FORTSÄTTER





Lovar att det här inte ska förvandlas till någon matporrblogg men det här var ju faktiskt lite för gott för att inte blogga om, hade dessutom sovmorgon så ja det blev en perfekt morgon. Det är filmjölk, blodapelsin, hallon, hemgjord musli, pumpafrön, linfrön, kokos och linfrön, en blanding från himmlen typ. Tog nyss en snabbfika med Elin och Camilla på Bara Vara, nu ska hjag på spinning och sen ska jag till min farmor. Kram kram, och grattis till er alla, precis som mig, som fått påsklov!!!

HELLO YOU HEALTHY THING





Camilla och jag satt och mös med kanelbullete, regn utanför fönstret och plugg idag efter skolan (dock inte lika mysigt) men när jag kom hem kurrade min mage så då gjorde jag en alldeles utsökt middag. Jag blandade keso med tonfisk, kapris, äpple, lök, pepparrot, salt och peppar och till det hade jag majs, tomater, sallad och världens godaste avocado. Shit vad stolt jag var att jag kunde få ihop en sån god röra på hmm... 5 minuter? Känner stor kärlek för nyttig men ändå så sjukt jävla god mat. Finns inget bättre, imorgon ska jag upp å göra havregrynsgröt med ägg bara för att fortsätta på den här nyttiga lilla perioden i mitt liv (jag har för övrigt bestämt att torsdagen ska bli en produktiv dag, insåg nyss att jag hade förträngt både en engelska- och naturkunskapsuppgift, sånt bara avgudar jag) Det var typ det, känns som det här blev ett väldigt konstigt inlägg men det kanske är för att jag är konstig. Who knows. Hugs hugs hugs.



WOOOOOOP


Var ju jättelänge sedan jag bloggade- så här kommer en outfit från igår. Kanske inget att hänga upp i taket men ändå fint. Skor-Converse Jeans-Cubus (nya!) Väska-Cubus Tröja-Monki
Skinnjacka-Bikbok

Hej hej hej hemskt mycket hej. Nu sitter jag mest och räknar ner dagarna tills jag har påsklov (men först ska ett matteprov, geografiuppgift och svenska uppgift göras) för då blir jag ensam hemma i 4 dagar och oj oj oj vad jag ska busa då, kommer bli livets dagar. Woop woop. Nu ska jag ut i det fina vädret igen och glömma bort allt som heter sannolikhet för det är tråkigt.

BOOTS WITH FLOWERS!

Säg hej till mina nya favoriter som är dessa söta gummistövlarna, kommer traska runt i dem på Peace and Love och typ på landet, söta som socker ju. Annars så är jag mest trött efter gårdagens och nattens bravader men det är ju faktiskt skit samma för nu ska jag se Skönheten och odjuret av musikallinjen med Malin. Hoppas ni får en bra lördagskväll, kyss kyss.






DEN 23 MARS 2012

Godmorgon godmorgon!

Har haft fina dagar sen vi sist hördes, kan ju inte bli annat än bra då vädret gör en gladare än gladast, har gått runt i mina kjolar och suttit på soldäcket, typ. Idag kommer det också bli en bra dag, först skola, spinning och ikväll ska jag till Anna med Linnea, Malin, Elin, Julia och Hanna. Kommer bli en bra fredag det här. Hoppas ni också får en fin marsdag, puss klem kram osv.









'





Kollade igenom mitt arkiv lite och tänkte att jag kunde visa er lite, vissa är supergamla och vissa är ganska så färska.






PATTERNS










ja, jag är sugen på mönstrat och ja, jag vill ha FASHION AGAINST AIDS nu. Jag vill ha den där asballa jackan och de där solglasögonen men jag och alla andra måste vänta 36 dagar. Hard life!

PEACE PEACE PEACE








jag hoppas innerligt att Markus Krunegård kommer, han är ju liksom för bra!




Hej ho! Har ju faktiskt glömt säga att jag ska på Peace and love och ha ett par förhoppningsvis väldigt, väldigt fina dagar där med med massa gött folk. Å det kommer bli lovely lovely.

