SPORTIGT VÄRRE

Gickr helps you to pimp your myspace


Hemma från tre riktigt bra dagar i Stockholm, och är bland annat nöjd med mitt enda köp (duktigt Karin) som blev en superskön sporttröja från Bikbok. Tänker styla med en plisserad kjol för en snygg kontrast  men annars så är den ju perfekt för en sån där dag då man känner för converse och en knut. Jag gillar den iallafall stört mycket. Det som fastnade på kameralinsen i huvudstaden får ni se imoron, för nu ska jag krypa ner i under täcket och se ett avsnitt av Gossip girl. Måste ju känna att jag har lite lov också, och bara slappa liksom. Hörs imorgon. Puss.

EEESSSTTTOCHOOOLMOOO

De första tre dagarna på höstlovet ska jag hänga i Stockholm och bara ha det så där riktigt bra. Det var så länge sedan jag var i Stockholm, har saknat huvudstaden liksom. Jag och min kusin ska gå på modeutställning, shoppa, hänga med våra syskon, strosa, och gå på musikal. Det ska bli riktigt kul och jag älskar att vara ledig för övrigt. Hoppas ni får bra dagar ni också, om ni har tur så hörs vi säkert någon gång. Annars- so long långkalsong!


Ska försöka lyckas hålla inne med pengarna men den här tröjan från Bikbok är alldeles för fin för att inte köpa. Dessutom är den mycket finare i verkligheten.

Eftersom jag alltid är ute i sista stund hann jag inte ta någon bild på mig själv, och den här är lite snyggare jämfört med hur jag ser ut nu. På bilden är jag precis hemkommen från Sardinien. Alltså ge mig lite bränna, ppllleeeassseee.



A GOOD NIGHT


Jag åt en svinbillig food-to-go-box ( blivit för mycket shopping på senaste tiden liksom..)


Hanna, Linnea, jag och Elin.


Biomörkret. Vi såg " en dag" men tyvärr var den inte så bra, ganska seg och jag ville ha mer kärlek och tårar.
haha.

Lite såg här såg kvällen ut, måste gå och lägga mig i mina sköna nybäddade lakan ( finns det något bättre?) för imorgon ska jag vara uppe med tuppen, typ.

JAG HAR HÖSTLOV OCH RÖDA LÄPPAR

Nu drar jag på middag på SAIGON och Bio med mina fina, fina kompisar.


Körde bas med mycket glöd (tack vara MUS highlighter) och röda läppar.

FÖRSTA GÅNGEN QUEEN B HAR SNEAKERS?

God morgon! Ska alldeles strax dra mig mot skolan men fastnade vid datorn- som vanligt. Inte så konstigt kanske då Beyonce släppt TVÅ nya videor. "love on top" och "party" och jag känner mig ganska besviken, Beyonces videor som brukar vara så jäkla snygga och lyxiga.

Nej, nu ska jag dra mig mot skolan och göra lite vettiga saker. Idag efter skolan ska jag gymma, hem och packa inför Stockholm och ikväll ska jag ut och äta och gå på bio med mina kära kompisar. Bra dag, och om några timmar har jag dessutom höstlov. Wiho!!




DET ÄR BARA FRANSARNA SOM SAKNAS

Kvällens happening: klippt av mina byxor, nu väntar jag bara på att det ska bli så där snyggt fransiga.


RECEPT TILL ER

Fick önskemål (från till exempel syster<3) att ni tyckte mangoglassen jag serverade i lördags verkade mumsig, så här är det. När jag ändå håller på att tipsa om recept så verkar ju dessa hälsogrejer helt finimang. Goda, nyttiga och perfekta att ta precis innan man behöver en energikick. Ska göra dem någon dag på lovet, som det för övrigt bara är två dagar kvar till. Wunderbar.


KERASTASE

Det här låg och väntade vid brevinkastet idag när jag kom hem, en hårspray från Kerastase och en leave-in spray som man sprayar i fuktigt eller torrt hår så att det blir glansigt och fräscht! De produkter jag provat från Kerastase har hittils varit riktigt bra, så de här rosa godingarna kommer säkerligen bli riktigt bra. Älskar att prova nya saker, när vi ändå snackar hårprodukter så tänkte jag höra med er om Maroocan oil, är den så bra som alla säger? Är den värd sin hajp eller? Har nämligen önskar den i födelsedagspresent.




