Black Swan

Jag kan lova er på mina familjs och vänners liv att jag ALDRIG har taggat en filmpremiär som jag gör just nu till Black Swan (om jag ens taggat en filmpremiär, rådiggar inte film liksom) Ska bli så underbart med balett och franförallt Natalie Portman. Jag och min kompis Maja har diskuterat om Natalie är en av världens vackraste, jag håller nog inte riktigt med men skulle minst sagt göra mycket för att få hennes söta look. Audrey Tautou, Scarlett Johanson, Freida Pinto och Gisele Bundchens utseende skulle jag i och för sig också gärna sno.. Oj, vad jag kom bort från ämnet här men jag såg som sagt fram mot "Black swan" sjukligt mycket, tur att den har premiär på fredag!




Dans och byxor

Hola, nu har skolan börjat igen (snyft) och ja, Stockholm var grymt som vanligt. Ska alldeles strax dra mig mot dansen men först ska ni få se mitt nya köp, ett par dressade svarta byxor. Hur galet det än låter så har jag letat efter de perfekta svarta byxorna (de ska vara dressade, helst ha EN knapp och inte för hängiga)så nu är ett års slit över. Topshop var räddningen, danke danke!


Topshop, 599 kronor. Tröja-H&M, Skor-Rom

Rose Mallow

Satte just satt på mig lite "rose mallow" på läpparna från Isadora, älskar den färgen. Ger liksom lite djup, rosaröd färg på läpparna. Ni kanske undrar varför jag sätter på mig läppstift klockan 8.00 på en lördag men jag ska nämligen alldeles strax ta mig mot tåget, Stcokholmshelg väntar. Wiiieeeeee! Hoppas vi hörs någon gång under helgen annars får ni ha det guld, det kommer jag definitivt ha!




Jil Sander goes flowerpower

Jag är seriöst förälskad i den här klänningen från Jil Sander för sommaren, så cool och vacker. Gilla, gilla, gilla! För övrigt så kommer en A-Ö på just Jil Sander på måndag. Typ någon gång då.



Weekdays starka skovår

Weekday;s vår ser riktigt, jävla bra ut på skosidan och SÅ mycket snyggare har de nu än tidigare säsonger. M ed mycket snygga detaljer, ganska sportiga och till priser som inte river stora hål i plånkan. Och det är ju alltid välkommet. Juste, jag har ju förbud att blogga om skor men det skiter jag fullständigt i nu, skor är för bra för att inte blogga om. Oups!




Älskar den där modellen på skor just nu, kommer stort i vår. Trust me.

Lovet är grymt

Oups, oups! Så här dålig bloggning blir det när man har kul. Igår kväll så hade jag spelkväll med Hanna, Elin, Malin och Linnea hemma hos Julia med god mat och massa spel. När jag vaknade upp där efter många omgångar twister och plump så drog jag mig lite sakta mot stan för att möta upp Johanna, Sabina och Josefin för att prata om allt och inget och dessutom tagga inför Hannover, ska bli stört jävla kul alltså, gaaaaaahhhhh!


Johanna, Sabina och Josefin

Kompisarna twistrar...

A-Ö, Ida Sjöstedt!

Tack, tack, tack Ida Sjöstedt! Gud vad jag gillar det här alltså. Allt är så vackert och blir aldrig för sött eller för mycket ( vilket det nog lätt kan bli när hon använder så pass mycket spets och färg) Som vanligt i Ida Sjöstedts kollektioner så är det en kavalkad av färger, mönster och spets men den här gången har Ida lyckats få till det bättre än hon brukar. Jag Tycker Ida har en av de bästa kollektionerna i vår, hon designar färg- och 70-talstemat allra bäst utan att förlora, eller förtydliga, sitt signum. Dessutom har hon fina lookbooksmiljöer!










Klänningen, håret...

Favoritplagget



Största skönhetsinspirationen i vår kommer också från Ida Sjöstedt( bloggat om det tidigare) Mycket plastiga färger, och fina rufsiga lockar.