SMITT PLANER MED EVA



Gått världens längsta men också världens trevligaste promenaden med Eva idag, alltid när vi ses så säger vi att vi måste ses oftare men så blir det ju aldrig, men det är alltid lika KUL  att träffa fina henne. Nu ska jag plugga spanska, lyssna på Deportees och städa mitt rum. Tjingeling!

KlOCKAN TICKAR JU


Ska springa för en heldag på stan med mammsen (hon ska pröjsa jacka och skor, kan man ju inte annat än gilla) alldeles strax, men allra först ska ni få dagens detaljer: Skjorta från H&M, klocka från Ur&Penn och armbandet är lika gammalt som jag typ. Ha en bra dag, klem klem.

A HEART LIKE YOURS IN A TIME LIKE THIS


Tabbolueh

Ätit hemgjord semla


Suttit med Hanna på Java

Legat med Camilla i soffan och kollat O.C

Ätit massa portioner med hemgjord havregröt med apelsiner, äpple, cashewnötter, mjölk och kanel.

Gjort nyttiga chokladbollar

Njutit av solen med Hanna, Anna och Linnea

Gått powerwalks


Varit på Karrofest med Lina, Camilla och Emelie. Temat var Sverige i ett nötskal och Lina var bullmamma och Camilla var midsommartjej.

Camilla och Emelie

Jag var ett försenat SJ-tåg, eller snarare skylten som meddelar att tåget är sent.

Ikväll gjorde jag och Julia himmelsk fruktsallad med mango, druvor, banan och passionsfrukt.



Kom precis hem från en mysig kväll med Julia som började med Skivstångspin (andra skivstångspin för veckan, wie) och avslutades med film. Tänkte blogga ikapp de senaste dagarna innan jag däckar vid datorn, var karrofest igår och det vet vi ju alla vad det betyder! G'night!


HERE WE GO AGAIN





Hej hej. Gillar vädret, Deportees, mitt finfina skärp från Primark och nagellacket i färg nummer 202 extra mycket just nu. För övrigt inträffade dagens "holy moment" när jag förstod hur man gör passivmeningar på tyska. Kan meddela att det är ÄKTA LYCKA för en språkelev. Kommer tillbaka till bloggen asap, eller typ när jag inte har huvudvärken från hell för att det är tusen saker i mitt huvud. Under tiden får ni lyssna på "vet inte var jag ska ta vägen braiga" Deportees, Här, här och här är mina favoriter.




CALIFORNIA HERE WE COME





Ny/assnygg/glittrig/cool/asskön/jeansig tröja från Beyond retro. Älskar den. Något jag inte älskar är att det snöat hela dagen idag, våren var tog du vägen? Ska begrava mina vädersorger i O.C nu, tjingeling!


DÖDSKYSSEN


Depend, nummer 246.


Nu ska jag fortsätta med naturkunskapen-vet ni att det finns något som heter Mördarcellens dödskyss, t-lymfocyter och peristaltiska rörelsen? Sådant absolut nödvändigt pluggar jag på exakt precis nu.


RÅKADE JU

Oj, oj, buhu, buhu, buhu "råkade" shoppa upp 260 spänn på Kicks häromdagen, och det var faktiskt inte meningen. Något som skulle vara ett snabbt ärende för att köpa ögonbrynsknivar från Depend blev en kasse med tre nagellack, superdupersöta tofsar, och ett överhypat nagellack som jag kände att jag bara "var tvungen att prova". Inte bra alls, men fick ju med mig fina grejer iallafall. Så det så!




FRESH MELON CANDY FLOSS FROZEN BERRY BLUE MINT



Krispigt och fint från Mavala. Favoriterna är Frozen Berry och Blue Mint, tror det får bli en tur till Kicks imorgon."Ska ju plugga så om jag köper det här kommer jag ju plugga så himla mycket bättre" kan jag ju alltid tänka när jag står där med mitt kontokort och har dåligt samvete!

