TIPS?

Hej!

Jag är hemma en kortis, och väljer om jag ska kolla på ett avsnitt Gossip Girl (och därmed få en pluggfri dag) eller om jag ska sätta mig med den där jävla naturkunskapsuppgiften... Lite Chuck och Blair lockar kan jag lova. En sak som är helt säker är iallafall att jag ska äta middag på Saigon och gå på dans ikväll med tyskarna och svenskarna (vi har tyska utbytesstudenter här...yey) Men nu till det jag faktiskt skulle snacka om, jag vill ha ett sånt där fint tunt halsband som man kan bli sån där all-day-wearer. Tips, tips, tips??


Det här skulle jag inte klara mig utan-klockan och nitarmbandet.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ






Houte-coutureveckan i Paris

Alltså det här är ju så vackert så man nästan måste slå en tår, shit alltså. Nu kanske ni förstår varför jag skulle lägga massa pengar på just en Elie Saab-klänning om jag blev mångmiljonär som jag skrev i förra inlägget... Så himla fint. För övrigt öppnas ju Stockholms modevecka imorgon, det som jag tycker är mest spännande är vad Noomi Rapace kommer ha på sig imorn när hon inviger veckan och vad Rodebjer och Altewai/Saome bjuder på. Den som lever får se.

DET HÄR VAR JU LITE ROLIGT FAKTISKT

1) Vad gjorde du för tio år sedan?
Jag var väl en liten 7-åring, som hatade fritids och sprang runt och lekte.

2) Vad gjorde du för ett år sedan?
Ja, då gick jag ju SAM-programmet på Karro precis som nu.

3) Fem snacks du gillar:

1. Melon och vindruvor. Big love.
2. Naturgodis, Exotics snacks yoghurttoppar är guds gåva till mänskligheten.
3. Lösgodis, typ vaniljfudge.
4. Rostade sojabönör
5. Kladdkaka

4) Fem låtar jag kan texten till
1.Piu bella Cosa, Eroz Ramazotti (ursäkta för min stavning)
2. Typ alla Beyonces låtar, såklart.
3. Everybody hurts, Markus Krunegård
4. Kärlek är ett brev skickat tusen gånger, Håkan Hellström.
5. My heart will go on, Celine Dion (sen min Titanic-period när jag var typ 13)

5) Fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär:
1. Resa konstant. Skaffa strandlägenhet i Rio de Janeiro
2. Bjuda min familj på värsta resan till typ Australien eller nått.
3. Skänka massa pengar (det är man ju liksom tvungen att säga)
4. Köpa en fin klänning från Elie Saab
5. Köpa en snygg vindsvåning.

7) Fem saker du gillar att göra:
1. Träna
2. Snacka politik
3. Bada i varma hav
4. Dansa
5. Köpa smink

8) Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa:

1. Trekvartsbyxor.
2. Hängbyxor.
3. En cowboyhatt.
4. Magväska.
5. Halternecklinne.

9) Fem favoritprylar:

1. Min mac-foundation
2. Datorn.
3. Beyonces alla skivor som ligger på mitt soffbord
4. Min vinröda portfölj-väska
5. Min säng. Den ligger man riktigt bra i.

CYKLAMEN

Min senaste obsession är det här läppglanset från FACE, blir inte sådär äckligt och klibbigt så att allt fastnar på läpparna, ger dem ett snyggt plut och är bara allmänt fint för att vara ett läppglans (gillar alltså inte läppglans vanligtvis)









PRICK

Hej! Min kropp gör ont. För det första var jag på Skivstång intervall igår och det känns ganska lagom mycket i armarna idag, den där bänkpressen tog kål på mig. Dessutom var det nattinnebandy igår. Att vara uppe till klockan 4 på natten tar ju liksom också kål på en. Jag är helt enkelt trött. Men över till något annat, jag köpte vårens första plagg igår. Superfin prickig, transparent tröja från H&M. I'm in love. För övrigt hade jag tänkt att den här bloggen skulle bli kul igen, eller i alla fall roligare än den har varit de senaste månaderna. Det var typ det jag hade att säga. Puss puss


Prickis tröja, H&M, 149 kronor.

Nu ska jag gå på födelsedagskalas och bli fett på massa tårta, laters.