I8 JACKOR


Bikbok


Diane Von Furstenberg. net-a-porter.com


Lanvin


Modekungen


Nowhere


Bikbok



Modekungen


Modekungen


Modekungen


Topshop


H&M


Lindex


Topshop


Topshop



Topshop


www.romwe.com


www.romwe.com


H&M


Som ni ser har jag knåpat ihop lite fina jackor som det inte känns helt fel att värma sig med i höst, först lite beiga, svarta, vinröda och sist av allt lite för er som känner för att bärga färg. Om man känner för det där med att vara trendig, så når nog duffen, rocken eller den utställda jackan (tänk cape) högst upp på trendbarometern.




SPETSAR MIG




Postar ett inlägg med min nya klänning innan jag drar till dansen, tycker det är en sån där riktig spetsdröm. Precis det jag har letat efter, i lööveee it!

HALV ÅTTA AT MY CRIB

Massa fina människor hängde hos mig igår, jag och Camilla hade stått sen 4 och slavat runt i köket (om ni undrar varför de tog så lång tid är det för att vi är ganska klantiga av oss, allt från pasta som kokar över till bränt bröd drabbade oss) men ni vi väl var klara så blev det ju riktigt superbt! Till förrätt var det Bruschetta, huvudrätten bestod av kycklingsås med bacon, pasta och stor sallad. Men det godaste var nog efterrätten, den hemgjorda mangoglassen med massor av tjock, hemgjord chokladsås överst. Ja, det var riktigt mumsigt och en skitbra kväll. Ska bli så kul att åka till Hannover med dessa girls om typ 2 veckor!


Bruschettan


Josefine och Emelie


Irma och Camilla!


Jag bland grytorna, hade på mig jeans igårkväll. Ni skulle vetat hur nerklädd jag kände mig, har alltid kjol eller typ klänning... Nu vet ni det.


Den himmelska efterrätten!

FRIDAY NIGHT



Världens bästa grej är när det ligger och skräpar en opublicerad dagens i mappen, de här är ju dessutom inte så gammal. Närmare bestämt från i fredags!

Jeansväst-Carlings
Byxor-New look
Skor-Skopunkten
Skinnjacka-Bikbok
Väska-2hand
Tischa-Gina

STARTAR LÖRDAGEN MED ETT KI-BOXPASS

GODMORGON!

Har redan fått i mig en lagom stor frukost på yoghurt och ett ägg, och läst den obligatoriska sportdelen i DN. Om ni undrar varför jag är uppe och redo för dagen så här tidigt på en lördag (den tanken har slått mig...) så är det för att jag och Julia bokstavligt tala ska rivstarta dagen med 75 minuters Kibox-pass! Hört att det är ett sjukt ansträngande pass men känner att jag är inne i en bra träningsperiod, ni vet när det känns som att man skulle kunna springa ett marathon typ... Haha, nej nu ska jag dra mig mot F&S för att svettas lite.




Fina Julia


A-Ö, Jil Sander!


















Oh, hur mycket är det inte man vill bära här? (inte för att bärbara kläder är det bästa eller intressantaste) men man blir ju helt stört sugen på allt. Jag gillar att det är väldigt minimalistiskt och enkla plagg men det lyfts upp av fint smink (hur sugen blir man inte på den turkosa eyelinern till exempel?) och starka färger som på bild 7 och jag vill gå runt och mysa i tröjan på nummer 5. Åh, nej det här var en riktigt fin kollektionen där sminkningen är den bästa. Snygg, matt bas med matta läppar. Me like!


BLACK SHOES



De här fin, fina skorna är på väg till mig, förutom att de är sjukt fina så har ju Modekungen skor från storlek 34,5. Perfekt för folk som mig som har dvärgfötter!

Kvällens mission är att plugga (fucking tyskaprov imorgon, ni ska veta hur trött jag är på att böja adjektiv), laga mat, svara på alla era kommentarer och efter det är jag helt klart värd ett avsnitt av Gossip Girl. Hoppas ni får en superbra kväll, pussen!

Wednesday blogging

Hola!

Se vad som mötte mig när jag gick in på Veckorevyns träningsblogg idag, jag var med! Hur kul? Försökte printscreena det men som ni vet sen innan så är ju inte teknik my favourite thing. Men om ni känner för att checka in  det så finns det här. För övrigt, har jag haft en bra men seg dag i skolan med hur jävla mycket plugg som helst. Plugghögen är tyvärr fortfarande relativt hög så lite mer tyskaplugg väntar innan jag ska på dans om en liten, liten stund!