Så här många K;s får kollektionen

K K K K

Pannkaksdag

Visst ser mina och Lovisas pannkakor goda ut?! De var de också! Riktigt tjocka (på slutet gjorde vi en som säkert var 2 cm tjock, haha) med massa olika sylter och sirap till, jag tycker sirap+pannkakor är en helt oslagbar kombination alltså! Jag och Lovisa har hängt hela dagen, och nu pustar jag ut efter ett roligt träningspass. Hörs lite senare, klem!




Spetsar dig





Dessa två spetsskapelser från H&M behöver tittas på i verkligheten för att kunna avgöra på riktigt om de har snygg spets och är i bra nyanser men på bild ser de ju riktigt söta ut, känns som en typisk festivalklänning. Juste, borde man åka på festival i sommar....?

Erdem, kom till mig!



















Idag har jag kollat, reflekterat och läst ikapp från modeveckan i New York, hann inte riktigt med när den väl höll på. Utan tvekan så var Erdem;s kollektion den som gjorde att mitt hjärta klappade lite extra, eller snarare tusen gånger fortfare! Äntligen, så får jag se en kollektion som jag verkligen gillar! Egentligen är väl plaggen ganska vanliga men det finns små finesser och de har de perfekta avägningarna(?) Men halva grejen är ju helt klart printen, mönstren och färgerna. Som en blandning mellan cyberrymden och ett blomland. Vad jag än tycker om kopiering av plagg så hoppas jag några av budgetkedjorna kopierar plaggen, helst av allt vill jag ha en äkta på min kropp men min plånbok säger stort, fet nej till det. Så, Erdem är alltså min favoritkollektion så hår långt inför hösten, vad tycker ni om Erdem?!

A-Ö, HOPE!

Det känns som att HOPE hamnat lite efter det senaste året, är inte alls lika mycket i ropet som de var förr och för mig känns de ganska tråkiga och ointetsägande(?) och deras S/S 2011kollektion imponerade inte på mig alls. Visst, kläderna är fina och jag skulle kunna tänka mig att bära många av dem. Men jag vill ha något mer, som får mig att undra, tänka och stanna upp.










Visst känns allt typiskt svenskt?

Dock, rådiggar jag skorna (förvånade?) men annars imponerar inte kollektionen på mig alls.

Så här många K;s får kollektionen

K K

Här är jag, igen!

Min dag har varit riktigt angenäm som vi brukar säga med min vän Maja, den är faktiskt inte över än utan vi ska alldeles strax ses igen för att ha lite filmkväll, Maja-marathon idag och jag gillar det starkt!






Jeansskjorta-VILA
Jeans-Cubus
Skor-Skopunkten
Stickad tröja-Gina
Klocka-Ur&penn
Påsväska-Afrika

Måndag morgon

Första dagen på lovet (åh, det är så underbart att kunna säga första dagen på lovet) ska jag spendera med min fina vän Maja, vi ska bara hänga men sent i eftermiddag ska vi gå på ett riktigt jävla roligt träningspass och svettas så in i bomben hade jag tänkt. Hoppas ni får en bra dag, puss och kram!


Jag i lördags

Fjädrar dinglar vackert i mina öron på en söndag

Just nu dinglar fina, nya fjäderörhängen från H&M i mina öron.





Underbara vänner

Låt mig sova i hundra år, ssssnnnäääällllaaaa. Jag är så jävla trött alltså. Men nog om det, fy fan vilken rolig kväll vi hade igår! Jag, Agnes och Lovisa lagade en riktigt god kycklinggryta med curry ( vi blev dock lite oroliga i början när det stog att man skulle koka kycklingen, men det gick utmärkt faktiskt) Till efterätt hade vi gjort en mörk chokladkaka, mums! Under kvällen gjorde vi allt från att kolla gamla bilder, spelade nintendo, pratade och dansade (eller det var nog mest jag och min vän Maja som gjorde det, vi försökte oss på en konstig dans där jag skulle hänga från hennes höfter och ta mig upp och ner samtidigt som jag skulle skaka..hmmm.. pinsamt att jag berättar det här... )


Så här smutsig kan en en ugn vara efter vi varit i farten...

