Grönt och skinn i en snygg mix







Jag fick hem några riktigt snygga godbitar från stan igår, bla ett par skinnschorts från Bikbok(ÄNTLIGEN, ni vet ju hur jag har letat) och en grön och svart kofta från H&M. Båda två är i samma modell, men de var så sköna och snygga så jag kunde inte hålla mig. Men det är ett bra köp, något annat kan man inte säga. Efter shoppingturen satte jag och Lovisa oss och solade på soldäcket innan vi träffade Frida och Eva för att äta på Rosalis. Riktigt bra dag med mina kompisar, tack för att ni finns!


BEYONCE, I LOVE YOU

Alltså, jag tror jag älskar ihjäl mig i Beyonce just nu, allt med henne är så jävla ballt ( allt från att hon gav sina fans pizza när de köade för hennes nya skiva, hennes snygga kreationer och hennes nya skiva) men just i eftermiddag är hennes video till "best thing I never had" bäst. När jag gifter mig (tveksamt om jag gör det, känns lite töntigt..) så ska jag ha det där bröllopet med den där snygga klänningen och den där snygga killen. Om man ska gifta sig så ska man väl göra det på riktigt... Underkläderna är från Agent provocateur, bröllopsklänningen från Baracci Bevelry Hills och den lite mer avslappnade klänning en är från Vera Wang.Snyggt Beyonce.


Dagens svettiga







Min första dag i Urpen gick jag runt och traskade i det här, kom på en genigrej idag, att ta dagens outfit innan jag går utanför dörren och inte när jag kommer hem. Idag adderade jag ett skärp efter att jag tagot fotona, hur seg får man vara? borde kommit på det tidigare...

Klänning, ring-Gina
Skärp, handväska-2hand
Halsband-från Afrika
Converse

hemma+lite bilder

Oj, men jag har ju typ glömt bort hur man använder sig av grejer gjorda på 2000-talet som att sätta på TV:n, datorn och jag fick tänka till lite extra när jag faktiskt skulle skriva ett inlägg. Men I made it, som ni märker. Ni kanske förstår att jag är hemma! 

Jag har haft det helt underbart på Gotland. Förutom att slava på ett cafe väldigt mycket så har tiden på Gotland stavats sol, bad,  god mat,härligt häng och träning. Men nu är det över för i år, på Onsdag drar jag iväg till Italien så dagarna här hemma ska spenderas med att träffa saknade vänner och för att vila upp mig inför Italien. Vi hörs, kram kram, kram!


Jag i H&M, Gina och second hand.


Fiskebodar som man ser från våran stranden.


Jag gjorde en supergod jordgubbsmoussetårta med chokladtårta när det vankades födelsedag!


Söta fiskebodar

Det blev svagt batteri just nu

Mitt liv de senaste dagarna har varit JOBB och TJÄNA PENGAR på dagarna och spelhäng med trevliga människor på kvällarna, men nu har jag äntligen två lediga dagar! Såklart, så visar inte den svenska sommaren sig från sin bästa sida just nu men tur att jag åker till Italien om två veckor, har inte fått en tillräcklig dos av sol än. Tanken med det här blogginlägget var att visa en sprillans ny outfit men när jag skulle ladda upp bilderna så blinkade det såklart svagt batteri på skärmen så det blir lite snygga saker jag är sugen på inför hösten istället, var alldeles för länge sedan jag var inne i en klädaffär så just nu nät-shoppar jag lite...


kanske höstens jacka?


Snygg byxkjol, ska satsa mer på kjolar i höst. SÅ skönt.


Mysig halsduk från H&M


Stora örhängen kommer i höst, så bäst att införskaffa sig nu. De här är SNYGGA.

Ledig och glad

Typiskt att min lediga dag ska innehålla centimeter av regn- men då kan ja ju i och för sig lägga mig i en skön position och läsa mina nya tidningar Harpers bazaar och Vogue som min syster köpte till mig i New York. Andra saker hon köpte var de svarta låga conversen och klänningen på bilden. Så himla fin och somrig. TACK!


tröja-H&M
klänning-forever21
Cuff-Indiska
converse

Dannijo-lilla älsklingen







Min nya älskling inom smyckesdesign stavas DANNIJO och startades 2008 av två systrar ,som enligt dem själva, kombinerar bohemiskt rockigt med








Min nya älskling inom smyckesdesign stavas DANNIJO och startades 2008 av två systrar ,som enligt dem själva, kombinerar bohemiskt rockigt med sofistikerad, tidlös design. Det syns verkligen tydligen i varje skapelse och det är just det sånt får mig på fall, en PERFEKT balans. Först tänkte jag, "åh, det här kan jag unna mig när jag jobbat klart" fast där hade jag helt fel. Armbandet kostar 4000 och Ipadfodralet 1200 kronor. Men stört fint var det och om några åt kanske jag kan unna mig det? Vem vet?

Bik bok pre-fall







Pre fall kollektionen för Bikbok ser bra ut,snygga sofistikerade toppar med en preppy stil. Sen tidigare så vet ni ju att jag gillar-kragen-under-tröjan så jag stormdiggar sista bilden, hur fin färg hgar inte tröjan liksom?! Nu ska jag äta god mat och chilla, jag har STÖRT ont i hälarna efter 7 timmars stående jobb.