SAY HELLO TO THE BLUE







Shit vilken bra dag jag haft (även fast jag fryst sönder, hur jävla kallt är det inte?) Jag har givetvis gått i skolan, sen har jag traskat runt på Hindersmässan och ätit pizza med min kära far. Kvällen har bestått av att göra hyss med de två supersöta Anna och Malin som fyller 18 (gush)




WHEN WE WERE WINNING

Shit alltså. Jag vet vem som kommer vakna upp med träningsvärk både här och där imorgon. Jag, Hanna och Elin började nämligen söndagen på gymmet! Fan, vad bra det var att börja dagen så. Nu känner man sig så där lagom seg i kroppen som man ska vara på en söndag. Jag fyllde nyss på en superduper god lunch som innehöll omelett, broccoli, majs, ruccola, tomater och fetaost. Känns som jag lyckades ganska bra med att få i mig allt där, undra om en hälsoexpert skulle bli stolt över mig nu...? (antioxidanter och protein från broccoli, äggen innehåller protein och alla vitaminer förutom c, majs, rucola och tomat är ju gott och äts för själens skull och fetaost är gott och fett måste man få i sig. Dessutom bombaderades väl min kropp med massa järn från persiljan, wiiihhooooo!) Kom ihåg att det är lika viktigt att äta som att träna. Annars är träningen helt onödig och du kommer inte orka i längden. Ha en bra dag. Puss puss



OH JESUS



Hej jag heter Karin och jag typ dör. För de här skorna är typ de finaste jag sett på riktigt, riktigt länge. Jesus alltså. Men jag har ju köpstopp och jag ska inte shoppa. Även om det finns sånna här fina skor. Kärlek. Kärlek. Kärlek.

GORGEOUS LIPS






HOLA! Jag har haft ett asmysigt dygn med mina fina kompisar,i torsdags sov Malin här hemma hos mig (vi såg på Ondskan, drack te och åt massor av melon=en bra kväll), igår lunchade jag med Majsan på Saigon och sen svettades jag och Josefine tillsammans i spinningsalen, vilket faktiskt var kul för jag har ÄNTLIGEN förstått grejen med spinning. Det är ju bannimej självplågeri och askul på samma gång!


Idag ska jag däremot hänga med kära Camillis, och dricka kanelbullete. Gud så mysigt. Måste traska iväg nu, men innan dess ska jag tipsa om det här fina läppstiftet/läppglanset från Lumene. Har jättemycket pigment i sig, ganska tjock konstinens. Brukar inte vara nått fan av läppglans vanligtvis (tycker det klibbar och glänser alldeles för mycket) men den här får man riktigt fina läppar av. Nej, nu MÅSTE jag verkligen gå. Vi hörs.

Love

MAC HJÄRTA IRIS APFEL

Jag vill inte plugga geografi. Jag vill shoppa. Fina vårkläder. Smink. I fina korallfärger. Typ som MAC:s kollektion med Iris Apfel. För den är jättefin. Och jag får massa ha-begär när jag kollar på den. Nej, nu ska jag glömma bort det där asläckra läppstiftet med det fina namnet "flamingo". För jag ska inte shoppa. Inte än. jag har ju köpstopp, typ. Nu ska jag plugga geografi. Jädrar vad kul.








SAY HELLO TO THE CUPCAKES









Vi hade det sjukt fint ikväll och inatt, och dessutom fick vi världens godaste cupcakes till efterrätt som Elin och Hanna hade gjort, shit vad söta/goda de var! Kom precis hem från Julia och ska alldeles börja med plugget(yes, det är tillbaks igen) seee you laaaateeeer!

PARTY

Igår hade självaste Lovisa 18-årsmiddag(helt stört att vi börjar bli så stora nu, hehe. Vi lekte ju nyss i sandlådan!) och det var riktigt trevlans, precis som det brukar vara när man hänger med de där människorna. Och den här kvällen och natten kommer säkert bli minst lika trevlig, för jag ska snart hem till Julia och ha knytis och mys med Malin, Hanna, Elin, Julia, Anna och Linnea. Ser fram mot världens godaste knytis!




Lovisas hembakade prinsesstårta

MUMS MUMS MUMS MUMS

.



Gjorde superduper mumsiga å nyttiga hälsobitar idag (borde baka oftare, asmys ju) med hasselnötter, mandlar, sesamfrön, äggvita, rivet äpple, lite smör, kardemumma, kanel, sesamfrön och kokos. Passar superduper innan träning! Hela receptet hittar ni på den här bloggen. Prova, prova!

DEN LILLA SVARTA BARA





Säg hej till mitt nya fodral! Hade tänkt få plats med mina höfter och kurvor i denna lilla svarta under alla kommande 18-årsfester (första kommmer på fredag, wieee) och visst är den fin?! Den kräver en självförtroendeboost och kanske lite spinning men sen är jag mer än redo.