Jag och Maja under att av alla försök...

Kalas, kalas, kalas

Hola! Kom precis hem från min farmor, har haft det supermysigt. Ska faktiskt alldeles strax iväg igen det vankas nämligen  födelsedagsfest hos min fina kompis Lovisa. Jag och Agnes ska åka några timmar före och hjälpa Lovisa att göra en underbart god middag, ska bli så himla kul med lite fest igen faktiskt! Ska bara locka mitt hår och sminka mig, ni ska se hur blek och trött jag ser ut just nu. Har inte sovit så mycket på sistone... tor att jag har lov nu! (wiiiieeeeee)


Såhär såg vi ut innam festen i torsdags, wunderbar!

Dagen efter!

Godmorgon! Herregud, vilken rolig kväll man hade igår med upptaggning, världens kallaste kö-väntan i -10, dans i flera timmar och tjutande öron och trötta ben efteråt men det var UNDERBART! Dock känner jag mig lite lagom seg just nu, just nu känns det helt omöjligt att jag ska rka mig genom hela kvällen och dagen, haha. Men nu ska jag iallafall få i mig lit frukost och sen tya mig vidare mot skolan, det borde ju hjälpa med lite frukost


Jag igår, i världens bästa gula partyklänning. Ikväll7 eftermiddag sover jag över hos min farmor för att göra henne sällskap. Det brukar vara som en liten rehab att vara där, hon skämmer bort mig så mycket. perfelt efter en partykväll!

K-fest!

Det är torsdag! Men verkligen inte en alldeles vanlig torsdag för det är Karrofest på G. Alldeles strax kommer mina kompisar hit för att göra oss lite raviga (temat på festen är nämligen rave) och sen ska vi dra vidare mot en liten förfest, för att sedan ta oss vidare mot Babar där alla ravare kommer mötas. Kommer bli stört roligt/galet/bäst!

Hörs imorgon på morgonen, troligen lite lagom seg...


Jag för några dagar sedan, då var jag glad och det är jag nu också!

Fina underbara klänning

När kompisar frågat mig hur min drömklänning ser ut har jag alltid svarat att det ska vara hög krage, med en "kjol" som sticker ut fint i midjan, snygg urringning i ryggen och såklart blommig. Jag trodde den bara fanns i min drömmar men icke sa nicke! Här är den ju! Tyvärr ingen urringning i ryggen men jag tror jag får vara nöjd med att jag nästan hittat den, hoppas den istter på mig på midsommar!


Topshop, 250 kronor!

Fina underbara klänning

När kompisar frågat mig hur min drömklänning ser ut har jag alltid svarat att det ska vara hög krage, med en "kjol" som sticker ut fint i midjan, snygg urringning i ryggen och såklart blommig. Jag trodde den bara fanns i min drömmar men icke sa nicke! Här är den ju! Tyvärr ingen urringning i ryggen men jag tror jag får vara nöjd med att jag nästan hittat den, hoppas den istter på mig på midsommar!


Topshop, 250 kronor!

Fina underbara klänning

När kompisar frågat mig hur min drömklänning ser ut har jag alltid svarat att det ska vara hög krage, med en "kjol" som sticker ut fint i midjan, snygg urringning i ryggen och såklart blommig. Jag trodde den bara fanns i min drömmar men icke sa nicke! Här är den ju! Tyvärr ingen urringning i ryggen men jag tror jag får vara nöjd med att jag nästan hittat den, hoppas den istter på mig på midsommar!


Topshop, 250 kronor!

A-Ö, Givenchy!

Har jag ju inte varit så värst duktig med dessa A-Ö den senaste veckan, men nu kör vi igång igen. På tur är Givenhy.


Håruppsättningar i denna stil fanns det mer än tusen av.

