Östergarns holme!

Idag har den normala svenska sommaren kommit hit, alltså det regnar och kommer göra det i många dagar framöver och man undrar vad ska hitta på, man tröttnar ju ganska lätt av att sitta inne och rugga. Men jag och min kusiner har kommit på vad vi ska göra, snart blir det bilåkning runt hela Gotland förfikaturer och små mysiga keramiker. Ikväll ska det hända något magiskt, vi ksa göra massa goda olika indiska grytor och HEMGJORDA naanbröd, slå den ni!

Men vi har haft underbara dagar sedan vi sist hördes. Igår var jag och kusserna ute på Östergarns holme hela dagen och hoppade från klipporna och åkte en minst sat GUNGIG båttur. Men trevligt var det! På kvällen satt jag och mina vänner och myste och såg på teater utomhus, alltid lika mysigt!

Vi hörs kanske snart igen, powerwalk är på G!


Nude for you

Gyllenbrun hud, beiga skor och ett pastelligt nagellack, jag dör av kombinationen. Nästan så snyggt att jag gråter och det hemska är att jag inte skämtar! Men detta kan bero på att man mest blandar strandklänningar med träningskläder här och att jag inte får klä mig på riktigt, bestämma mellan guldiga eller silvriga smycken eller ta på mig lite rouge. Tur att det är fest imorgon...


My day

Idag började jag min dag med en powerwalk på 7 kilometer, även fast jag gick vid nio på morgonen var jag GENOMBLÖT när jag kom hem och då hade jag på mig minsta möjliga dessutom, det är så galet varmt här. Efter det gjorde jag och min kusin Erik en supergod brunch med skaldjursröra, äggröra, marmelad, grönsaker, parmaskinka, färskost, fruktsallad, scones, juice och bacon. Den här gången skippade vi faktiskt pannkakor på slutet och körde liksom scones- och påläggsfrossa men jag måste erkänna att pannkakorna verkligen fattades. Det är ju så gott med något sött på slutet när man egentligen inte får  sig en enda grej till, hava grejen med brunch är ju att man ska vara så mätt så man spyr liksom. Så pannkakor är ett måste för den fulländade brunchen! Sen har jag legat på stranden 5 timmar i sträck och ÄNTLIGEN kunnat läsa artiklarna i brittiska Vouge som jag köpte när jag var där i Mars, tar ju lite tid att översätta allt kan jag lugnt säga...




"vätskekontrollen" vid brunchen.

Imorgon fyller området 30 år så imorgon blir det fest för hela slanten, ryktet går att tre HELA lamm ska grillas och avnjutas. Bilder på detta kommer, varning för känsliga blogg-läsare...

gårdagen

Jag och min kusins kamp för en pepparkaksbränna (den börjar mer och mer komma) fungerar riktigt bra här på Goltand. Igår var vi nere vid stranden i kanske 5 timmar och blandat det med rena Medelhavsbaden, det är 25 grader varmt vatten och helt genomskinligt. Innan maten körde vi after beach, vilket betyder vattenmelon med salt(ja det är supergott, det balanserar saltbehovet som pärona säger) , god frukt och massa goda hemgjorda drinkar samtidigt som ett parti 500 spelas. Behöver jag säga att livet är underbart här? Nej, tänkte väl inte det!



Nu ska jag ta en powerwlk på 7 kilometer, så här ser det ut på mestadels av vägen.

Celine A/W 2010

Här har vi årets tråkigaste höstkampanj, känns tvärtemot vad en kampanj ska vara. En kampanjs ska ju föra blcikarna till sig och vara intressant men det verkar det som Celine totalt glömt bort eller kanske till och med ignorerat. Tråkstämpel på det!



Återkommer om hur Celines kläder ser ut i höst, hoppas och tror på lite bättre iallafall även om märket inte är någon favorit!


Minx, kom ihåg det!

Ibland vill jag byta ut mina korallfärgade och blåa naglar mot den senaste nagellackstrenden som jag gillar stenmycket, nämligen minx! Såklart kan inte vi vanliga människor som lever på barnbidrag göra det då det bara kan göras på salong men coolt och trendigt är det iallafall!


Guld

Har suktat och letat efter detta halsband från H&M i evigheter men har aldrig hittat det och jag vill flera månader efteråt fortfarande ha det så om någon liten själ i världen har ett sådant till salu har jag första tjing och är högst bjudande!!!!



Guld

Har suktat och letat efter detta halsband från H&M i evigheter men har aldrig hittat det och jag vill flera månader efteråt fortfarande ha det så om någon liten själ i världen har ett sådant till salu har jag första tjing och är högst bjudande!!!!


