YOU ARE SO NICE

Smoothie gjord på kvarg, lingon, blåbär, banan, ingefära och havregryn. Givetvis toppad med hemgjord müsli, 5 av 5 toast på den goda frukosten!!


FRÖKAKORNA

Asså de här frökakorna är typ bland det godaste jag ätit nästan, om jag kunde skulle jag äta dem 24/7.

De är gjorda av 3 dadlar, 3 aprikoser, 1/4 dl linfrön, 1/2 dl pumpakärnor, 1/2 dl solrosfrön, 1 dl kokos, 1 dl havregryn, 1 ägg, 1 tsk kardemumma och 1 msk rapsolja och 1 msk honung. Blanda allt och in i ugnen 10 minuter, sen är det bara å njuta!!


ASBRA MORGON JU

Igår hade jag världens skönaste morgon efter en lång natt på födelsedagsmiddag, förfest och utgång. Gjorde nyttiga mandelpannkakor av mandelmjöl, ägg, bakpulver och mjölk och toppat med banan, hallon, hasselnötter och kokos. Så jävla gott. Kollade samtidigt på O.C och drack massa chai-te. Behövde det.

SÅ HIMLA BRA RESA

Är väldigt glad över mina bra dagar i München. Vi har strosat runt på gatorna å kollat på massa fina byggnader å massa snygga bilar (min nya favoritbil är en mini-cooper), njutit av solen, varit på Olympiastadion, gått massa längs floden, kollat på fotboll, hängt i parker och framförallt ätit sjukt mycket god mat. Vi har ätit typisk bayersk mat som knödel, schnitzel, apfelstrudel å givetvis öl. Min konsumtion av kött och öl under dessa dagar har varit ganska stor, hehe. Efter den här resan längtar jag ännu mer till jag å Camilla flyttar till Berlin i höst, gillar Tyskland. Å bästa 18-årspresenten jag fick av mina syskon, så himla BRA dagar.


RESER BORT

Åker till München imorgon med mina kära syskon. Hejdå plugg, träning å måsten och hej sol, shopping å ledighet!

LÖPA LÖPA

Min nya favoritsysselsättning senaste veckan har varit att knyta på mig löparskorna och löparkläder med lite bra musik i öronen för att LÖPA! Jag gillar det verkligen och har löpt fyra gånger på en vecka nu, och mer ska det bli! Älskar att vara ute i den friska luften och det där glädjeruset man kan få när svetten rinner med någon peppande låt i hörlurarna och känslan av att man är hur stark som helst slår mycket här i livet.

Innan, glad och ganska snygg

Bästa belöningen efteråt-strecha utomhus

Körde spurter sist av allt på den här gatan fram å tillbaka
 
Svettig och inte speciellt snygg innan

 
 
 

Bästa före eller efter träning godbit

Godaste dadelbollarna innehållandes dadlar (surprise), mandel, kokosflingor, kakao, vatten å lite smör rullade i antingen kokos eller mandel. Så himla gott. Och nyttigt.


RSS 2.0