
 

HOME

 
 
Hej! Nu är jag hemma från Gotland och eftersom jag inte riktigt vet var man börjar blogga efter att ha skippat det i 5 veckor. Men vi börjar med lite bilder iallafall. Kram,

THIS IS PEACE AND FUCKING LOVE PART 2


THIS IS PEACE AND FUCKING LOVE

Hejho! Jag är hemma igen efter en helt galen, kul och sjuktligt minnesvärd vecka. Har nog haft en av de bästa dagarna i mitt liv, jag har haft det så sjukt kul med mina fina kompisar och träffat massa roliga människor. Är några bajjamajabesök, tonfiskburkar, skratt, musikupplevelser, langos och tälthäng rikare. Bristvara är dock sömn, bra mat som innehåller näring och inte bara fett och en sovplats där man inte vaknar upp och är supervarm som i en bastu. Åh, vet inte riktigt var jag ska börja om äventyret men bra har det varit bra och säkerligen något jag vill göra igen! Bäst var nog Markus Krunegård (så fin kille), Laleh (positiv överraskning) och Deportees (snygg sångare och sjukt bra är de ju)
Mer bilder kommer...
RSS 2.0