BLUE IVY CARTER

Nu när Beyonce äntligen klämt ut knodden Blue Ivy Carter så måste vi ju lite fira lite, så varför inte med lite superduperbraiga Beyonceklipp, så fruktansvärt jävla bra är hon!










HELLO THERE!!!!!







Ååååhhhh, det är väl bara att säga hej till skolan igen och allt det tråkiga (men också ganska mycket roliga) som kommer med det. Har insett att det bara är å bita i det sura äpplet och göra frukost och ta mig mot skolan. Har insett att det inte kommer nån som plötsligt befriar mig från skolan. Ni får ha en bra dag, puuussss!

HEJ DÄR!



Igår hade jag en awesome spelkväll som var hur grym som helst, i dag har jag mest chillat, kollat på Hellner köra om Northug i Tour de ski och försökt banka in i huvudet att det är dags å säga hej till skola och allt vad det innebär. Känns sjukt tungt faktiskt, men vilket bra jullov jag har haft! Vill ha det för evigt. Det här inlägget skulle egentligen handla om kajalen som jag har på bilden, den sitter som berget och kommer från Zara, diggar den starkt.


VOGUE GERMANY







Dör snygghets-döden på det här, gudars så snyggt!

JULKLAPP FRÅN SYSTER

Måste bara tipsa om en superduper braig duschcreme från "Kings&queens" som doftar underbart, löddrar galet mycket och luktar helt underbart. Dessutom är den fri från parabener och mineraloljor (det är ett ämne som får kroppen att tro att parabener är hormoner, det är alltså hormonstörande. Parabener tillsätts ofta för att det förlänger tiden på hudvård eller sminkprodukter. Det dödar tillväxten av bakterier, jäst och svamp. Ingen bra grej alltså!) Den kostar ungefär 100 spänn på KICKS, stick och köp!!



Här är deras sortiment på Kicks

VILL HA SOMMAR OCH ITALIEN






















TE, BULLAR OCH PRAT

Haft en mysig dag med Hanna idag, vi drack te, åt bullar, snackade och kollade på Eva och Adam!




5 RIKTIGA FAVORITER

Har haft en så himla mysig dag med Eva, Maja, Frida och Josefine. Vi har ätit pasta carbonara tills vi nästan spytt, köpt massor av godis, spelat "när då då" och lärt oss när rakhyvlen uppfanns och lagt långa ord på Alfapet. Alltså en superduper mysig med de allra bästa! När jag gick hem från Majsan, kom jag på att jag ju faktiskt kan tipsa er om mina budget-favoriter när det kommer till smink. För vem älskar inte att göra kap för typ 50-lappen?



1. Försvarets hudsalva är ju trots allt en klassiker av en anledning, räddar vintertorra läppar på en minut för typ 19 spänn. Lööööv it! 2. H&M:s eyebrushfix. Ehhh, jag undrar hur mina ögonbryn klarade sig utan detta innan. Får brynen att ligga EXAKT där man vill att de ska ligga och de stannar där HELA DAGEN. Det är ganska tjock konsistens så det passar för dig med ganska stora bryn. 3. Depend myrrh oil. Ofta när jag tagit bort nagellack så brukar mina naglar vara ganska torra och osköna och då brukar jag lägga myrrh oil från Depend på naglarna, gör de "mjuka" och finare. Hett tips! 4.Eyebrow liner från H&M. Egentligen gillar jag mest att markera brynen med ögonbrynsskugga men jag tycker penna är super när man har det bråttom och liksom vill få till en "quick fix". Lumenes primer piggar upp och ger ansiktet en sån fin lyster, perfekt att lägga om du vill vara osminkad men bara se lite piggare ut. Men den är också super att lägga innan man börjar med basen, sminket stannar längre och det blir lättare att applicera sminket. Kostar typ 99 spänn.

GOTT NYTT OCH DET DÄR

God morgon! GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Hoppas ert 2011 var bra (mitt var nog typ bäst, härliga sommarkvällar i stadsparken, två gånger till hannover, och en underbart grym resa till sardinien och massa roliga kvällar med världens bästa vänner, shit alltså!) och 2012 ska bli minst lika bra. Jag hade en stört kul kväll igår, jag orkar inte blogga mer just nu så bjuder på lite braiga låtar så länge. So long långkalsong!






RSS 2.0