ALAIA-Couture











Coutureveckan i Paris som visade höstens couture avslutades precis, har inte riktigt hunnit kolla in alla designers verk men det jag föll för direkt var Alaia. Kändes som en lagom avvägning mellan couture och "vanligt" mode, blev inte flr uppklätt eller krystat men man såg samtidigt att det här var något annat än massproduktion. För övrigt får jag be om ursäkt för mindre bloggande, när jag inte ta mot lunchbeställningar eller moppar golv på jobbet så känner jag mer för att hänga på stranden och hänga med allt härligt folk. Men ska försöka fixa lite mer av  bloggvaran närmaste tiden. Annars önskar jag er en asbra helg och glöm inte att kolla in couturekollektionerna-eller så bara glömmer ni allt sånt.

AVIS

snygga gubbskor+mönster= en sjuligt snygg mix, jag är avundsjuk och vill ha de där skorna.


Rodebjer-årets bästa kollektion!


Alltså den här kappan är u n d e r b a r






En sommardröm


Snyga skor





'
Skulle velat ha det där armbandet!

ÅRETS BÄSTA KOLLEKTION ÄR RODEBJER! Carin Rodebjers kollektion hyllades av de flesta, inte av mig från första början men den har växt i mina ögon för varje gång jag kollat igenom den. Carin har en förmåga att få enkla plagg (tex den gula koftan på bild 6 och klänningen på bild 7) att se intressanta och roliga genom färgval som känns lite nya och oväntade. Allt är en lagom mix av uppklätt och slappt och det känns som allt är bärbart men går inte över till gränsen att bli för enkelt eller opersonligt. Carin har precis flyttat till New York för att lansera Rodebjer utomlands och för att det ska gå tror jag Carin behöver utveckla sin design ännu mer, skapa kläder som är ett signum för just henne. Det kan ibland kännas lite rotlöst, och lite mer behövs för att hon ska rota sig på riktigt som en av Sveriges bästa designers. Men hennes kollektion för säsongen var riktigt och den bästa av de alla!

Chanels lack i höst



Chanels nya lack brukar ju vara riktigt överhajpade, undra vilken färg som kommer bli mest hajpad i höst? Världens mest kända makeupchef, Peter Philips, satsar i år på metalliska lack. Känns inte som någon nyhet direkt, men tycker det är riktigt snyggt så mig skadar det ju inte.

Vägen ner mot stranden



Den vackra vägen ner mot stranden här på Gotland. För övrigt älskar jag min nya kamera  Casio EXILIM Fc-100

På bygdebion



Jag saknar att inte kunna öppna min walk in closet på morgonen och bestämma vad jag ska ha på mig, utan nu ligger det lilla jag har med mig i en tråkig byra från IKEA och smyckena hänger inte på ett snyggt smyckesträd utan ligger i en necesär. Det har visar sig att det inte riktigt är lika kul att klä sig då, men aja det spelar ju inte så stor roll när det andra här på Gotland är helt underbart... Så här såg jag ut i torsdags innan jag gick på Kings speech på bygdebion ( där får man sitta på stolar och det är paus i mitten för att de behöver byta rulle, så charmigt och lantligt enligt mig)

Skjorta-Gina
Schorts-Bikbok
Stor sjal-H&M
Skor-Monki
Tygkasse-Cheap Monday

Botar ångest

Insåg att jag börjar jobba på cafet om tre dagar, botade ångesten som kom med den insikten genom att kolla på skor och väskor jag kan köpa när jag tjänat ihop lite pengar. Hittade de här skorna på Nelly, visst är de fina?



Lancome A/W 2011

Så här ser kampanjbilderna för Lancome AW 2011 ut med Daria Werbowy och Elettra Wiedeman.
Som ni ser så matchas det röda läppstiftet med just röda naglar, något som varit lite osynligt i modevärlden senaste tiden. Även Chanels julkampanj sägs innehålla samma ton i både läpp- och nagelfärg. Kanske snyggt, men också jobbigt för då måste man ju ändra nagellacksfärg efter läppstiftsfärg och att måla naglarna är ju inte det roligaste som finns direkt. Haha. Men det spås bli en kommande trend.




A-Ö- tredje plats

A-Ö är snart slut för säsongen, men för att få ett riktigt jävla bra avslut på alltihop så rankar jag mina tre favoriter, men man ska ju tydligen inte bara hylla utan också kritisera (det brukar ju snackas om att modebloggarna bara hyllar, brukar tänka på det och bevisa att det inte är så) så jag meddelar er den kollektionen jag inte tyckte levererade det den borde också. Men först kör vi topp tre på mina favoriter och kör en ny favorit varje dag. Vi börjar med tredje plats. Har ni varit med om något mer spännande...?
















Anledningen till varför Michael Kors blev den tredje bästa kollektionen enligt mig den här säsongen beror på att jag tycker att Michael Kors förmedlar den bekymmerslösa och härliga bilden av sommaren på ett nyare och ett mindre uttjatat sätt (än till exempel Dolce&Gabbana, de designar bara blomklänning på blomklänning liksom) Det är avslappnat och ger en fräsch Kalifornienkänsla. Mina favoriter är skorna och den skrikrosa klänning. SÅ COOL.

Om ni vill är det bara att lämna kommentarer och skriva vad ni tycker, kan samla alla åsikter i ett annat inlägg och samtidigt länka till era bloggar;)

RSS 2.0