Leopard var ett genomgående inslag i alla kreationer.


Min favoritkreation

Den här klänningen skulle vara okej, men utan den där stylingen.

Fina och coola detaljer, favoritpic!

Tror ni att jag gillar det? Många av er trodde nog rätt, det här faller mig inte alls i smaken. Tycker det enbart var en orgie av alldeles för smala modeller som såg helt sjuka ut, och en ptroligt svårburen kollektion. Givechy;s chefsdesigner Riccardo Tisci har helt klart satsat på punktrenden som finns med i modebilden i höst, även fast jag inte gillade kollektionen så är det nog ändå den snyggaste kollektionen som kör på punk-grejen, mycket bättre och snyggare än till exempel Balmain.

Så här många K;s får kollektionen;

K K

Från mitt håll!

Om man dömer av de senaste dagarnas outfit börjar jag nog få en riktig jävla crush på metallic, för idag bär jag en metallicguldkofta med blommig skjorta med hög krage, slitna jeans och boots. Här kommer en liten dagens, fast idag blir den bara från mitt håll.


Det här har jag på mig idag

Idag bär jag metallic mot rött, och med en rygga för att göra det lite hårdare liksom. Om ni undrade.





Metallickofta- Stadsmissionen
Tröja-Zara
Rygga-Gina
Skor-skopunkten
Smycken- gammalt, ur&penn, gina, H&M

Skalbaggigt

Idag bär jag den här superdupermysiga koftan som är lite skalbaggegrön med massa flätdetaljer, så himla skön en sån här jävligt kall dag alltså!


Dålig bild, inte bra!

Wang A/W2011

Alexander Wang valde alltså att gå tillbaka till sin svarta, mörka look efter vårens visning som bara hade vita och ljusa plagg ( Wang bröt alltså inte sig ur sitt skal S/S 2011, utan ville bara markera hur rätt vitt är i år...) Jag är lite ledsen att han gått tillbaka till det svarta och mörka. Dessutom är jag inte så imponerad av den här kollektionen, hans tidigare ( typ A/W 2010 och framförallt S/S 2010) var SÅ mycket bättre och mer arbetad.


metallic finns med i höst också.


Stora övervällande kragar fanns också med.


Nu sticker jag iväg på dans!

Söndag!


Nu sticker jag iväg på middag med bla mina vänner Alexandra och Gustaf, ha en bra söndagskväll!

Transparent skjorta- 2hand
Leopard-2hand
Schorts-Bikbok
Guldarmband långt upp på armen-Indiska
Ring-H&M
Boots-Skopunkten

Hannover om en månad!

Godmorgon!
När jag vaknade upp i morse kom jag på att det bara är exakt en månad kvar till jag sitter på bussen ner mot Hannover med mina vänner. Hur jävla härligt är inte det?! Det härligaste/roligaste/bästa med att åka till hannover ska bli att få kolla in en ny storstad, hänga med sina vänner och SÅKLART FÅ DRICKA FRAPPUCINO MED CHOKLADSMAK FRÅN STARBUCKS! Den drycken är det mest underbara man kan dricka, så mycket chokladsmak på samma gång liksom. Jag ska föreslå för min kompis Josefin att vi ska gå till Starbucks varje dag i Hannover och gå genom hela utbudet... Najs, najs, najs!


Sommarkärlek!





Den här blommiga linnet kommer troligen få hänga länge inne i min walk in closet innan jag sätter på mig den, för när jag premiärbär den drömmer jag om en solig himmel, bara ben och en fin uppsätting som visar den snyga urringningen i ryggen. Älskar't! Från Bikbok och kostar 249 kronor.

Arbete!

Nu ska jag och min kompis Hanna typ leka redaktörer för DN då vi har ett skolprojekt att göra en tidning och då blev vi två utsedda att vara redaktörer, coolt. Vi ska iallafall sätta oss på Gröna grodan och luncha samtidigt som vi försöker redigera (ingen av oss kan det, hur ska det här gå?) Efter det ska jag gå på världens roligaste tränare på Friskis och Svettis. Har längtat efter det här passet i en vecka, haha.