En dagens också:

Jeanstunika-H&M
Skor-Skopunkten
Skinnjacka-Bikbok
Tygväska-Cheap Monday
Röda läppar-"flame tree" Max Factor ( så himla länge sedan jag bar röda läppar, kände att jag saknat det..)

TWO LIKES AND DON'T LIKE


Mavalas lack i färgen Nice, sämsta kortet men min kameras bästa grej är inte att ta närbilder..


Min nya pilatesboll och Blossoms tränings-DVD på TV:n! Töntigt men så taggande hon den där Blossom är


Att Daniel Björk slutar skriva krönikor på Rodeo, hans artiklar har alltid fått mig i nya tankebanor. Nu sticker han över till BON:s satsning, och det verkar inte bli så pjåkigt det heller.

NU: Dans!

GIVE IT A TRY




De här jävla byxorna har legat skitlänge i min garderob och bara skräpat och jag har varit sjukt sugen på att bara bära dem någon dag, så nu bestämde jag mig: det kanske blev ett platt fall men ska iallafall ha på mig dem nu när jag ska bort på middag, känna in dem liksom. En sak är iallafall säker:de är sjuuukkkliigt sköna!

JAG HAR EN FIN KOMPIS SOM HETER HANNA





Just nu: Marathonkväll med Hanna och Gossip girl, fruktsallad med mango och vindruvor toppad med hallonkesella. Ja, det var riktigt gott, och vi har det mysigt och gossip girl är så fruktansvärt jävla bra.

I JUST LOVE YOU QUEEN B







Draget när Destiny's Child kör...

Ni som läst min blogg nu ett tag har säkert förstått att jag AVGUDAR Beyonce, hennes musik är awesome och jag älskar att hon utvecklas och vågar prova nya grejer i allt det hon gör. Inga av hennes skivor har låtit likadana, hon har alltid ett nytt sound. För att inte tala om hennes senaste video "countdown", hur cool är den inte? Tycker ni om Beyonce? Om ni håller med mig, så har jag bjussat på mina favvoklipp med henne!



FREDAGKVÄLL

Åh, hatar när man råkar sova bort dagarna. Eller okej, jag vaknade halv 12 (men kanske inte så konstigt då jag typ somna 3 igår) men nu känns det som hela dagen är borta, jag blir så himla stressad av det. Haha. Men egentligen är den ju inte det, för idag hade jag tänkt böja lite tyska adjektiv, träna på eftermiddagen och ikväll ska jag och hanna hänga och mysa tillsammans. Klignar ganska bra i mina öron minst sagt, men jag gör det tråkigaste först:att plugga tilll tyskaprovet!

Och förresten, det var supermysigt igår. Förutom att det bjöds på tacogratäng och chokladpudding så var det så himla roligt att träffa alla igen, här kommer iallafall några bilder till er:








IT'S FRIDAY AND PARTYTIME!

Det är fredag och jag är glad, ska nämligen alldeles strax dra mig mot Josefine för att parta loss lite med henne, hon fyllde ju faktiskt för ett tag sedan. Ska bli himla kul, tog precis fram vinterjackan och hör stört känns inte det?! Nyss spatserade man ju runt med schorts och solglajjor och nu är det svinigt kallt ute, aja kan inte fortsätta babbla om vädret (jag är ju trots allt inte en tant) utan ska istället åka iväg och fira Jossan. Ha en fin fredagkväll, puss och kram.


A-Ö, Ida Sjöstedt aw11













Det här är Ida Sjöstedts höst. Det jag alltid gillat med Ida är att hon är duktig på att fixa en perfekt mix mellan kommersiellt mode som är bärbart och något unikt som inte känns massproducerat om ni förstår vad jag menar. Det känns personligt, och som en frisk fläkt i modesverige. Hon behövs. Det är vackert och sött men går samtidigt inte över gränsen till att bli barnsligt. Det är fint och jag vill bära det, konstigt att hon inte har fått större genomslag utanför Sveriges gränser.