MACS FOUNDATION

Någon fin, bra liten läsare tipsade mig om att jag skulle skriva och berätta lite vad jag tycker om MAC:s foundation "select" och för er som känner för att läsa det så varsågod!

Jag har provat många foundations under åren (allt från Chanels vitalumiere til Loreals infallible) men jag har aldrig varit så nöjd med en sminkprodukt som jag är med den här fina, lilla produkten.

Den passar dig som har en bra hud (jag har sällan finnar osv) men ändå vill ha en lätt täckning. Jag kanske egentligen inte behöver använda foundation men tycker det är fint och dessutom lättare att arbeta med när man senare ska lägga på rouge, highligher osv. När den gått in i huden blir huden fräsch, den får lyster och ser helt enkelt piggare ut. Dessutom sitter den som ett SMÄCK hela dagen, från tidig morgon till sen kväll. Konsistensen är ganska tunn och smälter fort in i huden. Den här lilla grejen passar dig som vill ha en fin, lystergivande foundation, som inte täcker speciellt mycket men ger en fin, hålbar finish.

För dig som inte vill ha ett mer täckande och sminkat resultat passar nog MACs "studio sculpt foundation" bättre. Men för dig som vill ha ett naturligt resultat så är den här perfekt och det känns som den kommer stå på min sminkhylla i flera år framöver. Det enda lilla negativa med den här superbraiga foundationen är att den inte har någon pumphylsa utan bara ett lock, det blir ganska oekonomiskt och ohygieniskt.




Kommer jag köpa den igen? Ja, det känns som om att den kommer finnas i min sminkväska hur länge som helst.

Hur mycket kostar den?
Ungefär 250-350 kronor, men den är väl värd den där summan. En bra foundation är avgörande för hur resten av din sminkning blir!

För vem passar den?
För dig som har en bra hud och inte vill ha speciellt mycket täckning, men ändå kan tänka dig att lägga ganska mycket pengar på foundationen. Ger en matt finish och oljefri, har solskyddsfaktor 15.

SICKEN FIN DAG

Idag har jag haft en väldigt, väldigt, väldigt bra dag med fina kompisar!

Vi gick en lång promenad i det fina vädret och till slut satte vi oss ner och grillade korv, marsmallows, åt godis, drack te och pratade i flera timmar. Dessutom hade Emelie bärt med sig en hemmagjord blåbärscheesecake som smälte i munnen som att man var i himmelriket, lyxigt värre! Vi var ute i 4 underbara timmar så nu känner jag mig sådär segpigg, ni vet som man brukar göra när man hängt i solen länge. Hoppas ni haft en fin dag med. Nu ska jag hänga med min syster, puuussss!










STELLA














Jag bara älskar Stella McCartneys sommarkollektion, gillar att hon lämnat sitt "skal" med pastellfärgade kavajer, och strika, feminina kostymer. Det här är en alldeles delikat blandning mellan sportig, feminint och somrigt.




SUCH A NICE DAY

Det blev precis sån där fin dag som jag trodde det skulle bli, massa sol och bara allmänt bra grejer. Nu ska jag plugga och sen vill jag typ strecha i flera timmar i sträck. Två spinningpass på två dagar sätter spår i mina ben, älskar för övrigt att jag kommit in i värsta träningsperioden!


Det var lite svårt att le och inte se konstig ut i solen


Min fina, fina skola.

TORSDAGEN DEN 1 MARS

Godmorgon!

Sitter och lyssnar på Amanda Mair, kollar ut på solen som håller på och gå upp och känner att det här kommer bli en riktigt bra dag. Man blir ju alldeles sprallig och stört glad av det här vädret. Idag ska jag gå i skolan, spinna med Julia och sen traska på stan med Maja. Hoppas ni får en sån där fin och solig dag ni med.

Kyss kyss


Har på mig min jeanstunika som jag köpte när jag var typ 10 (ja, på riktigt) och parkasen som jag köpte på mellanstadiet, har inte växt supermycket sen dess...

RSS 2.0