Hanna+ några andra för några veckor sedan!

Fredagskväll!

Jag är glad för att det är fredag, äntligen helg. Det känns som att ordet helg bara betyder bra grejer just nu, typ ledighet, rolighet och att man får sova ut lite. Aja, nog pratat om ordet helg. Nu ska jag istället möta upp mina vänner för att tillbringa fredagskvällen med dem. Klem, klem, klem!


Ringarna är från Gina och någon gammal smed. Om ni har tur får ni en hel outfit later.

SSSSKOOOORRRRR!

Okej, jag ska skärpa mig. Kan inte förälska ner mig i alla dessa skor hela tiden, som dessutom ser ganska likadana ut. Det är ständigt svinhög klack, med platå och antingen bruna eller röda. Samma grej hela tiden liksom. Här kommer lite skoorgasm och sen lovar jag att det kommer dröja mycket länge innan jag bloggar om skor igen. Måste bara få en överdos först, för det kommer blit tufft att inte visa alla dessa underbara skor som finns. Enjoy för sista gången på länge!


De här är ju drömmen, så klumpiga klackar men sen kommer de där nätta banden. Love. Från Minimarket


Kinaklacken är stor i vår! Från Topshop

Så snyggt med vinrött mot det svarta. Love igen.


Vill ha!


Så smidiga och snygga.




God morgon!

Lite så här hade man önskat att man såg ut just nu, men känner mig 1000 gånger äckligare och tröttare än det. Nu ska jag alldeles strax försöka få i mig lite frukost och sen ta mig mot skolan. Idag väntar skola till klockan 16.00, indoor walking och sen ska jag träffa mina kompisar på kvällen! Jag säger bara, tur att det är fredag för då är det ju okej att vara så här trött.


Karolina Kurkova för franska Vogue.

Kerastases serum är som guld

Världens bästa serum för håret heter Serum nutri-sculpt och kommer från Kerastase. Håret blir seriöst som nytt och utan massa äckliga fula toppar, det funkar alltså verkligen! Dessutom blir det blank och lent på köpet, den enda nackdelen är väl att håret lätt blir fett men det gäller bara att lära sig att inte lägga i hårbotten. Bra skönhetsknep där!


Portfölj!

Just nu vill jag gå runt och traska med den här portföljen som fanns hos Myrorna för några dagar sedan. Men ni vet ju att den aldrig kommer bli min, jag har ju liksom det här äckliga, snuskiga och dumma köpstoppet!


Underbara vita blus


Det här känns verkligen som stor, stor inspiration alltså. Plötsligt blev jag liksom sugen på en lång vit transparent blus till sommaren, måste sättas upp på vill ha önskelistan alltså! Och såklart tillagd i inspirationsmappen. För övrigt så är det Constance Jablonski för february-Vogue Spain. Mucho gilla!

Damernas

Vad skulle jag göra om det inte bara var 9 dagar kvar till sportlov? Är ju så jävla trött så nu ska jag gå och lägga mig och öpnna min nya Damernas värld och läsa lite mer kapitel i Martina Haag;s bok "hemma hos Martina". Läser aldrig sånna där böcker men blev lite sugen på att läsa Martina Haag efter att jag såg henne i På Spåret, hon verkade liksom så mysig! Godnatt på er, hörs imorgon efter skola, bio med skolan och träning.


Vår!

Åh, hittade den här bilden i min mapp. Den får mig att längta till våren så blakongen inte är belamrad med nsö, lite längre hår och jag inser hur enklare det är att klä sig på våren. De senaste vintermånaderna har jag liksom haft på mig grejer som inte kunnat kallas outfit känns det som. Vår, KOM!


Orving for you!