Lite tips bara

I Spanien ska jag och min kompis befinna oss i nästa sommar, men först ska man ju överleva en sån där jävla hemsk vinter. Anledningen till varför vi kanske (hoppas, hoppas, hoppas) kommer vara där är för att vi planerar en språkresa till Malaga nästa år, men va fan det känns ju som att det finns en alldeles för stort utbud att välja på så jag tror vi behöver lite hjälp. Kanske finns något bra att tänka på när man ska på språkresa, vilka språkreseföretag är awesome och vilka borde man undvika? Skulle vara sjukt bra om ni ville tipsa lite för oss nybörjare, annars vet vi inte var vi ska börja leta...

När vi ändå snackar resor tänkte jag att jag kunde dela med mig av lite pics från mina två senaste resor:


Seriöst, jag ser ju ut att vara 12 år gammal här, men brun var man i alla fall.


Sardinien i sommras








Hannover!


Jag och Josefine


Det blev mycket döner..

I want this stuff so damn much

Hade lagt ner massa tid på att göra sånt där fint collage, ni vet, med text och effekter men när jag glatt bara skulle spara det och visa det för er så står det plötsligt att jag måste betala för att lägga upp det. Och nej, det hade jag inte speciellt stor lust att göra. SÅ här kommer det som tråkiga, vanliga bilder istället. För det är ju fortfarande riktigt fina, ha-begärskläder även fast inte de är i sånt där fint collage.


Modekungen


Modekungen


Modekungen, måste uppdatera min örhängesgarderob.


Svincoola skor från H&M.

Jeans är skönt





Idag har jag haft allt från matteprov (åh, bara 5 kapitel av matte B kvar nu), engelskaredovisning och sen har jag snackat lite espanol också, alltid lika kul ju. Vill åka till det där varma landet NU, behöver sol liksom. Jag har för övrigt burit jeans mot jeans idag. Och skjortan kommer från VILA, jeansen från Cubus, Skinnjackan från Bikbok och väskan (som är alldeles för liten för att användas i skolan men alldeles för fin för att inte använda) kommer från H&M. See you later alligator!

Killing me softly





Plisserad kjol och skinntröja-Monki
Väska-2hand
Armband-Indiska
Skor-från Rom

Nu: dans, yeeeey!


träning och löften





Åhh, det var inte långt ifrån att jag bara sket i det kommande träningspasset men så kom jag plötsligt på målet som jag och min kompis Julia har tillsammans, och för att klara det krävs ett stort packe muskler. Vi ska kunna köra den där maggrejen med redskap, ni vet, 10 gånger innan jul. Nu klarar jag 3 med bra hållning, 7 jävla stycken kvar alltså. Gaaah, kommer jag klara det? Aja, en sak är säker att om jag har gett mig på något kommer jag fan försöka klara det. Julia, du glömmer inte bort målet va...?

The time is now by Asha Ali

Just nu: Försöker motivera mig till att lära mig linjära ekvationer, additionsystem och koeffiecienten. Har förgäves försökt hitta någon gång i livet jag kommer behöva det här, kommit fram till att det såklart inte kommer behöver användas någon gång. Matte B, jag vill döda dig. Jag vill ägna min söndag åt att lyssna på Asha Ali, inte att räkna ut onödiga ting.


FAVORITSAKERNA FRÅN MODEVECKAN I PARIS


Balenciagas jackor


Hur mycket älskar man inte sättet Stella får in sportrenden? ( typ snyggast ever med sportbhn)


Stellas kollektion var den bästa på mycket länge, sexig och sportigt vacker typ. Tofflorna blir stort i sommar, har synts hos många.


Klänningsdrottningen Elie Saab hade fina grejer, om jag någon gång ska köpa en riktigt fin klänning ska jag göra det hos Saab. De kan det där med att göra vackra klänningar!


Saab




Frida Gustafsson, som alltid fin!


Typ såhär ser jag ut nu





Måste bara säga hur jävla mycket jag älskar polotröjor, snyggt och lika stor skönhetsfaktor som typ mjukisbyxor, kan inte bli bättre ju.

Polo-2hand
Byxor-Newlook
Väska-2hand
Skor-Monki
Ringar-pimkie
Skinnjacka-H&M

Morsan och jag

Jag och mamma fick typ någon slags spuck idag och fick för oss att vi skulle cykla ut till Marieberg, och så blev det så nu har jag fått riktigt bra motion plus två par nya byxor,råkade dock få med mig fel storlek. Hur lyckas man?