Försök ha det bra här hemma

Imorgon bitti far jag mot bättre breddgrader med tonvis med sol, bad och massa härliga efterlängtade människor så som kusiner, syskon och syskonbarn. Jag blir faktiskt borta på den härliga ön Gotland i en hel månad så det blir nog lite glesare uppdatering men den kommer absolut inte utebli, det funkar ju liksom inte!


Förra årets byggdes bla områdets längsta(och godaste) macka


Så här ser det ut där jag tar mina powerwalk, ganska underbara sådana brukar det bli!

ha det så bra så hörs vi när jag kommer fram, kram på er!

Cup me

Har ju glömt visa er hur de färdiga cupcakesen blev, måste bara tilläga att jag såklart glömde ta bild på dem färska så här är de rejält "dagen efter" med lös grädde och garneringar som tappat formen och färgen men goda blev de helt klart!



Prada for me?

Just nu vill jag också gå omkring och vara en plastbomb i snygga printjackor och glansiga plastläppar. Pradas säsong S/S 2010 börjar tilltala mig mer och mer!


Dagens

Just nu håller jag på att packa inför morgondagens resa till Gotland, blir ju där en månad och ni kan nog förstå hur mcyket grejer jag lägger ner även fast jag vet innerst inne att knappast hälften kommer användas. Men "i fall att" och "man vet ju aldrig vad det blir för väder" brukar funka på mina föräldrar. Aja, nu ska jag iallafall upp på stan för att möta min kompis Lovisa för lunch i solen, later. Som ni ser så hyllar jag mitt Spanien idag!



Linne med knappa på sidan-H&M
Halsband-Primark
Schorts-gamla

Smashbox

Just nu känner jag mig lagom sugen på starka färger som gult, oranget och rött(kan det ha att göra med att Spanien nyss vann Vm-guld?) tillsammans med stora färgstarka halsband, älskar färgkontrasterna. Har en känsla av att jag har ett gult linne i garderoben som använts alldeles för få gånger som jag kan ha till mitt eldröda halsband från England imorgon när jag ska luncha med min vän Lovisa. Om det blir morgondagens outfit återstår att se för er, kram!


Kaftan

Jag skulle önska att jag kunde gå till stranden i denna underbara kaftan men så kommer det nog inte bli, men ska försöka snäppa upp mig lite och införskaffa en snygg strandklänning och sommarhatt som jag kan ha på Gotlands-dagarna. Aja, nu ska jag iallafall sätta på mig min blommiga bikini och ligga i Stadsparken och sola med min vän Maja, kommer bli lagom varmt!


Kultur är bra

Whitney Port visar att man inte bara behöver använda galna mönstermixar och mycket färger utan att det går lika bra att blanda klassiker som leopard och randigt. Vet inte om just detta var ett bra exempel men det kan iallafall få mig att tänka bort från dessa galna färgmönster. Nu ska jag och min blommiga skjorta möta mina vänner Josefin, Lovisa och Helena för att kolla på lite ungdomskultur i Stadsparken. Vid 8 ikväll ska jag över direkt till familjens vänner för att äta mat och kolla på bronsmatchen i VM, heja Uruguay!



Bloggar mer imorgon, kram!

Ich bin verliebt!

Nu för tiden lämnar jag inte mitt hem utan min cut-outtröja, den sitter liksom fastklistrad på mig och för varje gång jag har på mig den desto mer fastklistrad känns den, hajar ni vad jag menar? Igår när min kära far slog till med fest bar jag den med printkjolen, det STORA halsbandet och träskorna.




Tröja-Bikbok
Kjol- H&M
Träskor-Bianco
Halsband-H&M

På tisdag åker jag till Gotland...

Gissa om jag och min kusin Maja bokstavligen kommer springa ner till stranden tidigt på morgonen och inte komma upp förns solen gått ner, tur att hon och jag är lika galna i solen och tycker det är lika viktigt att se ut som pepparkakor.

ag

16 jul

Lördag

17 jul

Söndag

18 jul

Måndag

19 jul

Tisdag

20 jul

Onsdag

21 jul

Torsdag

22 jul

Fredag

23 jul



14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00 14:00

24°

Växlande molnighet
Känns som 22°

26°

Klart
Känns som 22°

31°

Klart
Känns som 27°

29°

Klart
Känns som 26°

30°

Klart
Känns som 26°

29°

Klart
Känns som 26°

27°

Just nu...

Pågår det Cupcakesbak hos mig, min pappa ska ha en stor fest eftersom han fyller år idag och då ville han ha cupcakes(eller jag tvingade honom rättare sagt att vilja det) Precis innan de ska stoppas in i munnen ska grädde, strössel, chokladkulor och små godisar på. Kommer bli galet goda(och snygga, minst lika viktigt!)