Diana Orving presterade den helt klart bästa visningen under Stockholms modevecka. Hon har varit en liten favorit för mig ända sedan genombrottet. Tycker att hon alltid lyckas skapa något spännande i varje plagg och gillar känslan mellan det hårda och vackra ( som på bild nummer 3) Tycker dock att det är konstigt att Diana Orving inte är större än vad hon är i Sverige, känns som hennes design är något som vanligtvis lockar svenskar.










Chloe ss 2011

Väntar fortfarande på mer bilder från Valentinos kampanjs för S/S 2011, tror den kommer bli riktigt snygg. Inga andra kampanjer för sommaren har riktigt fallit mig i smaken men den här från Chloe gör faktiskt det. Kanske mest för att jag diggar bodyn, själva kampanjen är ju inte speciell alls. Och förlåt för dålig bloggning, håll ut, det kommer bli bättre snart!


Snygga grejer just nu för er som kan köpa

Jag har köpstopp hela februari (gud, vad hemskt det låter alltså)  och såklart ska jag hitta de allra finaste, snyggaste och mest ha-begäriga kläderna just nu. Februari kommer bli lidandets månad, och jag längtar till den är slut. Och det är ju faktiskt bara 22 dagar kvar, hur lägligt är det inte att ha köpstopp en månad som bara har 28 dagar? Men 22 dagar är ändå 22 dagar och de kommer innebära inga mysiga fikastunder (eller det kan jag nog få ha ändå), fina kläder eller annat behövande. Snyft, snyft, snyft. Snälla februari, GÅ FORT! Här kommer i allafall lite shoppinginspiration för er som har pengar och kan shoppa, lyllos er.



H&M

Modekungen


De här skorna i verligheten är mucho, mucho, mucho snygga.


Har länge letat efter en röd eller grön väska, den här från Zara duger rätt bra!



Den här jackan är obeskrivbar i verkligheten, om man tar bort pälsen.

Fodret

Skönhetsfronten

Rodeo.net har rapporterade överlägset bäst från modeveckan i Stockholm med både backstageblogg, frontrowblogg, massa olika bloggare som var på plats och dessutom bilder och recensioner som kom ut ganska fort. Men något som varit lite dåligt under modeveckan har varit skönhetsrapporteringen (eller är det bara jag som inte har koll på skönhetsbloggarna?) då det har rapporterats så himla lite från skönhetsfronten. Smink och hår är ju nuförtiden en lika viktig grej som själva kläderna så tycker det är lite konstigt, håller ni med mig?!


Här är hår från Cheap Mondays visning.


Så här såg Lorealreklamen ut 1986, fotad av Irving Penn


Såhär ser Ann Sofie backs läppar ut till hösten 2011, gillar Irvings mer då de hade mer målarfärgkänsla.


Kika in om en liten stund, så får ni se min favoritkollektion från modeveckan. Vem tror ni att det är?

Dagens!



Jag är duktig idag och ger er en till liten dagens, dock ser ni inte detaljerna men bättre än inget liksom!

Jacka-H&M
Skjorta-Zara
Jeans-H&M
Rött läppstift Flame tree, Max Factor

Torsdagens

Godmorgon! (eller inte riktigt, klockan är ju i och för sig ganska mycket och jag har redan hunit med en powerwalk) men tänkte iallafall visa er gårdagens medan jag tar mig upp mot stan för en fika med mina vänner Agnes och Lovisa. Mys!


Franströja-Bikbok
Jeans- H&M (nya!)
Skor-Skopunkten
Väska-Pappa gamla
Halsband-Mammas gamla

Causis collection

Nej, det här är typ inte en kollektion specialdesignad för mig eller något sånt utan det är bara Causis Collection som är en ekologisk kollektion som släpps av H&M den 14e april. Även H&M visar att det är vitt som gäller i år då kollektionen bara kommer ut i vita och pudriga toner. Och jag ska fan i mig hänga på låset när de släpps, för utan dessa plagg kommer inte min sommar bli fulländad. Fy fan vad jag älskar dem. Så himla Karin.


