Chloe ss 12 och jag är tillbaka

Åh, shame on me. Alldeles för lång ploggpaus. Skola, häng med kompisar och fest har stått i vägen för att jag skulle orka skriva några rader, som inte skulle varit supertrista. Men nu är jag tillbaka på banan-dock trött som fan. Karrofesten från igår har satt sina spår, aja men nu vet ni att jag inte har dött eller typ något sådant utan bara haft lite klassisk bloggtorka.

Nog tjatat om det, kollade in Chloes senaste kollektion med nya designern Clare Waight Keller. Kör samma toner som Hannah McGibbon brukar göra och kallar kollektionen feminin med en maskulin touch. Känns så Chloe, men jag får också vibbar till Phoebo Philo och Celine. Vid närmare eftertanke kanske det inte är så konstigt då hon faktiskt designade för märket innan Hannah. Clare letar sig kanske tillbaka i tiden, ska bli spännande att se mer av Chloe. Det här var ett ganska tråkig och safe kollektion, hoppas på mer.














Mönstar mig

Ska snart krypa ner under min nybäddade lakan(!) och sova för jag är så jädrans trött. Men först- dagens detaljer. Bröt av skinnjackan och bootsen med somriga linnet. Hope you like it.

Skinnjacka-Bikbok
Linne-2hand
Klocka-Urochpenn
Kofta-H&M
'

Det ser helt galet ut ju

myspace graphic
oj vad galet det ser ut
Make your own animation

Jag tar det här med att visa er min nya frisyr steb-by-step liksom. Nu får ni en tjuvkik i 180, imorgon kanske det kan gå lite saktare...haha. Aja, nu ska jag och min  nya page på dans och göra plieer och piqueer!

Det blev helt fel



Glömt att rapportera om klippet i torsdags (förklaringen är att det blev så jävla dåligt, alldeles för kort och stelt. Faaaaaaan också!) men kan nog knäppa av lite bilder på det. Iallafall- så här ville jag att det skulle bli, lite rufsigt och page-it. Och det är ju jag för typ exakt ett år sedan!


Här är inspomappen hos mig!













Samlat lite bilder från modeveckorna som pågått och de har förtjänat en plats i min inspirationsplats- så tänkte att jag kunde öppna den för er. Fina, snygga bilder som är PERFEKT en dag när inspirationen tryter. Förresten, det har den gjort i flera veckor nu. Min garderob min är SÅ boring!

A-Ö, Giorgio Armani!











Giorgio Armanis höst innehåller otroligt fula utstående byxor, slarvigt sydda plagg. Men visst finns det fina plagg, till exempel klänningen på bild nummer 3 eller fina reptilskor på första bilden. Men annars-tråkigt, slarvigt och intetsägande!

ERDEMS SOMMAR















Erdems höst var otroligt fin, men hur fin och söt är inte Erdems vår för 2012? Så fina tyger, somrigt, inspirerande och en perfekt blandning mellan tant och flicka. Visst, ibland blir det lite kaka på kaka och det skulle behövas någon spännande kontrast eller något mer iögonfallande men fint och bra är det!

Finaste ljuset, ja







Kicken som kom när jag och Elin hittade finaste ljuset(tack) skulle ni sett, och ja förvänta er fler dagens på just dessa trappsteg.

Kofta-H&M
U2-tischa
Schorts-?
Skor-Skopunkten
Ringar-H&M
Väska?

En dag med Camilla

Tre timmar senare, och mer än en mils promenad senare så känner jag mig sådär skönt trött, men gud så skönt och mysigt vi hade det:


Vi hade med oss stora, mumsiga bullar, äppelklyftor, nötter och mörk choklad.



Vi satt och njöt i solen och bara chillade


Sen körde vi med några klassiska hoppbilder


Ut i det fina vädret!

Vad vilket fint väder det är! Cyklade precis hem från min farmor och ska bara byta om till lite skönare och sportigare kläder för sen är jag redo för en dag med Camilla, vi ska nog ta en powerwalk och bara hänga i det fina vädret. Njuta, njuta och njuta av det sista fina sommarvädret är det som gäller! Ha en fin dag ni med, märker att det är många nya som hittat hit, så jävla förbaskat kul är det. Vilka är ni?


Tänkte lägga upp en liten tutorial i helgen hur jag sminkar mig, på den här bilden har jag highlighter, röda läppar och foundation



RSS 2.0