Nu ska jag välja kläder för kvällen och dra lite med locktången i håret innan alla 17 invaderar lägenheten!

Jag vill också ha en snygg våtdräkt

Elsa Hosk var ju namnet på allas läppar för några år sedan men nu har det varit knäpptyst alldeles för länge om henne, tills jag hittade några uppslag om henne i brittiska Marie Claire. Har alltid varit svag för modereportagen med strandlockar, härligt brun hud, naturellt smink och massa mönstriga och färgglada kläder som blåser i vinden, såklart med ett photoshoppat blått hav i bakgrunden. Sådana här modereportage i sommarens magasin börjar mer eller mindre bli en standard och det kommer nog inte dröja länge innan man tröttnar på dem också, och då är det dags för dem att komma på något nytt! Kanske de ska skippa de perfekta strandstränderna och Medelhavet och åka till Hjälmarens bajsbruniga sjö och steniga strand. Nej,
usch vilken tråkig ide det där var egentligen.

Hosks lagom retuscherade läppar och kindben. Det är därför det är så snyggt.

Endast 16 bast eller något i den stilen

Den svenska modellen Frida Gustavsson har sjukt coola kläder på sig, allt är från Miu Miu utanför Paris fashionweek Älskar bågarna. Förresten, ni har väl inte missat Frida? Hon har ju gjort stora visningar för märken som Dior och D&G. Håll utkik på henne.


Jag känner mig stolt över att jag alltid fixar en dagens nuförtiden!

Idag har jag brunchat(lite mer grejer har jag gjort också) genom mig dagen iklädd dessa amazinggrejer;



Tröja-Bikbok
Halsband-Primark
Schorts- Gina Tricot
Skor-Bianco



Cut me out

Här är mitt första kap från huvudstaden, en rysligt cool Cut-out tröja från Bikbok. Gillar den mer och mer för varje gång mina ögon vilar på den, snyggt med två axlar som sticker ut. Cut-outs kommer riktigt stort i höst så det är bäst att införskaffa sig en redan nu!




Detaljer

Brunch med kompisar

Oj, oj, oj gud vilken god brunch jag, Lovisa, Lisa och hennes kompis Lise hade gjort som vi har suttit och njutit av flera timmar ute. Lisa och hennes kompis hade fixat scones, fruktsallad och marmelad. Lovisa hade fixat blåbärssmoothie i vinglas och pålägg. Jag fixade lax och bananpannkakor med skitmycket sirap på. Och som inte det här räcker så avslutade vi det hela(ni kan anta hur mycket vi pustade över att vi inte orkade mer då) med vaniljhjärtan och supergoda nötbrownies. Åh, jag tycker vi verkligen hade det så himla mysigt och tiden gick så jävla fort även fast vi satt där i flera timmar. Brunch är ju så underbart gott och mysigt!





Nu ska jag möta upp min vän Eva på stan, var alldeles för länge sedan jag träffade henne!


Min drömgardeob

Jag tror jag har kommit på svaret till den otroligt intressanta och viktiga frågan; vems garderob jag helst av allt skulle äga? Dessutom har jag kommit på varför jag har det tufft att ge ett svar, det är för att jag själv inte riktigt bestämt vilken stil jag har eller vad jag egentligen gillar. Jag kan köpa en grej och tre månader senare undra hur jag tänkte vid det tillfället och kan ibland tycka att hiphopstil är något alla borde gå runt i och nästa sekund tycka den är helt frukstansvärd (jag har dock kommit på vad jag verkligen tycker om den här stilen, den är ful men ändå lite cool)
Så därför vill jag äga en blandning av Olivia Palermo och Alexa Chungs garderob, eller helst hela av båda två. Olivia kör på den ganska vanliga stilen men kan ibland överraska och gör sin stil roligare med spännanade skärningar och framförallt accesoarer och skiter i gamla regler. Om jag skulle få byta ut lite av Alexas flickpojkstil men samtidigt ha kvar hennes attityd"jag tog det första bästa" och snygga jackor och stora koftor skulle det bli den perfekta blandningen mellan dressat, avslappnat och en bra färgblandning.  Vem eller vilkas gardeob skulle gärna få finnas hos er?!

Olivia, älskar outiften i mitten

Alexa, lägg märke till hennes missmatchningar och "jag har bara slängt på mig något-känslan".


30 grader ute

Idag är jag troligen 38 grader varm med näsdukar och en rosslande hals men jag sviker ändå inte det här fina vädret så nu sticker jag ut och steker lite till, påminn mig inte om att det egentligen inte är bra.