Tjetenien och rosa

Nej, jag frontar inte Jil Sanders asfärgglada kampanj utan jag har bara på mig lite nya härliga trasor från H&M. Och ja, jag har bestämt mig för att satsa på lite mer färger den här säsongen. Färger blandat med mycket guld och silver tycker jag låter som en härlig mix i vår .Men det kommer nog ta ganska lång tid innan jag lyckas bräcka "barriären" av allt det svarta jag har i min garderob, men jag ska lyckas iallafall! Oj vilket långt inlägg det här blev om färger men det jag egentligen skulle prata om var mina nya plagg, som alltså har mycket färger. Den rosa skjortan är med fina guldknappar är i siden och myströjan är så fin, skön och turkos. Gillar mina nya kap!







Nu ska jag plugga Tjetenien och matte. Gud så kul det ska bli.

Sommaren 2010

Försök hitta en dåligare kombination än att vara sjuk och samtidigt kolla på sommarbilder. Då blir man ännu mer deprimerad över att man är sjuk, inser hur mycket tråkigare det är på vintern, hur mycket nsyggare det är att vara brun och det blir ju inte bättre när man inser att det är minst 4 månader kvar till man kan få använda schorts igen. Kämpa Karin, kämpa!


Såhär brun var jag i mitten av sommaren


Påväg ut i skärgården med Mickis och Lovisa, usch vilken bra resa det var alltså.

Mmmmm, sommar.

Mina fötter på verandan på Gotland. Snygg bondbränna på fötterna där.

Fan, vilken bra sommar man hade alltså!

Skandal!

JAG ÄR ARG! Tycker det är skamligt att varken SVD eller DN som är Sveriges största dagstidningar inte rapporterar från modeveckan. En dagstidnings uppgift är bannemej att rapportera från det som händer i bla Sverige och eftersom mode har så stor plats på internet och blivit en grej för många människor så känns det helt fullständigt naturligt att de ska vara där. Dessutom i en tid när svenskt mode går mycket bättre än förut. Jag tror de vinner på det, för de kanske får en ny läsarkrets då. Så, SVD och DN börja rapportera från de svenska modeveckorna. Please.


Extra snygga saker och personer

Här är lite små pics som mina ögon fallit lite extra för under modeveckan;



Elles modechef Cia Jansson var finast klädd igår, de där byxorna alltså.


Jag imponeras av Ann Sofie Backs förmåga att leka. Nu till våren ser vi hennes läppmönster som ser ut som blommor på långt håll och här ser vi en utsmetad mun i alla olika möjliga färger.

Jag diggar alla silverskor som radas upp på catwalkerna.

Rodebjer A/W 2011

Okej, jag är inte så förvånad att Rodebjers kollektion som visades igår på kvällen gör succe. Och det förstår jag verkligen. Jag älskar färgkombinationerna hur mycket som helst (de stämde så fint ihop med varandra och kläckte nya färgkombinationer hos mig) och den kändes genomarbetad. Succen är helt klart stor hos mdebloggarna och modemänniskor, men det är ju inte så konstigt då fladdrande byxor och draperingar fanns hos Rodebjer och det är ju bloggarnas älskling.  De flesta tycker nog att den toppar S/S 2011-kollektionen men det tycker nog inte riktigt jag. Det var mer spännande och snyggare färger och sminkningar hos A/W 2011kollektionen men plaggen och kombinationerna som fanns hos S/S 2011kollektionen tycker jag var snyggare och mer tilltalande (scrolla ner några inlägg så ser ni S/S 2011 kollektionen) Carin Rodebjer är Sveriges helt klart mest lysande designerstjärna. Jag gillar att det äntligen inte bara är det svarta och superenkla som är mest i ropet (läs Acne) och att en kollektion som har mycket färg hyllas mer än de bäcksvarta i svensk modepress. TACK FÖR DET!


Älskar alla metallicdetaljer

Klänningen över byxan visades för våren 2011, den stnnar till hösten 2011.



Den tröjan!

RSS 2.0