LITE INSPIRERANDE BILDER

Hej ho! Är i värsta träningsruset idag. Men det är inte så konstigt då jag både sprungit 5 km, kört styrketräning och gått en promenad med syster. Har inte tränat på Friskis & Svettis på en vecka nu då jag varit i Gbg och haft ont i benhinnorna (fast ändå har jag tränat massa: gått flera mil, dansat och simmat haha) men det var skönt att verkligen känna svetten droppa. Älskar den känslan. Nu är jag på banan igen efter mitt korta uppehåll, och imorgon blir det spinning. Ser redan fram mot det!!

 


GÖTLABORG

Hängde i Göteborg i helgen och bara chillade runt på stan, second-handshoppade, åt massor med mat, var på musikal och mös i min hotellsäng.


SVINDYRT

Köpte precis lite nya, och skamligt dyra, ansiktsprodukter från Kiehls och Dermalogica för ett antal hundralappar. Men det är så himla roligt med nya produkter så det är värt det, men jag hoppas verkligen att de här levererar.


LAGAR LITE MAT BARA

Känner mig värsta nyttig och gjorde GI-lasagne med zucchini, köttfärs och massa kryddor igår. Till det hade jag rödkålssallad med sesamfrön. Jag tror inte på dieter alls men ibland kan det ju vara kul att testa hur det är, nästa gång ska jag nog prova något med LCHF. Efter det kommer jag nog sakna min älskade pasta för mycket och gå tillbaka till den, haha.


I'm back

Ska börja blogga igen, här kommer maaaaaassa bilder från senaste veckorna.


Heeeej

Asså Mariano Di Vaio 💛💙💜💚❤💗💘💞💖💕💓


RSS 2.0