Jag och Lovisa vid Fjäderholmarna i måndags.


Jag bara älskar färgskillnaden på mina fötter och ben

På söndagkvällen när vi åt på restaurangen Ciao Ciao såg jag ut så här;



New look, Gina tricot, Second hand, H&M, Bianco.




Back on track?

Å, jag hoppas verkligen ni förstår vilka underbara dagar jag, Mickis och Lovisa har haft och det var inte superkul att kliva innanför dörren för en liten stund sedan. Idag har vi tagit en riktigt lång sväng på Drottninggatan, Götbacken, Hornsgatan och Stureplan och den långa rundan gav resultat. B la 3 nya grejer som måste pressas in i garderoben och rejält ont i foossingarna efter en hel dag med 10 cm höga klackar, jag borde lära mig snart. Ni får se alla mina köp imorgon för nu är det dags för andra halvlek i VM, vi hörs imorgon på den första riktiga sommarlovsdagen!


Så här såg jag ut igår när vi drack te och satt på Strömkajen flera kvällstimmar.

Mina underbara dagar!

Hejsan, just nu känner jag mig lagom mosig och soldränkt efter massa timmar på Fjäderholmarna. I början låg vi och väntade på bra väder och när det ÄNTLIGEN kom blev det kortspel och stekande men tyvärr vågade vi inte på oss ett bad, men det blev iallafall ett snabbt "tantdopp", det borde väl ändå gillas?! Nu ska vi alldeles strax äta lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost till middag innan vi beger oss ut mot stan och sätter oss på något utestället, fan vad man älskar somaren dessa dagar.




Igår kväll åt vi mat på Ciao Ciao, ett supergott ställe. jag åt pizza med hela musslor, jätteräkor, sardeller och tonfisk. Efter det tog vi en promenix till Djurgården coh satt där länge, mysigt!

Sthlm söndag till tisdag!

Om några timmar ska jag möta upp min vän Lovisa och köpa massa goda svalkande grejer som jordgubbar, druvor, melon, hundratals liter LOKA och några veckotidningar som vi ska njuta av på tåget upp mot stockholm där vi ska bo hos våran vän Micaela. Eftersom solen ska stå högt och det verkar som att vi kommer smälta ihjäl så ska vi åka ut till Fjäderholmarna imorgon och på Tisdag blir det förmodligen lite shopping, sittande i någon park och bara göra det som faller oss in. Gud vad roligt det ska bli.


Kanske dags för mig att börja se lite glad ut på bilderna?

Gör mig lite snygg inför resan

Just nu smyckar jag, eller snarare målar jag mina händer med Depends nagellack Nr.5 som sedan förra året har varit en favorit hos mig. Så somrig och korallfärgade naglar när solen står som högst är ett måste.


Eftersvettning gånger 1000

Resultatet av en 75 minuters lång powerwalk i 30gradig-värme är som jag är nu, alltså totalt genomblöt med svettdroppar hängandes inte bara från ansiktet. Jag som hade tänkt göra något bra för hälsan, men det är FAN tveksamt om jag gjorde det. Innan jag hoppar in i duschen och tar bort mina äckliga eftersvettningar så ska ni få se mitt nya köp som jag belönade mig själv med igår efter 3-veckors jobb, tigerT-schirten från Bikbok! Sjukt cool, här har jag tagit upp färgerna i tigern genom beiga schorts, bruna skor och guldigt halsband. Jag vet att jag sagt det förut, men det här kan bli min nya favorit i garderoben. Och nu menar jag det verkligen.


I want it that way

När man ser sånna här praktexempel som Olivia Palermo så blir man ju för det första ännu mer pepp på mönstermixar och för det andra stora detaljrika halsband till redan livliga outfits, ME LIKE!


Dagens

Idag efter arbetet svirade jag direkt upp på stan och köpte tråkiga grejer som man bara "måste" köpa. Ni vet hårspray, solskydd och nagellack, förbannat tråkiga grejer att lägga pengar på liksom. Efter det cyklade jag vidare till en sommarmiddag hos min morfar som jag inte hade någon större lust till men det var en måstemiddag... Men grillade godsaker fick jag i magen och det sitter ju alltid som det ska.



Min älsklingströja som har så vacker rygg- Topshop
Schorts- Monki
Converse

Imorgon gör jag äntligen min sista dag på jobbet och sen drar jag vidare mot min gamla farmor för att hålla henne lite sälllskap och sova över där som på den gamla goda tiden... Vi hörs alltså på lördag!

RSS 2.0